ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ξεκινά «σαφάρι» θερινών φορολογικών ελέγχων

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΚΛΑΔΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

27/07/2015
Αυστηρές οδηγίες για εντατικούς ελέγχους έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, στις ΔΟΥ όλης της χώρας. Ειδικότερα στο μικροσκόπιο μπαίνουν κατά την θερινή περίοδο κλάδοι με υψηλή παραβατικότητα και επιχειρήσεις που πωλούν αγαθά ή παρέχουν υπηρεσίες που υπόκεινται σε διαφορετικούς συντελεστές ΦΠΑ.

Αυξάνεται κατά ένα έτος η φοίτηση στις σχολές υπαξιωματικών

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Αυξάνεται κατά ένα έτος η φοίτηση στις σχολές υπαξιωματικών
    Τριετής θα είναι για τους επιτυχόντες του ακαδημαϊκού έτους2015-2016 η φοίτηση στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών. Σχετική ανάρτηση υπάρχει και στο δικτυακό τόπο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

Συνελήφθη Ελληνίδα στο τελωνείο της Κακαβιάς ενώ προσπαθούσε να βγάλει μετρητά στην Αλβανία

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Συνελήφθη Ελληνίδα στο τελωνείο της Κακαβιάς ενώ προσπαθούσε να βγάλει μετρητά στην Αλβανία
http://www.seleo.gr
protothema.gr
    Πίστευε ότι τα χρήματά της θα ήταν πιο ασφαλή στις τράπεζες της… Αλβανίας και προσπάθησε να τα βγάλει κρυφά εκτός χώρας.
    Μια Ελληνίδα που φοβόταν ενδεχόμενες κατασχέσεις ή «κούρεμα» στις καταθέσεις, επιχείρησε να μεταφέρει τις οικονομίες της στη γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να τα χάσει, αφού τα ανακάλυψαν οι υπάλληλοι του τελωνείου στην Κακαβιά!

Χωρίς άδειες κυκλοφορίας τα οχήματα των λαϊκών αγορών λόγω... ασυμφωνίας διευθύνσεων

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Χωρίς άδειες κυκλοφορίας τα οχήματα των λαϊκών αγορών λόγω... ασυμφωνίας διευθύνσεων
    Με επιστολή η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, το Σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» και το Σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» καταγγέλλουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, καθώς λόγω ασυνενοησίας των Διευθύνσεων καθυστερούν να εκδοθούν οι άδειες κυκλοφορίας των επαγγελματικών οχημάτων.

Χειροποίητη σοκολάτα: Μπάρες απόλαυσης στην Αθήνα

ΠΗΓΗ  "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ
Χειροποίητη σοκολάτα: Μπάρες απόλαυσης στην Αθήνα
του Γιώργου Κόκουβα
    Χειροποίητες μπάρες σοκολάτας με ροζ πιπέρι και μυρωδάτη μέντα.
    Σοκολατάκια που μόλις έφτασαν από το εργαστήριο, άρτι γεμισμένα με ελληνικούς ξηρούς καρπούς.
    Σπιτικές σοκολάτες με κομμάτια φρούτων και πρωτότυπα κουτιά για τα πιο γλυκά δώρα που θα κάνετε ποτέ.
    Συγκεντρώνουμε έξι διευθύνσεις που προσφέρουν τα παραπάνω, και ακόμη περισσότερες επιλογές χειροποίητης σοκολάτας στην Αθήνα, για όσους δεν συμβιβάζονται με τις συσκευασμένες σοκολάτες περιπτέρου.
    Σημειώστε πως οι τιμές της χειροποίητης σοκολάτας είναι ελαφρώς ακριβότερες από τις τυποποιημένες – μια ενδεικτική τιμή για μια μπάρα 100 γραμμαρίων είναι τα 2,50-3€, αλλά οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα τις γεύσεις και τα υλικά.

ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΠΗΓΗ : "  http://aeroporiapostratos.blogspot.gr  " 


Και η "αποκατάσταση των μισθών στις ΕΔ"; Τι να περιμένουν οι στρατιωτικοί από τη συμφωνία;            https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Hellenic_Parliament-MPs_swearing_in.png
Γράφει ο Γιάννης Αβραμίδης Σμχος (εα).
Κάθε Μνημόνιο και μια ¨μαχαιριά¨ στους  Αποστράτους

Τα δύο πρώτα Μνημόνια είχαν σαν αποτέλεσμα την ψήφιση των Ν.3865/10, Ν.4024/11, Ν.3986/11, Ν.4051/12, Ν4093/12 με συνέπεια την μείωση των συντάξεων των αποστράτων μεσοσταθμικά κάτω του 50% ,

Ενέργειες που πρέπει να κάνετε όταν σας αναγκάσουν να πάρετε χρήματα από ATM...



Πως θα καλέσετε την Αστυνομία, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα! 

Σε περίπτωση που κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από μηχάνημα ATM, μπορείτε να ειδοποιήσετε την Αστυνομία χωρίς να σας καταλάβει.

Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου εξανεμίζει την ελπίδα για επιστροφή του υπολοίπου 50% στους Μισθούς-Συντάξεις των Στρατιωτικών!!!



Πάει να χαθεί οριστικά το 50% της αποκατάστασης μισθών και συντάξεων στρατιωτικών αλλά και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας. Μία απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου (υπ' αριθμ. 4707/2015) την οποία γνωστοποιεί ο Αθανάσιος Γεωργακάκης Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω & Συμβουλίω Επικρατείας Πρώην Πρόεδρος Στρατιωτικού Δικαστηρίου,προβληματίζει ιδιαίτερα.=====>> Σύμφωνα με το ενημερωτικό του σημείωμα η απόφαση δεν ασχολήθηκε καν με την επιστροφή του υπόλοιπου 50%! Διαβάστε τι γράφει: “Με την υπ’ αριθμ. 4707/2015 απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κατά την διαδικασία της πρότυπης δίκης έγινε δεκτή η έφεση Αποστράτου Αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, με την οποία αυτός ζήτησε τη ακύρωση της συνταξιοδοτικής πράξης του, που αναπροσάρμοζε μειωτικά την σύνταξή του με βάση τα μισθολογικά δεδομένα του ν.4093/2012 αναδρομικά από 1-8-2012. 

Τριπλή μείωση στις συντάξεις Σεπτεμβρίου για 2,6 εκατ. συνταξιούχους!!



Τριπλή εισφορά υπέρ του κλάδου ασθενείας θα παρακρατήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από τις συντάξεις (κύριες και επικουρικές) του μηνός Σεπτεμβρίου, που θα καταβάλουν σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους στα τέλη Αυγούστου.====>> Η τριπλή μείωση των συντάξεων -με 6% τον μήνα για τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο- προκύπτει λόγω της αναδρομικής επιβολής των νέων εισφορών και της πρακτικής αδυναμίας των Ταμείων να αρχίσουν να τις παρακρατούν από αυτό τον μήναΣτελέχη των Ταμείων υπογράμμιζαν ότι ήδη έχουν οριστικοποιήσει τα αρχεία των πληρωμών των συντάξεων του μηνός Αυγούστου -που θα καταβληθούν στα τέλη Ιουλίου- χωρίς να επιβάλουν τις νέες εισφορές, αφού δεν εκδόθηκε καμία σχετική εγκύκλιος για την εφαρμογή του νέου νόμου. 

Οι εξελίξεις για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α...



Αναδημοσιεύουμε την  κοινή ανακοίνωση της Ε.Α.Π.Σ. και Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.,με την οποία γνωστοποιούν ότι  με το άρθρο 220 του Ν.4281/2014, το "εμπρηστικό μνημόνιο Νο 2"στόχευσε το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α, το οποίο προέβλεπε το γνωστό Σκύλα ή Χάρυβδη για τον Επικουρικό μας τομέα, καθότι μέχρι τέλους του 2014 ή θα έπεφτε στο χαοτικό υπερ - Ε.Τ.Ε.Α, ή θα μετατρεπόταν σε επαγγελματικό ταμείο. Για δε τον προνοιακό μας τομέα, προβλεπόταν ή η=====>>> "τακτοποίησή του" με τις περίφημες "τροικανές" ρήτρες αξιομάχου και μηδενικού ελλείμματος ή η επίσης μετατροπή σε επαγγελματικό ταμείο.