ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση Συνδέσμου Αποστρ.Σωμ.Ασφαλ.Ν.Αργολίδας για τις απόψεις της Π.Ο.Α.Σ.Α. σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Ασφαλιστικού σε συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας σας ενημερώνει για τις απόψεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.


Οι απόψεις της Π.Ο.Α.Σ.Α. για το Σχέδιο Νόμου του Ασφαλιστικού σε συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ



Η Ομοσπονδία μας μετέχοντας στη διαβούλευση για το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο  κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες κοινοποίησε σε όλα τα κόμματα της Βουλής , στο Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και στη Γραμματεία του κ. Πρωθυπουργού. Παράλληλα ζήτησε να παραστεί ενώπιον της Βουλής και συγκεκριμένα στην αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τη σύνταξη του νομοσχεδίου προκειμένου να εκθέσει τις απόψεις της.

Έξυπνος φωτισμός σε Ελληνικό-Αργυρούπολη

ΤΥΠΟΥ LED

12/02/2020

Υλοποιώντας ακόμα μία προεκλογική δέσμευση προς τους δημότες, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος υπέγραψε την σύμβαση εγκατάστασης με τον ανάδοχο, φωτισμού τύπου "led" στους κοινόχρηστους χώρους (δρόμοι, πλατείες) της πόλης και εφαρμογών "Έξυπνης Πόλης".

Στη Βουλή καταφτάνει το νέο Ασφαλιστικό


12/02/2020



















Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο έρχεται στη Βουλή και πολύ σύντομα θα αλλάξει δραστικά τα δεδομένα για παλαιούς και νέους συνταξιούχους, όπως και για τις εισφορές.