ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Δένδιας:Τα σύνορα δεν καθορίζονται με όποιο χάρτη ζωγραφίζει ο καθένας


Δένδιας:Τα σύνορα δεν καθορίζονται με όποιο χάρτη ζωγραφίζει ο καθένας


    Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τόσο όσον αφορά την αύξηση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, όσο και για την επίμαχη φωτογραφία του Τούρκου Προέδρου, Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε χάρτη με το μισό Αιγαίο.

Σε ποια ηλικία αρχίζουμε να δίνουμε χαρτζηλίκι στο παιδί




Σε ποια ηλικία αρχίζουμε να δίνουμε χαρτζηλίκι στο παιδί



https://thessbomb.blogspot.com

    Σε όλα τα σπίτια που στην οικογένεια υπάρχουν παιδιά, ακούγεται η συζήτηση για το χαρτζιλίκι που «δικαιούνται» για να κατέχουν. Αποτελεί βασικό «μάθημα» ζωής καθώς θεωρείται μια σημαντική μέθοδος διαπαιδαγώγησης για την οικονομική διαχείριση. 

Απόστολος Παπαπαρίσης. Εφαρμογή του άρθρου 19 του ν.4611/2019.

Βλέπουμε να γίνονται ερωτήσεις στη σελίδα αυτή σχετικά με το πότε θα πληρωθούν οι νέες συντάξεις (ποσοστό 70% κλπ) κατ' εφαρμογή του άρθρου 19 του ν.4611/2019.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛ. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Επιστροφή Ποσών Ν.4575/2018 "

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ του ΤΕΑΠΑΣΑ για επαναπροσδιορισμό του ποσου Ν.4575/2018 - Επιστροφή ποσών

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ  του ΤΕΑΠΑΣΑ για επαναπροσδιορισμό του ποσου Ν.4575/2018 - Επιστροφή ποσών
Τελευταία ενημέρωση23/05/2019
Σας ενημερώνουμε ότι  με την υπ’ αριθμ. 13.8 από 4-4-2019 Απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. (Α.Δ.Α.: Ω2ΨΜΟΡΡΞ-ΥΟΧ), μετά την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (βάσει των διατάξεων του Ν.4575/2018), αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός του εφάπαξ βοηθήματος να γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35, παρ. 9 του Ν.4387/2016 για το σύνολο των ασφαλισμένων που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018.
Επαναπροσδιορισμός του εφάπαξ βοηθήματος για τους μετόχους των Τομέων Πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ, που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018, μετά την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Ν.4575/2018)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο συγκεκριμένος επαναπροσδιορισμός αφορά στους τέως μετόχους που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018 και έχουν λάβει το εφάπαξ από τον Τομέα που ήταν ασφαλισμένοι (Τ.Π.ΑΣ., Τ.Π.Υ.A.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ.).

ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΗΣ "

Επιβεβλημένη η οργάνωση και ενίσχυση σε προσωπικό του Γ.Λ.Κ. - Πότε θα εκδοθούν οι συντάξεις ;

Επιβεβλημένη η οργάνωση και ενίσχυση σε προσωπικό του Γ.Λ.Κ. - Πότε θα εκδοθούν οι  συντάξεις ;
Τελευταία ενημέρωση01/09/2019
Η Ομοσπονδία έχει προσωπική αντίληψη του θέματος δηλαδή τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές, όπως και την υποστελέχωση συγκεκριμένων υπηρεσιώντον τον μεγάλο φόρτος εργασίας των υποστελεχωμένων γραφείων εξυπηρέτησης όσο και τονπρόχειρο τρόπο με τον οποίο στοιβάζονταν εκτεθειμένες χιλιάδες αιτήσεις τόσο δικές μας όσο και άλλων ασφαλισμένων.Τα ανωτέρω τα είχε θέσει υπόψη της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου  και ενημερώσαμε τα μέλη μας στο τελευταίο Συνέδριό μας στη Θεσσαλονίκη . Οι ρυθμοί έκδοσης των τελικών συνταξιοδοτικών πράξεων είναι αργοί και το επιβεβαίωσε και η επίσκεψη της νέας πολιτικής ηγεσίας της νέας διακυβέρνησης . Τι εικόνα επικρατεί ; Ή τι διαπίστωσαν ; Μια εικόνα απογοητευτική  αγαπητοί συνάδελφοι .

ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ.ΑΣΦΛ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ "

Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης για τα αναδρομικά . Τι θα πράξει το οικονομικό επιτελείο ;

Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης  για τα αναδρομικά . Τι θα πράξει το οικονομικό επιτελείο ;
Τελευταία ενημέρωση29/08/2019
Το αργότερο έως τον Οκτώβριο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα των αναδρομικών διεκδικήσεων για εκατομμύρια συνταξιούχους.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ "

Πότε θα εκδοθούν οι συνταξιοδοτικές πράξεις με τον επανυπολογισμό των συντάξεών μας;

Πότε θα εκδοθούν  οι συνταξιοδοτικές πράξεις με τον επανυπολογισμό των συντάξεών μας;
Τελευταία ενημέρωση01/09/2019
  Αυτό βλέπουμε σήμερα στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ  .Σύμφωνα με παρασχεθείσα πληροφορία απο τον ΕΦΚΑ και τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας κ Ι.ΒΟΥΡΤΣΗ εντός του Σεπτεμβρίου, πιθανότατα το πρώτο 15ήμερο, αναμένεται να εκδοθούν και αναρτηθούν στον ΕΦΚΑ τα ενημερωτικά των νέων επανυπολογισμένων συντάξεων . Το αυτονόητο καθυστερεί εδώ και μήνες . Το αυτονόητο καθυστερεί εδώ και μήνες .
Οι δικαιούχοι  θα δουν με ποιο τρόπο και σε ποια έκταση άλλαξε το μεικτό ποσό τηςσύνταξης.   Τι πρέπει να προσέξουν .
1. Εθνική σύνταξη

4 ρη Εκδρομή ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ και Πέριξ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 8-11-2019



Φωτογραφίες από την πραγματοποιηθείσα Εκδρομή Αρχές 

Φεβρουαρίου 2019.



Η επανάληψη της παρούσας Εκδρομής με αφετηρία τα 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ήταν πρόταση των συμμετεχόντων.



Συμπληρώθηκαν οι γραφικές Πόλεις - Τοποθεσίες με μερική  

Ιστορία που έχει η κάθε μία ξεχωριστά.

Το πρόγραμμα ως παρακάτω. 



Λόγω του ότι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ είναι στην επιτροπή Εκδρομών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) μπορούν να  συμμετάσχουν σε Πανελλαδικό Επίπεδο Μέλη της, Μέλη του Συνδέσμου  και ακόμα φίλοι του Συνδέσμου καθότι ο Σύνδεσμος έχει ανοίξει τις αγκάλες του σε όλη την κοινωνία.

Ακόμα υπάρχουν λίγες θέσεις για την Εκδρομή αυτή.

Τυχόν ενδιαφερόμενοι ΑΜΕΣΗ  επικοινωνία στα e-mail: 

s.a.s.a.2015anapli@gmail.com   και 

  mantasmix@gmail.com 





4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΒΕΡΓΙΝΑ – ΒΕΡΟΙΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΟΛΟΣ


Πηγή Φωτογραφίας : https://www.newsbeast.gr


1Η ΗΜΕΡΑ:  Αναχώρηση από Ναύπλιο 06:00 και με στάση για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε το μεσημέρι  στα Γιάννενα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με πλούσια πολιτιστική παράδοση και σύγχρονες αναπτυξιακές επιχειρήσεις. Στα Ιωάννινα εδρεύει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με 14 τμήματα και πάνω από 20.000 φοιτητές. Μεταξύ των πολυποίκιλων γεωγραφικών χαρακτηριστικών της περιοχής ξεχωριστή θέση κατέχει η λίμνη Παμβώτιδα, Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στη παραλία της λίμνης και φαγητό. Το απόγευμα αναχωρούμε για Λουτράκι Αριδαίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση . Αν υπάρχει  χρόνος θα κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές στα ιαματικά νερά. Διανυκτέρευση.