ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Οι μεγαλύτεροι ψεύτες, Ποιό είναι το ζώδιο του Μπιν Λάντεν;, ΧΤΑΠΟΔΙΑ



Οι μεγαλύτεροι ψεύτες

Δυο φίλοι σε μια παρέα κάνουν κόντρα ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. 
Ξεκινά λοιπόν ο πρώτος: 

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ

Ένα λαμπρό υπόδειγμα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει: Ο λόγος του Παλαιστίνιου εκπροσώπου στα ΗΕ.

Ψάρια κατέλαβαν εγκαταλελειμμένο εμπορικό

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: July 2, 2014 at 6:21 am, Last Updated: 
psaria-se-emporiko-3
Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερα απόκοσμο σε αυτό το εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ.
Κάποτε το εμπορικό έσφυζε από ζωή, καθώς τα πλήθη συνέρρεαν για να κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα του, ενώ σήμερα στερείται κάθε ανθρώπινης ζωής και στέκεται ερειπωμένο και σκοτεινό με μοναδικούς κατοίκους… χιλιάδες ψάρια!

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κρέας;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: July 1, 2014 at 9:25 pm, Last Updated: 
xorto-thumb-large
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΚΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ.
Ξεκινώντας να ψάχνω τα περί χορτοφαγίας, ομολογώ ότι χάθηκα. Προσπάθησα να βρω μια άκρη ανάμεσα στις διάφορες εκδοχές της· για παράδειγμα, τρώμε ή όχι αυγό ή ψάρι; Μπερδεύτηκα ακούγοντας και μελετώντας τα κίνητρα όσων την ακολουθούν: κάποιοι για λόγους υγείας, άλλοι γιατί θέλουν η διατροφή τους να είναι «ηθική» -να μην εκτρέφονται δηλαδή ζώα κάτω από φρικτές συνθήκες και να μη σκοτώνονται για να τραφούν οι ίδιοι- ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι έτσι προστατεύουν το περιβάλλον, καθώς η εκτροφή βοοειδών και γουρουνιών επιβαρύνει την ατμόσφαιρα, κάτι που σύμφωνα με έρευνες δεν έχει αμφισβητηθεί.

Εφαρμογή εισβάλει στις δημόσιες κάμερες για να παρακολουθεί τον κόσμο! – Δείτε και θα καταλάβετε

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: July 1, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: 
εφαρμογή-εισβάλει-στις-δημόσιες-κάμερες-για-να-παρακολουθεί-τον-κόσμο
Όχι πολύ καιρό πριν, ο νεοϋρκέζος Jason Sosa βάλθηκε να κατασκευάσει ένα σύστημα που θα ανταποκρινόταν όχι μόνο στην κίνηση, αλλά και στο πώς δείχνουν οι άνθρωποι, τα ρούχα τους ακόμα και το πρόσωπό τους.
Αν, για παράδειγμα, η εφαρμογή εντόπιζε μια νεαρή γυναίκα, θα μπορούσε να της δείξει μια ψηφιακή διαφήμιση που δεν θα την έδειχνε σε έναν ηλικιωμένο άντρα.

Αμύγδαλα για γερή καρδιά

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: July 1, 2014 at 11:28 am, Last Updated: 
amigdala
Τα αμύγδαλα στην διατροφή μας μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων
Η έρευνα του Πανεπιστημίου Aston έδειξε ότι τα αμύγδαλα αυξάνουν σημαντικά το ποσοστό αντιοξειδωτικών παραγόντων στην κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την πίεση του αίματος και βελτιώνουν την κυκλοφορία.

ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΩΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΤΑ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ


γατες και εγκυες
Οι γάτες έχουν «κατηγορηθεί» ιδιαίτερα για τη μετάδοση της τοξοπλάσμωσης στον άνθρωπο, για αποβολές στις γυναίκες και για γέννηση παιδιών με νοητική υστέρηση.
Παρά το γεγονός πως η γάτα αποτελεί τον μοναδικό τελικό ξενιστή του Toxoplasma gondii δεν είναι καθόλου συχνή η μετάδοση του παρασίτου από τη γάτα προς τον άνθρωπο.
Ο πιο εύκολος τρόπος να κολλήσετε τοξοπλάσμωση από μία γάτα είναι να τη φάτε ωμή ή μέτρια ψημένη!

Έως τις 14 Ιουλίου η υποβολή των τροποποιητικών του Ε1

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Κ. ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ

02/07/2014
Στενά είναι τα χρονικά περιθώρια για την υποβολή συμπληρωματικών ή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.
Ειδικότερα, η προθεσμία για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων εκπνέει στις 14 Ιουλίου, σύμφωνα με απόφαση της νέας γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 20 ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»

02/07/2014
Ο στόχος της Ελλάδας να γίνει ένας σημαντικός παραγωγός πετρελαίου και φυσικού αερίου δεν είναι μόνο ένας ελληνικός μύθος, αλλά βασίζεται σε στέρεες παραμέτρους, υπογράμμισε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, παρουσιάζοντας στο Λονδίνο το πρόγραμμα παραχωρήσεων για έρευνα υδρογονανθράκων στον θαλάσσιο χώρο της Δυτικής Ελλάδας και νότια της Κρήτης.

ΕΛΛΑΔΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ - ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

02/07/2014
Μείωση της ανεργίας αλλά και αύξηση του αριθμού των μακροχρόνια ανέργων στην Ελλάδα, καταγράφει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της τριμηνιαίας επισκόπησής της για την απασχόληση και την κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ στην οποία επισημαίνεται ότι η κατάσταση των νοικοκυριών με χαμηλό εισόδημα δεν έχει βελτιωθεί.

Σφοδρή κόντρα για τους «διακόπτες» της ΔΕΗ

Εξετάζεται η πολιτική επιστράτευση

02/07/2014
Σε σκληρή σύγκρουση μεταξύ των εργαζομένων της ΔΕΗ και της κυβέρνησης εξελίσσεται το ζήτημα της μικρής ΔΕΗ, καθώς υπάρχουν φόβοι για μπλακ άουτ από την απεργία των πρώτων.

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.στην Αθήνα...


Την 28 & 29 Ιουνίου 2014 διεξήχθη το ετήσιο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α στην ΑΘΗΝΑ.
Την πρώτην ημέρα παρευρέθη και η πολιτική και Αστυνομική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ.κ.ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλειος και ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος και ο πρώτος εκήρυξε την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου. 
Πριν αποχωρήσει ο κ.Υπουργός ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος και στη συνέχεια ο νεοκλεγείς πρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος του έθεσαν μετ΄επιτάσεως την άμεση εφαρμογή της.......>>