ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Το μισθολογικό χάσμα ανδρών - γυναικών ξεκινά από το… χαρτζιλίκι!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

    Το μισθολογικό χάσμα ανδρών-γυναικών δεν αφορά μόνο στην ενήλικη ζωή των ανθρώπων αλλά έχει τις ρίζες του στην παιδική τους ηλικία, αποκαλύπτει μία νέα έρευνα που διεξήγαγε η βρετανική τράπεζα Halifax.   Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1.200 παιδιά και 575 ενήλικες από τη Βρετανία, οι γονείς δίνουν κατά 12% μεγαλύτερο χαρτζιλίκι στους γιους τους συγκριτικά με τις κόρες τους. Η διαφορά μάλιστα ανάμεσα στα χρήματα που δίνονται στα δύο φύλλα έχει αυξηθεί θεαματικά από πέρυσι, που ήταν μόλις 2%.

Διπλή ανατροπή-έκπληξη για τις πρόωρες συντάξεις από το ΙΚΑ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 Διπλή ανατροπή-έκπληξη για τις πρόωρες συντάξεις από το ΙΚΑ.
e-typos.gr
    Διπλή ανατροπή-έκπληξη για τις πρόωρες συντάξεις ανδρών και γυναικών που ασφαλίζονται στο ΙΚΑ φέρνει σχετική εγκύκλιος, η οποία προβλέπει ότι στις 100 ημέρες ασφάλισης που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι κάθε χρόνο στην τελευταία 5ετία πριν συνταξιοδοτηθούν με μειωμένη σύνταξη, συνυπολογίζονται και 200 ως 300 ημέρες επιδοτούμενης ασθένειας.
    Το ΙΚΑ ανακαλεί χιλιάδες (κατ’ εκτίμηση ειδικών) απορριπτικές αποφάσεις συνταξιοδότησης της τελευταίας 5ετίας για να επανεξεταστούν ως προς τη θεμελίωση των προϋποθέσεων εξόδου με μειωμένη ή και πλήρη σύνταξη.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ...


ΕΛ.ΑΣ: Οι τηλεφωνικοί αριθμοί που πρέπει ΟΛΟΙ να γνωρίζουμε πέρα από το "100" για άμεση επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία! 



Έχουμε συνηθίσει όλοι ότι κι αν συμβαίνει, οποιοσδήποτε λόγος κι αν υπάρχει (καταγγελία, παράπονο, άμεση ανάγκη κλπ.) να μας έρχεται στο μυαλό να καλέσουμε κατευθείαν το 100. Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι τηλεφωνικοί αριθμοί –τριψήφιοι ή τετραψήφιοι- που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και να έχουμε στο μυαλό μας ανάλογα με την ανάγκη που υπάρχει κάθε φορά. 

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟ Α΄ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 10,3%

10/06/2016
Αύξηση 10,3% παρουσίασε ο συνολικός αριθμός των διακινηθέντων επιβατών το πρώτο πεντάμηνο του 2016, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015, φθάνοντας τα 13,6 εκατ. έναντι 12,3 εκατ. επιβατών πέρυσι στο α΄ πεντάμηνο.

Πότε θα γίνει η εκταμίευση των δανείων από το ΤΕΑΠΑΣΑ



Η ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Φθιώτιδας,
 Αργύρη Μαυράκη, στο facebook

Απασχόληση Συνταξιούχων-Αποστράτων 2016

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Απασχόληση συνταξιούχων (πριν την ισχύ του ν.4387/2016)