ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ


Posted: Ιανουαρίου 7, 2015 at 11:13 πμ, Last Updated: 
Έπιασε τον θείο του να βιάζει την κοπέλα του και... δείτε πώς τον έκανε
Και λίγα του έκανε …
Ο 52χρονος William Mattson από τη Νότιο Καρολίνα κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην κοπέλα του ανιψιού του και τη βίασε, ενώ ο τελευταίος απουσίαζε.

ΒΟΜΒΑ στην Αγορά: Πασίγνωστη εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας “έφαγε” πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ!


Posted: Ιανουαρίου 7, 2015 at 10:54 πμ, Last Updated: 
«Καμπάνα» 10 εκατ ευρώ επέβαλλε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στην…
ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς έκρινε πως η παραβίασε το άρθρο 1 ν. 703/77 (πλέον άρθρο 1 ν. 3959/2011) και το άρθρο 101 ΣΛΕΕ, αναφορικά με το σύστημα δικαιόχρησης (franchise) και τις σχετικές συμβάσεις της με τους δικαιοδόχους της.

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώμε κάθε μέρα ελιές


Posted: Ιανουαρίου 7, 2015 at 10:06 πμ, Last Updated: 
10-λόγοι-για-τους-οποίους-πρέπει-να-τρώτε-κάθε-μέρα-ελιές
Αν και συνήθως δίνουμε περισσότερη προσοχή στο πεντανόστιμο και θρεπτικότατο ελαιόλαδο, οι ελιές είναι εξίσου σημαντικές. Ακολουθούν οι 10 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να τρώμε κάθε μέρα αυτή τη θαυματουργή τροφή.

Οδοντόκρεμα : Έχει πολλές χρήσεις εκτός από το να καθαρίζουμε τα δόντια μας. 7 Ways to Use Toothpaste: Howdini Hacks

Posted: Ιανουαρίου 7, 2015 at 9:00 πμ, Last Updated: 
Προφανώς την οδοντόκρεμα δεν χρησιμοποιούμε μόνο για να βουρτσίσουμε τα δόντια μας.
Αποδεικνύεται ότι αυτό το θαυμάσιο προϊόν που κάνει τα δόντια μας καθαρά και την αναπνοή μας δροσερή  στην πραγματικότητα έχει και άλλες χρήσεις. Τα χημικά του συστατικά και η φρέσκια μυρωδιά μπορεί να βοηθήσει σε ένα σωρό πράγματα. Πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε τις παρακάτω χρήσεις που θα μπορούσε να έχει η οδοντόκρεμα.
1) Σε τσιμπήματα
2190
Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα στο τσίμπημα για να ανακουφιστείτε.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ! Τα 50 επαγγέλματα που επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ έως και 100% (Δείτε όλη τη λίστα)


Posted: Ιανουαρίου 7, 2015 at 1:37 πμ, Last Updated: 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVo5ZFwnTg14DDNkXg0mcyzRVLP83k7TZu9RxRKzZ5apgxorAjk7ZSqTCUncqdxblVLRsawTj2lOP3y4Cf5WoFo4ll3kLmOadeoqsrc39EG1W-1gzUPLtI9_yBPOUNd0OsX0KojgOqnRo/s1600/2015-01-04_151912.png
Πενήντα επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.
Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση κυμαίνονται από 40% έως και 100% επί των επενδυτικών τους σχεδίων.
Την κοινοτική χρηματοδότηση μπορούν να τη διεκδικήσουν μέσα από δύο προγράμματα, την «Επιχειρηματική Ευκαιρία» και το «Επιχειρούμε Δυναμικά».

Η αλήθεια που δεν θα σας πουν οι γιατροί για το κρύωμα και τη γρίπη


Posted: Ιανουαρίου 6, 2015 at 6:31 μμ, Last Updated: 
η-αλήθεια-για-το-κρύωμα-και-τη-γρίπη
 Την επόμενη φορά που θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα κρύωμα ή μια γρίπη θυμηθείτε το εξής: αντί να λάβετε συμβατικά φάρμακα για να καταστείλετε τα ενοχλητικά συμπτώματα, είναι καλύτερο για την υγεία σας να αφήσετε το κρύωμα ή τη γρίπη να κάνει τον «κύκλο» του, ενώ παράλληλα θα ξεκουράζεστε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά/συναισθηματικά.

Αρμάνδος Δελαπατρίδης: Η "ρομαντική" φιγούρα της παλιάς Αθήνας που υποσχόταν ελεύθερο έρωτα και μοίραζε υπουργεία

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αρμάνδος Δελαπατρίδης: Η "ρομαντική" φιγούρα της παλιάς Αθήνας που υποσχόταν ελεύθερο έρωτα και μοίραζε υπουργεία
 http://www.koutipandoras.gr
    Το όνομα του Αρμάνδου Δελαπατρίδη έχει καταντήσει στις μέρες μας, συνώνυμο της γραφικότητας. Ποιος ήταν αλήθεια οΔελαπατρίδης, ο αρχηγός του «Κόμματος των Κυανολεύκων» που τη δεκαετία του ’30 περιφερόταν στους δρόμους της Αθήνας,έβγαζε προεκλογικούς λόγους, δεσμευόταν για «ελεύθερο έρωτα» κι έταζε χαρτοφυλάκιο υπουργού σε όποιον οπαδό του κατέβαλε το ποσό των δύο δραχμών;
    Ο Δελαπατρίδης γεννήθηκε το 1895 με το κοσμικό όνομαΤηλέμαχος Νταλάκας. Όπως έγραφε σε άρθρο του στη Real Newsο Τάσος Κοντογιαννίδηςπήρε μέρος ως λοχίας  στην μικρασιατική εκστρατεία, και όταν γύρισε στο νησί του, σάλεψαν τα μυαλά του, εξ αιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης. Πήρε το βαπόρι και ήρθε στην Αθήνα με ένα καπέλο που δεν αποχωριζόταν ποτέ και με πλήθος ταραγμένων ιδεών στο κεφάλι του.

Το νέο πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ 2015

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Το νέο πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ 2015
     Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη προγραμματιστεί να ενεργοποιηθεί το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ 2015 και την έκδοση του ηλεκτρονικά ενώ ήδη εκδόθηκε η απόφαση για τη μορφή του πιστοποιητικού η οποία ήδη δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.
     Η εγκύκλιος της ΓΓΔΕ , περιγράφει όλες τις οδηγίες για την έκδοση του πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ 2015, που είναι απαραίτητο για τις μεταβιβάσεις ακινήτων.
    Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ καθορίζεται το νέο πιστοποιητικό αλλά και οι εξαιρέσεις απο την ηλεκτρονική έκδοση και την χορήγηση του απο τις ΔΟΥ.

«Εξωγήινα» αιγυπτιακά αντικείμενα βρίσκονται κρυμμένα στο Μουσείο Ροκφέλερ.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Ηλίας Σιατούνης
http://www.katohika.gr
    «Εξωγήινοι», ΑΤΙΑ και άλλες περίεργες παραστάσεις σε μοναδικά αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του διάσημου αιγυπτιολόγου Sir William Petrie, στην Ιερουσαλήμ,θα μπορούσαν να ξαναγράψουν όχι μόνο την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία αλλά και την ιστορία του κόσμου.
    Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Paranormal Crucible δείχνει αρχαία Αιγυπτιακά αντικείμενα που βρέθηκαν αρχικά στη Πυραμίδα της Γκίζας, αλλά φέρεται να έχουν μεταφερθεί πρώτα στο σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ και κατόπιν να έχουν παρθεί από εκπροσώπους τουΑρχαιολογικού Μουσείου Ροκφέλερ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UFO Sightings Daily

Μάχη της Ακράτας

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Μάχη της Ακράτας
Από τη Βικιπαίδεια,
    Η Μάχη της Ακράτας (6 – 8 Ιανουαρίου 1823) ήταν σημαντική πολεμική σύγκρουση της Επανάστασης του 1821 με νικηφόρα έκβαση για τους Έλληνες.
Τα προηγηθέντα της μάχης
    Μετά την κατάληψη του Ναυπλίου από τους Έλληνες, οι 4500 Τούρκοι της Κορίνθου που σώθηκαν από την καταστροφή της στρατιάς τουΔράμαλη, μαστιζόμενοι από την πείνα και τις αρρώστιες, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την πόλη και να καταφύγουν στην Πάτρα. Έτσι λοιπόν στις 4 Ιανουαρίου του 1823 περίπου 1000 από αυτούς επιβιβάζονται σε καράβια, ενώ οι υπόλοιποι 3500 ξεκινούν πεζή πορεία, πιστεύοντας ότι οι Έλληνες δεν θα τους εμποδίσουν να φτάσουν στον προορισμό τους. Την επόμενη μέρα φτάνουν έξω από την Ακράτα, στη θέση «Καλύβια» όπου και στρατοπεδεύουν.
Η εξέλιξη των γεγονότων

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης

ΓΙΑ ΤΗΝ UNICEF

07/01/2015
Ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι κοινωνικού χαρακτήρα διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο της Ραφήνας με όλα τα έσοδα από τις προσφορές των θεατών διατέθηκαν υπέρ της UNICEF για τη βοήθεια των παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
07/01/2015
Εγκύκλιο που αφορά στις κατηγορίες επαγγελματιών και επιχειρήσεων που απαλλάσσονται πλέον από τη χρησιμοποίηση φορολογικών ταμειακών μηχανών, εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.
Υπενθυμίζεται πως με την καθιέρωση των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων από την 1η Ιανουαρίου 2015 επήλθαν ορισμένες διαφοροποιήσεις ως προς την έκδοση αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και τήρηση βιβλίων από συγκεκριμένες κατηγορίες οντοτήτων και ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητο να παρασχεθούν σε αυτές τις κατηγορίες οι αναγκαίες διευκολύνσεις για την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Σε μια εταιρία ζητούν κάποιο στέλεχος με γνώσεις κομπιούτερ, οικονομικών και αγγλικών. Γύρω στα 10 άτομα περιμένουν στο σαλόνι για να τους πάρουν συνέντευξη. Όλοι τους είναι ντυμένοι στην ‘τρίχα’. Ανάμεσά τους είναι κι ένας πολύ απεριποίητος. Βρώμικος, αξύριστος, ένα μαύρο χάλι. Έρχεται η σειρά του, μπαίνει στο γραφείο για τη συνέντευξη κι η επιτροπή τον κοιτάζει περίεργα. Σκέφτεται όμως ότι η εμφάνιση δεν παίζει πάντα ρόλο...

ΔΟΝΤΙ

Πάει μια ξανθιά στον οδοντίατρο.
- Λυπάμαι, κυρία μου, λέει αυτός, αλλά το δόντι σας είναι νεκρό.
- Αποκλείεται!

ΠΟΝΤΙΑ

Πόντια
Ο άντρας που θα παντρευτώ θέλω να λάμπει σαν αστέρι, να τραγουδά, να
χορεύει, να λέει ανέκδοτακαι να μένει στο σπίτι 

Drive-through τράπεζα.


Οδηγίες για άντρες :
1. Πηγαίνετε μέχρι τη μηχανή.
2. Κατεβάστε το παράθυρο.
3. Βάλτε την κάρτα σας στη μηχανή και πληκτρολογήστε τον PIN σας.
4. Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε.
5. Πάρτε την κάρτα σας , τα χρήματα και την απόδειξη.
6. Ανεβάστε το παράθυρο.
7. Απομακρυνθείτε.
Οδηγίες για γυναίκες : 
1. Πηγαίνετε μέχρι τη μηχανή. 
2. Κάντε όπισθεν, για να ευθυγραμμίσετε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας με τη μηχανή. 
3. Ξανανάψετε τη μηχανή που έχει σβήσει.
4. Κατεβάστε το παράθυρο.
5. Βρείτε την τσάντα σας και αδειάστε όλο το περιεχόμενό της στη θέση του συνοδηγού, για να βρείτε την κάρτα σας.