ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πεινάτε διαρκώς; 11 παράγοντες που ενισχύουν την όρεξη

Οι γυναίκες έχουν μία μόνιμη δικαιολογία, κάθε μήνα, για να παραβιάσουν όποιο κανόνα έχουν θέσει στη διατροφή τους και να...

psigeio-bradino-fagito




Οι γυναίκες έχουν μία μόνιμη δικαιολογία, κάθε μήνα, για να παραβιάσουν όποιο κανόνα έχουν θέσει στη διατροφή τους και να ανοιγοκλείνουν διαρκώς το ψυγείο.
Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να ενισχύεται η όρεξη. Αν κάποιος νιώθει ότι πεινά διαρκώς, αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν κοιμάται καλά, έχει άγχος ή ακόμη και στο ότι βλέπει διαρκώς φωτογραφίες φαγητών στο facebook.
Το CNN παρουσίασε 11 από αυτούς τους παράγοντες που δημιουργούν την αίσθηση της πείνας, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Στάση πληρωμών για να… εξασφαλιστούν μισθοί και συντάξεις!

Παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 508 εκατ. ευρώ και ως μόνη λύση για να μπορέσουν να πληρωθούν μισθοί...
ypoik

Παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 508 εκ.
 ευρώ και ως μόνη λύση για να μπορέσουν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις φαντάζει η… εσωτερική στάση πληρωμών 2 δισ. ευρώ!

«Από το Άγιον Όρος … στον Ουρανό»

Εκδήλωση – Αφιέρωμα Μνήμης Με τίτλο «Από το Άγιον Όρος … στον Ουρανό» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, η...

????????????????????????????????????


Εκδήλωση – Αφιέρωμα Μνήμης
Με τίτλο «Από το Άγιον Όρος … στον Ουρανό» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και η Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος και ήταν αφιερωμένη στον μακαριστό αρχιμ. Γεώργιο Καψάνη, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γρηγορίου Αγίου Όρους και τον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη.

Θυμάστε τον 26χρονο που πέταξε το ανιψάκι του από το μπαλκόνι στον Βύρωνα; Δείτε τι έγραψε στο facebook και βοήθησε τις αρχές να δώσουν φως στην υπόθεση!

Τους λογαριασμούς του 26χρονου, που έριξε το… μωρό της αδερφής του στο κενό στον Βύρωνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξετάζουν...

balkoni



Τους λογαριασμούς του 26χρονου, που έριξε το…
μωρό της αδερφής του στο κενό στον Βύρωνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξετάζουν οι αρχές ώστε να δημιουργήσουν το ψυχολογικό προφίλ του που τον ώθησε στο να προκαλέσει τον τραγικό θάνατο της ανιψιάς του.

Υπηρετούν στην παραμεθόριο αλλά δεν λαμβάνουν μόρια παραμεθορίου (Έγγραφο)

Ένα ακόμα φλέγον πρόβλημα, φέρνουν στην επιφάνεια οι τρεις μεγάλες Ενώσεις Στρατιωτικών. Αυτή τη φορά οι Ενώσεις της Θεσσαλίας, της...

παραμεθόριος

Ένα ακόμα φλέγον πρόβλημα, φέρνουν στην επιφάνεια οι τρεις μεγάλες Ενώσεις Στρατιωτικών. Αυτή τη φορά οι Ενώσεις της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρουν στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το πρόβλημα που δημιουργείται με τη μη ορθή μοριοδότηση συναδέλφων που υπηρετούν στην παραμεθόριο.

Η αμφίεση των γυναικών μέσα στους ιερούς ναούς…

Η ενδυμασία μας στο ναό να είναι καλή από κάθε πλευρά. Να είναι κόσμια και όχι εξεζητημένη. Γιατί το κόσμιο...

21

Η ενδυμασία μας στο ναό να είναι καλή από κάθε πλευρά. Να είναι κόσμια και όχι εξεζητημένη. Γιατί το κόσμιο είναι σεμνό, ενώ το εξεζητημένο είναι άσεμνο.

Γιατί πρέπει κάθε πρωί να πίνετε νερό με λεμόνι

  Το νερό με λεμόνι, αν αποκτήσετε τη συνήθεια να το πίνετε κάθε πρωί, έχει  πολλά οφέλη για την  υγεία...

lemoni




Το νερό με λεμόνι, αν αποκτήσετε τη συνήθεια να το πίνετε κάθε πρωί, έχει  πολλά οφέλη για την  υγεία.
Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι το λεμονέρο περιέχει βιταμίνη c και άλλα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία μπορείτε να τα πάρετε αν πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό όχι κρύο με το χυμό μισό λεμονιού.
Δείτε που κάνει καλό στην υγεία:

Η ενημέρωση στην "άλλη ζωή" !

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Ο Άγιος Πέτρος Άργους στο Λονδίνο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 14.5.15 | 
 Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Αγίας Παρασκευής Harrow Β.Δ. Λονδίνου ξεκίνησε στις 11 Μαίου 2015 η αγιογράφηση της κόγχης του Ιερού Βήματος.

(1715 - 2015) 300 χρόνια από το τέλος της κυριαρχίας των Ενετών στο Ναύπλιο


1715 - 2015 φέτος συμπληρώνονται 300 χρόνια από τη λήξη της βενετοκρατίας. Η πτώση τ’ Αναπλιού στους Τούρκους (9 Ιουλίου 1715) σήμανε το τέλος μιας μακραίωνης εποχής δυτικών κυριαρχιών στον Μοριά. Δεν είναι επέτειος γιορτής ούτε πένθους· είναι μια αφορμή κι ένας σταθμός μνήμης για την ιστορία, την τοπική και την εθνική. Καθώς συμπληρώνονται 300 χρόνια από τη λήξη της βενετοκρατίας, το Ίδρυμα «Ιωάννης Καποδίστριας» διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέμα τη βενετοκρατία στο τεριτόριο του Ναυπλίου. Ανέθεσε σε επιστημονική επιτροπή την οργάνωση ιστορικού συμποσίου τον Οκτώβριο του 2015, με θέμα «Της Βενετιάς τ’ Ανάπλι: 300 χρόνια από το τέλος μιας εποχής».

‘’Τα πήρες όλα κι’ έφυγες…’’

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

3.‘’Τα πήρες όλα κι’ έφυγες…’’
    Φύλακας γνωστής εταιρείας τροφοδοσίας ΑΤΜ και τραπεζών απέσπασε 540.000 ευρώ μέσα στο Σαββατοκύριακο και εξαφανίστηκε.
    Συγκεκριμένα, ο άνδρας διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο εταιρίας ασφαλείας του Ηρακλείου, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών, απέσπασε 540.000 ευρώ κι εξαφανίστηκε.
    Ο λόγος για έναν 45χρονο, που, σύμφωνα με την καταγγελία εκπροσώπων της εταιρίας, εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας στην εταιρεία και είχε πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο.

Βάψιμο με σκάλα


Ήταν δύο τρελοί ανεβασμένοι σε σκάλες και βάφαν το ταβάνι του τρελοκομείου.
Λέει ο ένας:

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 14-5-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ

ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

14/05/2015
Σε μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση που έγινε στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη στις 11/5/2015 ο Σύνδεσμος Θεσσαλονικέων της Αθήνας παρουσίασε στο αθηναϊκό (και όχι μόνο) κοινό μία- μία τις πόλεις των τεσσάρων ηπείρων που έχουν αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη.

ΟΤΕ: Καθαρά κέρδη 53,9 εκατ. ευρώ το α’ τρίμηνο

Μ. ΤΣΑΜΑΖ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

14/05/2015
Ενίσχυση των εσόδων στην Ελλάδα, ελεύθερες ταμειακές ροές στα 53 εκατ. ευρώ και ισχυρό περιθώριο EBITDA στο 34,7% ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ για το α’ τρίμηνο του 2015.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 2,16 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ

ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

14/05/2015
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,164 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προυπολογισμός το τετράμηνο Ιανουάριος-Απρίλιος 2015 έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,046 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2014 και στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 287 εκατ. ευρώ.

Ανοίγει το πρόγραμμα για τις Κατασκηνώσεις

ΤΟΥ ΟΑΕΔ

14/05/2015
Από σήμερα αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Παιδικές Κατασκηνώσεις του 2015.
Το Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2015 θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 9 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία.