ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Αναρτήθηκε το Ενημερωτικό Σημείωμα Σύνταξης Μαρτίου 2020 - Τι άλλαξε για τους συνταξιούχους από 1/1/2008 έως 31/7/2012Όπως αναμένονταν διορθώθηκε το ποσό των Συντάξιμων Αποδοχών στους συνταξιούχους από 1/1/2008 έως 31/7/2012 που φαίνεται στη δεύτερη σελίδα του Ενημερωτικού Σημειώματος Σύνταξης που αναρτήθηκε με τη σύνταξη Μαρτίου 2020. 
Επειδή το λάθος που είχε εντοπισθεί από τον κ. Καρασαββίδη στο enstoloi.net και επιβεβαίωσα προσωπικά, από έρευνα που πραγματοποίησα, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της προσωπικής διαφοράς στους συνταξιούχους από 1/1/2008 έως 31/7/2012.

Από μπαλκόνι σπιτιού στο Ναύπλιο έψαλλαν τον ακάθιστο ύμνο(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:53:00 μ.μ. |  | 
Από μπαλκόνι έψαλλαν τον ακάθιστο ύμνο στο Ναύπλιο (βίντεο)
Σήμερα σε όλες τις εκκλησίες στην Ελλάδα κανονικά θα ψάλλονταν η Γ΄στάση των χαιρετισμών προς την Παναγία. Λόγω όμως των εκτάκτων μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού οι εκκλησίες είναι κλειστές.

Έτσι μια παρέα φίλων από το Ναύπλιο, έψαλλαν από το μπαλκόνι σπιτιού και απεναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου, το Υπέρμαχω, (Ακάθιστος Ύμνος) θέλοντας να τιμήσουν την Θεοτόκο αλλά και γιατί πλησιάζει η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

ΠΡΟΤΡΟΠΉ Για την ΜΗ Εξάπλωση του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ του ΣΥΝΔΕΣ. ΑΠΟΣΤΡ. ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας όπου το 

Γραφείο του παραμένει κλειστό, μέσα στα πλαίσια των οδηγιών που έχει 

εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου 

Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού θέλει να 

επισημάνει από την δική του πλευρά προς τα μέλη της Πανελλήνιας 

Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας,  του Συνδέσμου , τους 

φίλους που παρευρίσκονται κοντά στις εκδηλώσεις μας  αλλά και σε όλη 

την κοινωνία γενικά τα παρακάτω :

Εταιρία μετατρέπει πλαστικά μπουκάλια σε δρόμους


!

Εταιρία μετατρέπει πλαστικά μπουκάλια σε δρόμους!


    Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα αναγνωρίζουν το πρόβλημα της ρύπανσης από πλαστικά αναζητώντας τρόπους για να την πολεμήσουν. Με τη μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας ή την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμακίων, πολίτες και κυβερνήσεις προσπαθούν να καταπολεμήσουν την ολοένα αυξανόμενη ποσότητα αποβλήτων που παράγουμε. Τα πλαστικά απόβλητα χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να διασπαστούν, αλλά ένας από τους ανθρώπους που έχει ένα ενεργό ρόλο σε αυτόν τον αγώνα είναι ο Τόμπι Μακάρτνεϊένας μηχανικός που φαίνεται να έχει βρει την τέλεια χρήση για τα πλαστικά απόβλητα.