ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Capital controls – Τράπεζες: Ανατροπή! Αλλάζουν όλα – Πόσο αυξάνεται το όριο αναλήψεων

Κυβέρνηση, τράπεζες και τρόικα φαίνεται ότι τα βρήκαν στο επίπεδο των capital controls που ισχύουν και έτσι έρχονται σημαντικές αλλαγές που θα δώσουν ανάσα σε πολίτες και επιχειρήσεις.

Αύξηση στις εξαγωγές τον Μάρτιο

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

09/05/2017

Αύξηση της τάξης του 36,2% εμφάνισε το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.


ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

09/05/2017

Αμετάβλητο παρέμεινε, τον Μάρτιο του 2017, το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων, ενώ το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο των νέων δανείων μειώθηκε, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος.
Το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων παρέμεινε αμετάβλητο στο 0,31% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ειδικότερα, το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων μίας ημέρας από νοικοκυριά παρέμεινε αμετάβλητο στο 0,09%, ενώ το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων μίας ημέρας από επιχειρήσεις αυξήθηκε στο 0,18% από 0,15% τον προηγούμενο μήνα.

Ο Συνδ.Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας για τα 72 χρόνια από τη λήξη του Β Παγκοσμίου Πολέμο... και για την Ιστορία της ημέρας από το roykoymoykoy.blogspot.gr

O Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συμμετείχε χθες  ( 9-5-2017 )  στις εκδηλώσεις του Εορτασμού Ημέρας Λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. 

Στεφάνι κατατέθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ. 

Σχετική η παρακάτω ανάρτηση από :  http://www.argolidaportal.gr





http://www.argolidaportal.gr

Τα 72 χρόνια από τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου γιόρτασε το Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

 Μάιος 09, 2017 - 20:26

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Γιορτάστηκε σήμερα, επίσημα, στην πόλη του Ναυπλίου η ημέρα λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο εορτασμός αυτός έχει καθιερωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 1 του Ν. 2703/9.