ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Google Calendar

ΠΗΓΗ :  George Brakopoulos

Δημόσια κοινή χρήση12:09 π.μ.
 
Πλεον το Google Calendar θα σε ενημερώνει κάθε πρωί για τα γενέθλια των φίλων σου στο facebook (χωρίς να μπεις στο facebook ντε!).

Να Πατήσετε  για να δείτε :   Εύκολη Υπενθύμιση
1

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΟΜΟΦΙΕΣ !!!!!!!! BELLA ITALIA

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΟΜΟΦΙΕΣ !!!!!!!!

BELLA ITALIA




smountzouris@gmail.com






  





              
                   












" ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ " ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΑΓΑ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

ΠΗΓΗ : "  Versus Travel Newsletter

newsletter
@versus-travel.gr     "


Μετακινείστε την μπάρα για ολοκλήρωση της εικόνας. 

BLOGGER : Επειδή  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έχω πάει  Βιέννη-Πράγα-Μπρατισλάβα πραγματικά είναι ωραία μέρη. 
΄Οπως έχω γράψει σε μία ανάρτηση όταν γύρισα από το ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ότι όλοι οι ΄Ελληνες εάν μπορούσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και ειδικότερα έχω επισημάνει για τα παιδιά μας επιβάλλεται για να γνωρίσουν τον κόσμο πώς ζει αλλού, τις καιρικές συνθήκες που έχουν και γενικά την ψυχολογία τους, θα γύριζαν στην Ελλάδα και θα έλεγαν έχουμε το  καλύτερο μέρος που το ζηλεύουν όλοι και ας εργαστούμε για να έχουμε την Ελλάδα μας όσο το δυνατόν καλύτερη. 



Οι αναρτήσεις που αναρτώ με τα διάφορα μέρη είναι από προσωπική μου πρωτοβουλία χωρίς να έχω κάτι με το εκάστοτε Τουριστικό Γραφείο κάτι το οποίο και γράφω κατ΄ επανάλυψη.
Απλά μου αρέσουν τα ταξίδια και ψάχνω. 

ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΡΟΛΟΪ.

Πολύ ενδιαφέρον!
Very interesting!

Ένας ευφυέστατος σχεδιασμός ρολογιού.
A very clever clock! You will understand very easily what really shows and how clever and accurate is!

Ένας διαφορετικός τρόπος για να διαβάζουμε την ώρα, επάνω στην πράσινη κατακόρυφη γραμμή. Είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον ρολόι! Μας έρχεται από μία Δανέζικη ιστοσελίδα.Ιδού τί θα δείτε όταν κοιτάξετε σ' αυτό το ρολόϊ:  Πρώτα-πρώτα, μην κάνετε τίποτα για να το ρυθμίσετε . . .. . Το ίδιο προσαρμόζεται αυτόματα στην ζώνη της περιοχής σας και δείχνει την σωστή ώρα. Απλά κοιτάξτε το και μελετήστε το. Σας δίνει την ΑΚΡΙΒΗ ΩΡΑ της Ημέρας, σε δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες, την ημέρα, μήνα και τον χρόνο. . . . Απλά, διαβάστε τα όλα αυτά επάνω στην πράσινη κατακορυφη γραμμή. . . Όλα είναι επάνω εκεί. . . Μελετήστε το για λίγο και σε λίγο θα τα αντιληφθείτε όλα ξεκάθαρα. . . .. 

4 τρόφιμα που καθαρίζουν το ΣΥΚΩΤΙ και σκοτώνουν τα τοξικά απόβλητα από το σώμα


Αυτό_πρέπει_να_το_διαβάσετε!-4e9a4d9fb4ad558a9f66905cf22c7825

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στο να καθαρίσει το συκώτι φυσικά, τονώνοντας τη φυσική ικανότητά του να καθαρίζει τοξικά απόβλητα από το σώμα.

«Αντίποινα» σχεδιάζουν για να καλύψουν τα χρήματα που επιδίκασε το Σ.τ.Ε!


Το πιθανότερο είναι να δοθούν αμέσως μόνο οι μηνιαίες αυξήσεις στα Σώματα Ασφαλείας! Σε δόσεις αλλά άγνωστο μέχρι πότε τα αναδρομικά. 

Τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων που περικόπηκαν στους στρατιωτικούς μελετούν τα υπουργεία Οικονομικών και Άμυνας. 
Οι πρώτες εκτιμήσεις υπηρεσιακών παραγόντων που χειρίζονται την υπόθεση είναι ότι αρχικά θα επιδιωχθεί να αποκατασταθούν οι μισθοί στα επίπεδα που ήταν πριν από τις περικοπές, ενώ ακολούθως θα προχωρήσει η διαδικασία επιστροφής και των αναδρομικών ποσών, κάτι όμως που αναμένεται να γίνει σε πολλές δόσεις. 
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι αναδρομικές περικοπές όλων των στελεχών Ε.Δ-Σ.Α, όπως επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση από την 1η Αυγούστου 2012 και μετά, σ’ εφαρμογή του δεύτερου Μνημονίου, είναι πιθανό να κοστίσει στο Ελληνικό Δημόσιο μέχρι και 500.000.000 ευρώ σε πρώτη φάση......>>

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ «Της ζωής;»

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma      " 


αγιορείτες μοναχοίΡώτησαν κάποτε ένα σοφό γέροντα εάν είναι βαριά η καλογερική.Δεν είναι βαριά απάντησε.Έρχεται καιρός που όταν λησμονήσεις τον εαυτό σου βλέπεις ότι είναι το πιό ανάλαφρο φορτίο είπε.Το ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΦΟΡΤΙΟ φίλοι μου,έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε και εμείς την ζωή οι κοσμικοί.

Δεν την πίστευε..., Περιμένει εμένα, Μυστικά για να κρατήσει ο γάμος σας



  • Δεν την πίστευε...
    Η κυρία Κερατίδου με δυσκολία κρατιόταν να μην ξεσπάσει σε λυγμούς: - Λιλίκα μου, νομίζω ότι ο άντρας ...

Δώρο στην πεθερά, Η στρουθοκάμηλος, Η σχέση αναπηρίας και ακοής Βατράχου.



  • Δώρο στην πεθερά
    Κοντεύει η γιορτή της μητέρας και ένας παντρεμένος βρίσκει την ευκαιρία...Πηγαίνει λοιπόν σε ένα κατάστημα η...

Πως θα μετατρέψεις ένα άδειο βάζο σε ηλιακό φαναράκι μπαλκονιού και κήπου .

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma    " 

Posted: June 15, 2014 at 9:02 pm, Last Updated: 
vazo-hliaki-energeiaΗ αγαπημένη μας Jilee έκανε και πάλι το θαύμα της. Γεμάτη φαντασία για ακόμα μία φορά μετέτρεψε ένα άδειο γυάλινο βάζο σε ηλιακό φαναράκι κήπου!

OI 6 TΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 16, 2014 at 11:00 am, Last Updated: 
οι-6-τροφές-που-δεν-πρέπει-να-βάζετε-στο-ψυγείοΥπάρχουν τροφές που από τη φύση τους όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο να διατηρούνται στο ψυγείο, αλλά αντιθέτως δεν είναι σωστό να φυλάσσονται σε χαμηλές θερμοκρασίες,. καθώς χάνουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά.
Δείτε ποιες είναι οι τροφές που «απαγορεύεται» να βάζετε στο ψυγείο

Ο Χριστιανισμός ως επανάσταση

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 16, 2014 at 8:33 am, Last Updated: 
Ο Χριστιανισμός ως επανάσταση «Αέναη επΑνάσταση ·Η πίστη και ο αγώνας για τη βελτίωση του κόσμου μας και των συστημάτων του είναι αναμφισβήτητα καλή. Εκατομμύρια είναι οι αγωνιστές της ελευθερίας, του αγώνα κατά της φτώχειας, του αιτήματος για δικαιοσύνη. Ο κόσμος μας, ωστόσο, ελάχιστα έχει βελτιωθεί στο πέρασμα των αιώνων. Βασικότατη καμπή αυτή της αλλαγής υπήρξε μια “εισβολή στην ανθρώπινη ιστορία”.

Αυτά είναι τα 8 μαγικά λαχανικά που θα σας κάνουν να λάμπετε

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: June 16, 2014 at 7:06 am, Last Updated: 
pantzariaΨάχνετε τρόπους να βελτιώσετε την εμφάνισή σας χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε ακριβά προϊόντα ομορφιάς ή χειρουργικές επεμβάσεις;
Στην πραγματικότητα το μυστικό της ομορφιάς δεν είναι ακριβό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαμορφώσετε τη διατροφή σας.
Με αυτά τα λαχανικά, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας θα γίνει πιο καθαρό, τα μάτια σας πιο φωτεινά και εντυπωσιακά και το σώμα σας εμφανώς αναζωογονημένο.

Απίστευτο: 11 δυτικές χώρες μάχονται στην Ελλάδα όχι κατά της φτώχειας αλλά για να υιοθετούν παιδιά οι τρανσέξουαλ!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     "

Posted: June 15, 2014 at 10:25 pm, Last Updated: 
TravestiLΚάτι δεν πάει καλά στις δυτικές δημοκρατίες: Χθες έντεκα χώρες από αυτές που στο παρελθόν όρθωσαν ανάστημα στον σοβιετικό ολοκληρωτισμό, στην Ελλάδα εμπόδισαν την επικράτηση του κομμουνιστικού καθεστώτος, πλέον έχουν περάσει σε μία φάση πρωτόγνωρης κοινωνικής παρακμής σε σημείο που να εμφανίζονται επισήμως όχι απλά να υποστηρίζουν, αλλά να προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και την τρανσεξουλικότητα!

Την βίασαν ομαδικά και την ανάγκασαν να πιει ούρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: June 15, 2014 at 9:25 pm, Last Updated: 
viastes-stin-indiaΣυγκλονιστικές είναι οι καταγγελίες εκατοντάδων γυναικών από την Ινδία οι οποίες έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με απειλές, βασανιστήρια και βιασμούς.

Έφτιαξε το δικό του … εργοστάσιο τσιγάρων!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: June 15, 2014 at 6:33 pm, Last Updated: 
ergostasio-tsigarwnΣτον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο, ένας 27χρονος υπάλληλος καταστήματος στην Αθήνα, όπου συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι παρασκεύαζε αλλά και εμπορευόταν παράνομα τσιγάρα.

Αμερικάνος δημόσιος υπάλληλος παραδέχεται τη χρήση και δυνατότητες του «σούπερ όπλου» HAARP

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,   " 

Posted: June 15, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: 
Ενώ το HAARP και ο έλεγχος του καιρού έχει ονομαστεί ως θεωρία συνωμοσίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας την Τετάρτη, ο David Walker, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και την μηχανική , έριξε μια βόμβα απαντώντας σε ερώτημα που του τέθηκε από τη Lisa Murkowski σε σχέση με τη διάλυση της εγκατάστασης των 300 εκατομμυρίων δολ. – του High Frequency Active Auroral Research Program στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

Ο Walker είπε ότι αυτό «δεν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε στο μέλλον» και δεν θα ήταν καλή χρήση των κεφαλαίων της έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας να συνεχίσει να κρατάει το HAARP.
«Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, κάτι που το HAARP είχε στην πραγματικότητα σχεδιαστεί να κάνει», είπε. «Την έγχυση ενέργειας στην ιονόσφαιρα για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά. Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί».Πολλοί πιστεύουν ότι το HAARP έχει δημιουργηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του καιρού, με αρκετές δυνατότητες να προκαλέσει τυφώνες, ανεμοστρόβιλους και σεισμούς. Τέτοιες δηλώσεις, όμως, σαν αυτές, επιφέρουν το ερώτημα αν οι συνωμοσιολόγοι έχουν πετύχει διάνα περισσότερο από κάθε άλλον που έχει μιλήσει γι’ αυτό το θέμα μέχρι σήμερα.
Picture

Κατάσκοποι δίχως πρόσωπο στη σκιά των (super) κοριών

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: June 15, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: 
«Πώς γνωστοποίησε η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ στον Μπαράκ Ομπάμα ότι ακυρώνει την επίσκεψή της στις Ηνωμένες Πολιτείες; Εστειλε ένα e-mail στον εαυτό της!» Ανέκδοτα σαν κι αυτό κατακλύζουν πλέον τις σελίδες των κοινωνικών δικτύων. Το σκάνδαλο των υποκλοπών από την αμερικανική NSA κυριαρχεί και ας είναι θέμα παλιό, χωμένο στη ναφθαλίνη του χρόνου. Τώρα, σαν άλλη χιονοθύελλα, σκεπάζει τα πάντα: οικονομία, φτώχεια, ανεργία.
President Barack Obama Calls Aurora Mayor Steve Hogan

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 16-4-2014

ΠΗΓΗ :  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com
Περιοχή συνημμένων

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης για το Φεστιβάλ Ομοφυλοφίλων



Ανακοίνωση Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης για το Φεστιβάλ Ομοφυλοφίλων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ν Θεσσαλονίκ τ 11-6-2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ερ Μητρόπολις Θεσσαλονίκης μετ πολλς λύπης κα ντονης νησυχίας εναι ποχρεωμένη κα πάλι ν ντιμετωπίσ ποιμαντικ κα ποτρε-πτικά, τν δυσάρεστη, παράδεκτη κα ξιοκατάκριτη παρουσία τν μοφυλοφίλων, ο ποοι τοιμάζονται ν πραγματοποιήσουν φεστιβλ στς 20 κα 21 ουνίου κα νπαρελάσουν στΘεσσαλονίκη μας πιδεικνύοντας τ πάθη τους σ μορφ καρναβαλιο. Εναι ντροπή, εναι πρόκληση, εναι σύμπτωμα διαφθορς. Εναι μως καπόφαση το Δήμου τς πόλεώς μας,  ποία χει δημιουργήσει πικρία κα πορία στ λαό μας.
 μόνη παραχώρηση το κ. Δημάρχου, π πέρυσι, μετ π συζήτησή μας, ταν ν μ γίν ατ  θρασυτάτη κα παίσχυντη συγκέντρωση μπρς σ ερος χώρους κα Ναούς. φείλω μως ν νακοινώσω στν κοιν γνώμη, τι στς ερωπαϊκς πόλεις τέτοιες κδηλώσεις θεωρονται περιθεωριακές

Τι είναι άσπρο και πετάει;, Ευνουχισμός ή ;Ξανθιές και άλογα

ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ;

ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ

Δυο κολλητοί είναι αραγμένοι στην παραλία και κουβεντιάζουν:
- Αστα!Χτες βράδυ είδα έναν τρομερό εφιάλτη...

Νέες συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς

ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

16/06/2014
Σε νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας προχώρησε η Τράπεζας Πειραιώς, με Έλληνες παραγωγούς.
Πιο αναλυτικά, η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ», προχώρησε σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου των Νομών Ημαθίας και Πέλλας.

ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ: Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

16/06/2014
Ο μόνος δρόμος για την αποφυγή νέων μέτρων είναι οι μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, ενώ σημείωσε πως οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα έχουν αρχίσει να αντιστρέφονται.

Αρχίζει ο Κοινωνικός Τουρισμός

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

16/06/2014
Λίγο πριν από την ενεργοποίηση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού βρίσκεται ο ΟΑΕΔ. 
Η κοινή υπουργική απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και πλέον η διοίκηση του ΟΑΕΔ έχει έναν μήνα στη διάθεσή της για να βγάλει τη Δημόσια Πρόσκληση του προγράμματος.

Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη»


Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» βρίσκονται οι ΗΠΑ καθώς αεροπλανοφόρο USS George H.W.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΩΤΗ (1η ) ΗΜΕΡΑ Φωτογραφίες - VIDEO

ΠΡΟΣΟΧΗ : " Λόγω ταυτόχρονης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος κατά την ανάρτηση έγινε μερική ανάρτηση και για τον λόγο αυτό κάνω και πάλι την ανάρτηση αυτή ολοκληρωμένη "




Την  15-3-2014 και στην ετικέτα " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2014 " σας είχα αναρτήσει το πρόγραμμα της προσκηνυματικής Εκδρομής στο ΄Αγιο ΄Ορος. Σήμερα 16-6-2014 ξεκινώ τις αναρτήσεις από την ήδη πραγματοποιηθείσα αναφερόμενη εκδρομή με τίτλο " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ  2014 "  Πρώτη Ημέρα και στην συνέχεια δεύτερη κ.λ.π. μέχρι ολοκλήρωσής της, όλες οι αναρτήσεις θα υπάρχουν στην ετικέτα
 " ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2014 ".