ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο περιστατικό – ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ στο Λουτράκι! Η εικόνα της Παναγίας ΑΠΕΤΡΕΨΕ επίδοξους ιερόσυλους!!! (ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ το Συγκλονιστικό Φωτογραφικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!)


Posted: Δεκεμβρίου 26, 2014 at 8:51 πμ, Last Updated: 

Το πόση δύναμη έχει η εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι φάνηκε για ακόμα μια φορά το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων. 

Όπως αναφέρει το Korinthostv.gr, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3:30 πμ όταν τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους κατάφεραν έσπασαν την εξωτερική κάμερα που βρίσκεται κοντά στα γραφείο του ναού και διέρρηξαν την είσοδο της εκκλησίας.

Μειώνονται τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 11:27 μμ, Last Updated: 
Μειώνονται τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα
Μειώσεις στις τιμές των διοδίων σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων θα ισχύουν από τη νέα χρονιά στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα.

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ: ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 10:46 μμ, Last Updated: 
xionia
Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις μέρες της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με τα τωρινά προγνωστικά στοιχεία.
Ψυχρό μέτωπο από τα Βαλκάνια, θα επηρεάσει αρχικά από τις 26 Δεκεμβρίου τη χώρα.
Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα κρατήσει αρκετές μέρες και θα φέρει κρύο, ιδιαίτερα τις μέρες γύρω από την Πρωτοχρονιά.

Πώς θα απαλλαγείτε από τη δυσοσμία των ποδιών ! ! !


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 9:41 μμ, Last Updated: 
newego_LARGE_t_1101_53385698
Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε προκειμένου να απαλλαγείτε από την έντονη δυσοσμία των ποδιών: τα βακτήρια και τον ιδρώτα.

18 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για το τσιγάρο!


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 8:35 μμ, Last Updated: 
«Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το ευκολότερο πράγμα. Εγώ το ‘χω κόψει τουλάχιστον δέκα φορές», υποστήριζε…
ο αμερικανός συγγραφέας Mark Twain. Εσείς πώς τα πάτε με τον ύπουλο αυτό εθισμό;

Τι χρώμα έχει η γλώσσα σου;

Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 10:47 πμ, Last Updated: 

η-γλώσσα-για-την-υγεία-μας
 Το χρώμα της γλώσσας ένδειξη προβλημάτων υγείας


Όσο παράξενο και αν ακούγεται, είναι γεγονός ότι η κατάσταση της γλώσσας μας αποτελεί μία σημαντική ένδειξη για τη συνολικότερη κατάσταση υγείας μας. Τόσο οι αρχαίοι Κινέζοι ιατροί όσο και οι ιατροί της εποχής μας συμφωνούν ότι μία γρήγορη εξέταση της γλώσσας μπορεί να αποβεί άκρως διαφωτιστική.
Το χρώμα της γλώσσας αποδεικνύει πολλά για την υγεία μας
Μία υγιής γλώσσα έχει συνηθέστερα έναν ελαφρύ ροζ χρωματισμό. Αντιθέτως, όμως, μία γλώσσα με διαφορετικό χρώμα αποτελεί ένδειξη κάποιας πάθησης. Μια γλώσσα που μοιάζει υπερβολικά «χλωμή» ίσως αποτελεί ένδειξη χαμηλής αιμογλοβίνης.

Τί τρώνε τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες του κόσμου;


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 12:44 πμ, Last Updated: 

Christmas-dinner

Νομίζατε ότι όλοι τρώνε γαλοπούλες και χοιρινό τα Χριστούγεννα; Λάθος! Ένα μικρό γευστικό ταξίδι στον κόσμο θα σας πείσει.

Κάθε χώρα έχει τις δικές της γευστικές προτιμήσεις κι ενώ η γαλοπούλα και το χοιρινό μοιάζουν πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, κάποιες χώρες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε άλλα κρεατικά, όπως επίσης και διαφορετικά γλυκά. Αποτέλεσμα; Το ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό της Αυστραλίας ή της Σουηδίας.

Cut onion without cryingΤέρμα τα… δάκρυα: Το έξυπνο tip που θα κάνει το κόψιμο του κρεμμυδιού παιχνιδάκι!


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 7:50 πμ, Last Updated: 
καλλιεργήστε-ξερά-κρεμμύδια-στο-περβάζι-σας
Τέρμα τα… δάκρυα: Το έξυπνο tip που θα κάνει το κόψιμο του κρεμμυδιού παιχνιδάκι! 
Ναι καλά διαβάσατε. Υπάρχει και για αυτό κόλπο

Ijen: Το μπλε ηφαίστειο της Ινδονησίας που εκπέμπει μια απόκοσμη λάμψη τη νύχτα


Posted: Δεκεμβρίου 25, 2014 at 12:24 πμ, Last Updated: 
Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζουν οι παρακάτω φωτογραφίες, με το ηφαίστειο που βγάζει μπλε λάβα. Το ηφαίστειο, γνωστό και ως Ijen, που βρίσκεται ανατολικά της Ινδονησίας, αναβλύζει θείο, που εκμεταλλεύονται τοπικοί συλλέκτες ορυκτών.

Καλοκαιρία τα Χριστούγεννα – Ο χεμώνας έρχεται αγριεμένος – Αναλυτική πρόγνωση

Posted: 
ilios_kairos_paralia_madata_955803285
Καλός θα είναι ο καιρός ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου μόνο στα δυτικά αναμένονται κάποιες νεφώσεις που θα δώσουν λίγες βροχές στο Ιόνιο. Το πρωί θα αναπτυχθούν τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και τα νότια από 4 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 17 και στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Mε εντολή του Ρώσου Πρόεδρου σε ενέργεια το σχέδιο «Αρκτική»


Posted: Δεκεμβρίου 24, 2014 at 9:23 μμ, Last Updated: 
poutin
Σύμφωνα με πλήθος άρθρων μας το τελευταίο διάστημα στο Pentapostagma.gr, η Ρωσία θέτει σε εφαρμογή το απόλυτο σχέδιο «Αρκτική». Με λίγα λόγια τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, που ανήκουν στην Ρωσία θα χρησιμοποιηθούν για να ενδυναμώσουν την ήδη προβληματική οικονομία της χώρας. Το ρούβλι κατρακυλάει στις διεθνείς αγοράς , με πιέσεις από την δύση, για αυτό και ο ρώσος πρόεδρος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο αυτό.

H ιστορία αυτής της ανατριχιαστικής φωτογραφίας [εικόνες]


Posted: Δεκεμβρίου 24, 2014 at 8:40 μμ, Last Updated: 
Το «μοντέλο» που βλέπετε, είναι ένας “ηλικιωμένος, ξεδοντιάρης άντρας, με πολύ λεπτό πρόσωπο, του οποίου τα χαρακτηριστικά, ενώ δεν είναι ακριβώς άσχημα, αγγίζουν την τέλεια μετριότητα”.

Το Άστρο των Χριστουγέννων


Posted: Δεκεμβρίου 24, 2014 at 7:58 μμ, Last Updated: 
The Star of Bethlehem
Το άστρο των Χριστουγέννων εμφανίστηκε πριν από 2000 χρόνια περίπου και ήταν αυτό που καθοδήγησε τους μάγους στον μικρό Ιησού. Το άστρο αυτό ακτινοβολεί ακόμη και σήμερα το μυστήριο για την φύση του στην επιστήμη. Πολλοί επιστήμονες προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το παράδοξο αυτό φαινόμενο, αλλά καμία θεωρία δεν κατάφερε να το ερμηνεύσει εξ ολοκλήρου. Σε κάθε άνθρωπο έλκει τον θαυμασμό, σε μεγάλο ή μικρό βαθμό αυτό το αξιοσημείωτο γεγονός.

Συγκλονιστικό: Νεαρός δίνει 100 δολάρια σε άστεγο και τον παρακολουθεί για να δει πώς θα τα ξοδέψει- Το αποτέλεσμα ξαφνιάζει [εικόνες και βίντεο] How Does A Homeless Man Spend $100?


Posted: Δεκεμβρίου 24, 2014 at 8:20 μμ, Last Updated: 
Συγκλονιστικό: Νεαρός δίνει 100 δολάρια σε άστεγο και τον παρακολουθεί για να δει πώς θα τα ξοδέψει- Το αποτέλεσμα ξαφνιάζει [εικόνες και βίντεο]

Ο νεαρός κινηματογραφιστής Τζος Πάλερ Λιν, που είναι διάσημος στο Youtube για τα βίντεό του, έδωσε 100 δολάρια στον άστεγο με το όνομα Τόμας και στη συνέχεια τον ακολούθησε με την κάμερά του από μακριά, με σκοπό να διαπιστώσει πώς θα τα ξοδέψει.
Οταν τον είδε να μπαίνει σε ένα μαγαζί που πουλάει αλκοόλ και τρόφιμα, νόμισε ότι είχε καταφέρει τον σκοπό του: Οτι ο άστεγος θα χρησιμοποιούσε τα λεφτά για να αγοράσει αλκοόλ. Ωστόσο, έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο Τόμας αγόρασε τρόφιμα που τα μοίρασε σε άλλους άστεγους.

Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην Ελλάδα
    Μελωδίες γιορτινές, παιδικές μυθοπλασίες, αρώματα από κουζίνες νοικοκυριών, φωτιές, κουδούνες, τυχερά παιχνίδια, αγιοβασιλιάτικα καραβάκια και χριστουγεννιάτικα δέντρα, μεταμφιέσεις και  καλικάντζαροι, δίνουν αυτές τις ημέρες το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε όλες τις περιοχές αλλά ακόμη και τις πιο μικρές εστίες της ελληνικής επικράτειας.
    Όλοι προετοιμάζονται για τη γέννηση του Χριστού, τα ρεβεγιόν έχουν την τιμητική τους ενώ οι οικογένειες και οι παρέες μεγαλώνουν και οι δρόμοι και οι πλατείες φωτίζονται και πλημμυρίζουν από κόσμο.

«Άγια Νύχτα». Η ιστορία του τραγουδιού που διασκευάστηκε σε 140 χώρες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



«Άγια Νύχτα». Η ιστορία του τραγουδιού που διασκευάστηκε σε 140 χώρες
    Tο τραγούδι ακούστηκε για πρώτη φορά την Παραμονή Χριστουγέννων του 1818, στο χωριό Όμπερντορφ, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.
    Ο Τζόσεφ Μορ, ο νεαρός ιερέας της ενορίας, είχε γράψει τους στίχους του τραγουδιού, δύο χρόνια πριν. Ο Μορ ζήτησε από τον δάσκαλο του γειτονικού χωριού, Φραντς Γκρούμπερ, να συνθέσει τη μουσική.
    Τη νύχτα της 24ης Δεκεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ο Γκρούμπερέπαιζε μουσική, ενώ ο Μορ τραγουδούσε. Επειδή το εκκλησιαστικό όργανο είχε χαλάσει, πολλοί λένε ότι είχε φαγωθεί από ποντίκια, ο Γκρούμπερ συνόδευσε τον Μορ, παίζοντας κιθάρα.

Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος έξι τελωνειακών στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος έξι τελωνειακών στη Θεσσαλονίκη
    Αντιμέτωποι με κακουργήματα βρίσκονται έξι υπάλληλοι του Β' Τελωνείου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για υπόθεση, συνδεόμενη με λαθρεμπορία, που χρονολογείται το έτος 2007 κι από την οποία το ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε συνολικά με651.000 ευρώ.

Πώς θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τις επόμενες ημέρες

Δείτε ποιες εφημερίδες κυκλοφορούν πότε

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πώς θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τις επόμενες ημέρες
Κανονικά θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).