ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Προσκυνηματική Εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας στον " ΟΣΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ " στο Λουτράκι Κορινθίας.


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στον " ΟΣΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ " στο Λουτράκι Κορινθίας, στις 12 Απριλίου 2019. 




Μετά το πέρας της ακολουθίας του Ακάθιστου Ύμνου τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου συνεστίασαν   στην Ψαροταβέρνα " ΓΙΑΝΝΗΣ " στην παραλία του Λουτρακίου. 




Στην συνεστίαση παραβρέθηκε η οικογένεια της κ. ΜΠΕΛΛΟΥ Ελένης μετά της κόρης της Μαρίας και  ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Φώτιος συζ. Μαρίας χορηγοί του Συνδέσμου.


Η εκδρομή αυτή πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία και όλοι ευχήθηκαν για ένα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. 

Η παιδεία φαίνεται στη συμπεριφορά και όχι στη μόρφωση!

16.5KSHARES
Η παιδεία φαίνεται στη συμπεριφορά
και όχι στη μόρφωση!
Στην σημερινή εποχή υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι μορφωμένος είναι ο άνθρωπος που έχει πολλά πτυχία. Στην πραγματικότητα, η μόρφωση δεν καθορίζεται από τα πτυχία που έχουμε αλλά από την συμπεριφορά! Συμπεριφορά που έχει διαμορφωθεί από το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο έχουμε μεγαλώσει. Αξίες και ιδανικά που έχουμε υιοθετήσει από τους γονείς μας και βάση αυτών πορευόμαστε στην ζωή!
Πόσοι άνθρωποι, έχουν αμέτρητα πτυχία, μεταπτυχιακό, ακόμη και διδακτορικό αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά τους τους κάνει υποδεέστερους; Πόσοι άνθρωποι είναι σε υψηλές θέσεις του επαγγελματικού στίβου αλλά η κατάχρηση της εξουσίας τους δεν συμβαδίζει με το κύρος και την αξιοπιστία που πρέπει να είχαν λόγω των ανώτερων σπουδών τους;

Διαβήτης: Τι επίδραση έχουν οι φακές στην γλυκόζη αίματος!!!


Διαβήτης: Τι επίδραση έχουν οι φακές στην γλυκόζη αίματος.

Το να αντικαταστήσετε τις πατάτες ή το ρύζι με φακές μπορεί να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης αίματος κατά περισσότερο από 20%, σύμφωνα με μια μελέτη.
Η καθηγήτρια Alison Duncan από Τμήμα Ανθρώπινης Υγείας και Διατροφικών Επιστημών και ο Dan Ramdath από τον οργανισμό Agriculture and Agri-Food Canada, διαπίστωσαν ότι η ανταλλαγή μισού μέρους αυτών των αμυλούχων τροφών με ίση ποσότητα φακές μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόκριση του σώματός σας στους υδατάνθρακες.

Η αντικατάσταση μισής μερίδας ρυζιού με φακές προκάλεσε πτώση της γλυκόζης στο αίμα κατά 20%. Η αντικατάσταση πατάτας με φακές οδήγησε σε πτώση 35%.