ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Χρειάστηκαν 3.000 κλικ και αμέτρητες ώρες για να βγάλει αυτή την φωτογραφία

ΠΗΓΗ: "   pentapostagma   " 

Posted: May 17, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: May 17, 2014 at 12:18 pm
χρειάστηκαν-3.000-κλικ-1Χρειάστηκαν 3.000 κλικ και πολλές ώρες για να «αιχμαλωτίσει» το τέλειο πέταγμα ενός πουλιού που του χάρισε το πρώτο βραβείο φωτογραφίας σε παγκόσμιο διαγωνισμό… 
Ο λόγος για τον 35χρονο Νίκο Φωκά ο οποίος είναι ο μεγάλος νικητής του Handbook of the Birds of the World (HBW)-World Bird Photo Contest, του παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας πουλιών, που διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά οι εκδόσεις Lynx Edicions.

10 «μαγικές» τροφές, που καθαρίζουν τις αρτηρίες!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: May 17, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: May 17, 2014 at 12:06 pm
10-μαγικές-τροφές-που-καθαρίζουν-τις-αρτηρίες10 «μαγικές» τροφές, που καθαρίζουν τις αρτηρίες …Οι φραγμένες αρτηρίες είναι ένας από τους κυριότερους κινδύνους για την εκδήλωση καρδιαγγειακής νόσου.
Οι υγιείς αρτηρίες είναι εύκαμπτες, ισχυρές, ελαστικές και καθαρές από οποιεσδήποτε αποθέσεις και το αίμα ρέει ανάμεσά τους εύκολα. Ωστόσο με την ηλικία σχηματίζονται στα εσωτερικά τοιχώματά τους, αποθέσεις λιπαρών ουσιών, χοληστερόλης, κυτταρικών αποβλήτων και ασβεστίου, που μειώνει την τη ροή του αίματος ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την εμποδίζει εντελώς.
 10 «μαγικές» τροφές, που καθαρίζουν τις αρτηρίες 

Οι κορυφαίες Ελληνικές υπερ-τροφές!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: May 16, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: May 16, 2014 at 6:51 pm
οι-κορυφαίες-ελληνικές-υπερ-τροφέςSuper foods made in Greece! Ναι, καλά διαβάσατε…
Δεν χρειάζεται πλέον να ακολουθούμε ξενόφερτες μόδες και να καταναλώνουμε χούφτες goji berries από την Κίνα περιμένοντας να “γιατρέψει» χρόνια προβλήματα υγείας και να πληρώνουμε αδρά τα εισαγόμενα super foods περιμένοντας το “θαύμα»…
Υπερτροφές υπάρχουν δίπλα μας. Στην Αίγινα, στη Χίο, στη Νάξο, στην Κοζάνη, στην Ερμιόνη, στο Μεσολόγγι, στην Κρήτη και τόσες ακόμη περιοχές της χώρας μας.

Οι φυτικές ίνες μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου και βοηθούν στην αποκατάσταση της υγείας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: May 16, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: May 16, 2014 at 11:08 am
οι-φυτικές-ίνες-μειώνουν-τον-κίνδυνο-θανάτουΟι φυτικές ίνες μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου και βοηθούν στην αποκατάσταση της υγείας
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες θα πρέπει να καταναλώνουν τα άτομα που έχουν υποστεί και επιβιώσει εμφράγματος, διότι η διατροφή αυτή συντελεί στην αποκατάσταση της υγείας τους και μειώνει το ενδεχόμενο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο British Medical Journal.

Γιατί σηκώνεται η τρίχα μας όταν αντιμετωπίζουμε ακραίες καταστάσεις;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: May 16, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: May 16, 2014 at 10:51 am
γιατί-σηκώνεται-η-τρίχα-μας-όταν-αντιμετωπίζουμε-ακραίες-καταστάσειςΈχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ανατριχιάζουμε και σηκώνονται οι τρίχες μας όταν φοβόμαστε ή κρυώνουμε…
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το φαινόμενο της ανατριχίλας (goosebumps) αποτελεί την προσπάθεια του σώματος μας να προστατευτεί.

Η μαγική τροφή που κόβει την όρεξη σε 15 λεπτά!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: May 16, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: May 16, 2014 at 10:54 am
η-μαγική-τροφή-που-κόβει-την-όρεξη-σε-15-λεπτάΕάν κάνετε δίαιτα, αλλά έχετε φτάσει άπειρες φορές ένα βήμα πριν τα παρατήσετε τότε ένα ανέλπιστο εύρημα των επιστημόνων του Πανεπιστημίου Queen Margaret, στο Εδιμβούργο, υπόσχεται να σας κόψει την πείνα… μαχαίρι και μάλιστα σε μόλις 15 λεπτά!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Επιστήμονας αποκαλύπτει τι περιέχουν πραγματικά οι κοτομπουκιές!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: May 16, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: May 16, 2014 at 10:47 am
κοτομπουκιές-1Μια από τις πιο αγαπημένες λιχουδιές που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι… είναι οι μπουκιές κοτόπουλου, τα λεγόμενα chicken nuggets που βρίσκουμε στα σουπερμαρκετ και τα φαστ φουντ
Ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις που κάνει επιστήμονας μάλλον θα… δυσκολευτείτε να ξαναφάτε. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Dr. Richard D de Shazo από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν οι αγαπημένες κοτομπουκιές περιέχουν μέσα τα πάντα εκτός από κοτόπουλο!

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS



Το τάϊσμα της γάτας, Τα χρυσαφικά, Είναι ο Τοτός στο σχολείο



  • Το τάϊσμα της γάτας
    Ας δοκιμάσουμε να ξυπνάμε κάθε μέρα στις 3 το πρωί για να ταΐσουμε την γάτα. Αν μας αρέσει, τότε το συ...

Ο καλύτερος οδηγός, Η συμπαράσταση, Ο ευτυχής πατέρας



  • Ο καλύτερος οδηγός
    Η αστυνομία είχε πάρει απόφαση όποιος οδηγεί σύμφωνα με τους κανονισμούς θα κέρδιζε 500.000 δρχ. Μετά ...

Ερωτήσεις προς το Θεό


Ο άντρας ρωτάει το Θεό : 
- Θεέ , γιατί δημιούργησες τις γυναίκες τόσο όμορφες ; 

ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑ



Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος με τεράστια φαντασία ;


 

ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ



ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ

Αντισεισμικό σύστημα
Από τον Ιωάννη Λυμπέρη κάτοχο της ευρεσιτεχνίας.
Οι σεισμοί των τελευταίων δεκαετιών σε όλο τον κόσμο, καθώς και οι πρόσφατοι σεισμοί στη Ελλάδα, έχουν θέσει σε πρώτη προτεραιότητα το μείζον κοινωνικό και οικονομικό θέμα της σεισμικής συμπεριφοράς και της γενικότερης αντισεισμικής προστασίας των κατασκευών έναντι των σεισμών.
Λόγω της αναγκαιότητας του περιορισμού των επιπτώσεων του σεισμού έχουν αναπτυχθεί διάφορες μέθοδοι βελτιστοποίησης της απόκρισης των κατασκευών προς τις σεισμικές κινήσεις.
Ένα σημαντικό τμήμα των εξελίξεων για την αντισεισμική ενίσχυση των κατασκευών, αντιτίθεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές ανάγκες, οι οποίες απαιτούν όσο το δυνατό ελεύθερες κατόψεις ( μη συμμετρική κατασκευή Ο/Σ ) και μείωση των φερόντων στοιχείων του κτιρίου.
Επίσης, οι αρχιτεκτονικές ανάγκες διαφοροποιούν καθ’ ύψος την επιφάνειας κάλυψης (κάτοψης) του κτιρίου.