ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΠΑμούκαλε: Ένα φυσικό φαινόμενο μοναδικό στον κόσμ

ΠΗΓΗ : "   http://www.argolikeseidhseis.gr " 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.7.15 | 
 Το Pamukkale, που στα τούρκικα σημαίνει “κάστρο από βαμβάκι”, είναι ένα αξιοθέατο φυσικής και αρχαιολογικής σημασίας, που βρίσκεται στην περιοχή της Μικράς Ασίας, στη συμβολή των ποταμών Λύκου και Μαιάνδρου. 

Το φορτηγάκι

Πάει ένας γύφτος και αγοράζει καινούργιο φορτηγάκι.
Αμέσως το πηγαίνει στον φαναρτζή να το σουλουπώσει!

Ανδρόγυνα


Ένας Aνδρας θα πληρώσει 2 χιλιάρικα για κάτι που αξίζει 1 χιλιάρικο επειδή το θέλει . Μια γυναίκα θα πληρώσει 1 χιλιάρικο κάτι που αξίζει 2 χιλιάρικα αν και ΔΕΝ το θέλει .
Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που να παντρευτεί .Ένας άντρας δεν ανησυχεί για το μέλλον μέχρι που να παντρευτεί .

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο 20 Ιουλίου του 1974 !

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ( V )
http://greeknation.blogspot.gr/
    Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ης Ιουλίου 1974, με αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις. Συμμετείχαν συνολικά γύρω στους 40.000 άνδρες υπό τη διοίκηση του αντιστρατήγου Νουρετίν Ερσίν.
    Η ελληνική πλευρά πιάστηκε στον ύπνο και η αντίδρασή της εκδηλώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Η Τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», με σκοπό την επαναφορά της συνταγματικής τάξης στην Κύπρο, που είχε καταλυθεί από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου (15 Ιουλίου 1974).    

Κοτζά Καγιά: Ο βραδινός εφιάλτης των τούρκων αλεξιπτωτιστών

ΠΗΓΗ: " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ( VII )
    Σε συνέχεια των αφιερωμάτων μνήμης, μετά την Επιχείρηση «Νίκη» ακολουθεί η μνημειώδης καταδρομική επιχείρηση της 31ης Μοίρας καταδρομών επί του Τουρκικού στρατοπέδου στο ύψωμα Κοτζά Καγιά.
    «Όσοι από σας θα επιλέξετε τις Καταδρομές, θέλω από τώρα να ξέρετε πως, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας σας θα πεινάσετε, θα διψάσετε, θα ταλαιπωρηθείτε, θα χάσετε κάθε επαφή με τους δικούς σας. Θα ξεχάσετε την καλοπέραση και τις εξόδους, αλλά να είστε βέβαιοι, ότι στο τέλος θα είστε υπερήφανοι λοκατζήδες. Οι λεβέντες της 31 Μοίρας Καταδρομών. Όσοι ενδιαφέρεστε, να περάσετε τώρα δεξιά».Ταγματάρχης Γεώργιος Καρούσος [1]

Παγωμένη μπύρα στην αυλή: 4 top διευθύνσεις στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " Παγωμένη μπύρα στην αυλή: 4 top διευθύνσεις στην Αθήνα.
www.in2life.gr
    Ο καύσωνας σηκώνει μπόλικες δόσεις δροσιάς και η αναζήτηση μαγαζιών με αυλές και κήπους κρίνεται πλέον επιτακτική. Ακόμα καλύτερα αν οι αυλές αυτές σερβίρουν παγωμένη μπύρα σε ίσκιο συνοδεία ωραίων μουσικών για κάθε γούστο. Μπυραρίες ή μη, βρήκαμε τέσσερις δροσερές διευθύνσεις για να απολαύσετε παγωμένη μπύρα, νόστιμες γεύσεις και καλές μουσικές.

Νέα τιμολόγια στα κόμιστρα των ταξί από τη Δευτέρα 20-7-2015

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " defencenet.gr
    Ανατιμήσεις στα κόμιστρα των ταξί, επέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στο23%.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων(ΠΟΕΙΑΤΑ), το νέο τιμολόγιο έχει ως εξής:
Πτώση Σημαίας                 1,29 ευρώ
Τιμολόγιο 1                        0,74 ευρώ  ( μονή ταρίφα )
Τιμολόγιο 2                        1,29 ευρώ ( διπλή ταρίφα )
Χρονοχρέωση ανά ώρα  11,81 ευρώ  ( αναμονή )

Κυκλοφόρησε το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

    Κυκλοφόρησε το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ αφιερωμένο στην Ευρώπη της φτώχειας και της μιζέριας.
    Στην Ευρώπη “κατασκεύασμα” μερικών εκατοντάδων υπεπλούσιων νεοφιλελέδων και των 400 εκατομμυρίων πεινασμένων.

ΜΕΧΡΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΔΕ

20/07/2015
Η 31η Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, όπως διευκρίνισε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

ΤΑΞΙΔΙΑ

ΠΗΓΗ : 
Λεζάντα κείμενο σας πηγαίνει εδώ

Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Ε Μ.Ε.Α.)

ΠΗΓΗ : "

EllinikiAstynomia
    "

.

Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Ε Μ.Ε.Α.)

H Υπηρεσία Εναέριων Μέσων έχει ως αποστολή την από αέρος υποστήριξη και ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας (Ν. 2334/95).

Η Υ.Ε.Μ.Ε.Α. διαθέτει πέντε ελικόπτερα, εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου ΒΟ-105 και τα άλλα δύο EC-135. Είναι δικινητήρια με στροβιλοαξονικούς κινητήρες (Turboshaft Engines) και σύγχρονα συστήματα στροφείων. Επίσης, είναι εφοδιασμένα με σύγχρονο εξοπλισμό για υποστήριξη επιχειρήσεων όπως διόπτρες νυχτερινής όρασης και σύστημα λήψης και μετάδοσης εικόνας με δυνατότητα θερμικής απεικόνισης.

Η συγκεκριμένη Υπηρεσία στελεχώνεται από Αστυνομικό προσωπικό που επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια και εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση.

Πληρωμή Β.Ο..ΕΑ. μηνός Μαρτίου 2015...Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του, το μήνα Μάρτιο του έτους 2015,

Επίδομα εξομάλυνσης για τους άγαμους ή διαζευγμένους Στρατιωτικούς...Το νέο επίδομα εξομάλυνσης για όλους τους στρατιωτικούς.

Το επίδομα εξομάλυνσης για τους άγαμους ή χωρισμένους στρατιωτικούς Ο τρόπος καταβολής του επιδόματος εξομάλυνσης, για όσους τελούν σε διάζευξη ή διάσταση ή είναι άγαμοι και έχουν τέκνα για τα οποία δικαιολογείται η καταβολή του εν λόγω επιδόματος καθορίζεται σε διατάξεις του νομοσχεδίου του ΥΠ.ΕΘ.Α.

Αναρτήθηκε απο το Γ.Λ.Κράτους η σύνταξη μηνός Αυγούστου 2015...Αναρτήθηκε σήμερα Δευτέρα (21-07-2015) στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κράτους,(ΕΔΩ): η σύνταξη μηνός Αυγούστου 2015,που θα καταβληθεί στις 30-07-2015. Υπενθυμίζουμε ότι για να εισέλθετε στην εφαρμογή πρέπει να πληκτρολογήσετε=========>> τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης 

Σιγά μη μι σκέπτεται

Πάει ένας χωριάτης στον δήμαρχο. Συναντά την γραμματέα του δημάρχου, και της λέει φωναχτά:
- Θέλου του δήμαρχου, πούνι;

Ένας άντρας επέστρεψε σπίτι του από τη δουλειά.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr/  " Ένας άντρας επέστρεψε σπίτι του από τη δουλειά.
Αυτό που αντίκρισε ακόμα δε μπορεί να το πιστέψει...
    Όταν ένα απόγευμα ένας άνδρας επέστρεψε σπίτι του μετά τη δουλειά, αντίκρισε ένα τρομακτικό θέαμα...
    Τα τρία παιδιά του ήταν στην αυλή, φορούσαν ακόμη τις πιτζάμες τους και έπαιζαν βουτηγμένα στη λάσπη. Σε όλη την αυλή υπήρχαν διασκορπισμένα περιτυλίγματα από πατατάκια και σοκολάτες.
    Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, όπως ανοιχτή ήταν και η μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Όσο για τον σκύλο τους, όσο και να φώναξε, δεν τον είδε να εμφανίζεται από πουθενά.

Βουλγαρία: Ανακαλύφθηκε αρχαίο ελληνικό φρούριο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Βουλγαρία: Ανακαλύφθηκε αρχαίο ελληνικό φρούριο
Το φρούριο της Φαρμακίδας
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
Μας το κοινοποίησε ο Φραγκούλης Φράγκος 
    Ερείπια ενός αρχαίου οχυρού ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών από αρχαιολόγους του βουλγαρικούΕθνικού Ιστορικού Μουσείου στην περιοχή του ποταμούΡοπόταμος, κοντά στην πόλη Πριμόρσκο στη νότια ακτή της Μαύρης Θάλασσας.
    Το φρούριο βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και καλύπτει μια έκταση ενός τρίτου του εκταρίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τώρα: Διάβασε τι μηνύματα κρύβει το επώνυμο σου – Είσαι σίγουρος από που βγαίνει και τι σημαίνει;Εσύ ξέρεις τι σημαίνει;Το όνομα και το επίθετο αλλά και ο τόπος καταγωγής μας, δεν χρησιμεύουν μόνο στην αναγνώρισή μας αλλά και στην κοινωνική μας τοποθέτηση μέσα στο ευρύτερο σύνολο, που επινόησε άλλοτε δηκτικούς και άλλοτε ευφυείς χαρακτηρισμούς για να μας ξεχωρίζει.