ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Φρίκη στη Σάμο: 19χρονος βίασε 16 φορές μια γυναίκα μέσα σε τέσσερις μήνες.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Φρίκη στη Σάμο: 19χρονος βίασε 16 φορές μια γυναίκα μέσα σε τέσσερις μήνες.
Από την μια μεριά, από Σύρους μουσουλμάνους …‘’πρόσφυγες’’, τι άλλο να περιμένεις ?
Από την άλλη μεριά, τέσσερεις μήνες γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε η γυναίκα ? Υπάρχει και κάποιο σχετικό ανέκδοτο, με κάποια που την βίαζαν μέρα παρα μέρα στο χωράφι, και θα ξαναπήγαινε την επόμενη…..
    Μπροστά σε ένα αποκρουστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στη Σάμο, οι οποίοι συνέλαβαν στο Βαθύ τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/07/2016) έναν 19χρονο υπήκοο Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος μίας 34χρονης ομοεθνούς του.

Πράγματα που δεν σου έχουν πει για το e-banking.


Πράγματα που δεν σου έχουν πει για το e-banking.
    Είστε κι εσείς από τους... "παραδοσιακούς" που λατρεύουν να περνούν την ώρα τους παίζοντας "κάντι-κρας" στην ουρά για το ταμείο της τράπεζας, το ταχυδρομείο ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία; Ή μήπως λατρεύετε τη διαδικασία να... κατασκοπεύετε τον σπιτονοικοκύρη, μπας και τον πετύχετε ώστε να του δώσετε το ενοίκιο; Είναι ώρα να μάθετε τι σημαίνει πραγματικά e-bankingκαι πως αυτό θα σας λύσει τα χέρια, θα αυξήσει τον ελεύθερο χρόνο σας και θα... συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
    Με το e-banking γλιτώνεις χρόνο...
    Ας κάνουμε δύο υποθετικά σενάρια και ας αφήσουμε όποιον τα διαβάσει να επιλέξει ποιο από τα δύο θα προτιμούσε:

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΔΟΣΕΙΣ - ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

26/07/2016
Τα αγροτεμάχια δεν θα υπολογίζονται στο συμπληρωματικό φόρο του ΕΝΦΙΑ των πολιτών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Οι 5 πιο επικίνδυνες καλοκαιρινές τροφές για δηλητηρίαση

11
Likes
7
Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα κρούσματα δηλητηριάσεων ή άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την κατανάλωση ακατάλληλων...

thema4-dilitiriasi_593_355
Έχει παρατηρηθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται τα κρούσματα δηλητηριάσεων ή άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την κατανάλωση ακατάλληλων ή χαλασμένων τροφών. Αυτό είναι λογικό εφόσον οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν πιο εύκολα και γρήγορα τις τροφές που μένουν εκτεθειμένες εκτός ψυγείου, ή εκείνες που έχουν αποψυχθεί και ξαναψύχονται.

Τα μεγάλα »μαχαίρια» του ασφαλιστικού θα τα νιώσουν στις τσέπες τους οι συνταξιούχοι


5
Likes
4
Η πρώτη μέρα πληρωμής των συντάξεων θα φέρει και τις μειώσεις. Τα μεγάλα μαχαίρια που μπήκαν με το νέο ασφαλιστικό...
XRHMATA14_518_355
Η πρώτη μέρα πληρωμής των συντάξεων θα φέρει και τις μειώσεις. Τα μεγάλα μαχαίρια που μπήκαν με το νέο ασφαλιστικό θα τα νιώσουν βαθιά στην τσέπη τους οι συνταξιούχοι τις επόμενες ημέρες, ενώ οι περικοπές θα ολοκληρωθούν σε δεύτερο κύμα τον Σεπτέμβριο.

Συντάξεις Αυγούστου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

5
Likes
2
Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου. Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα πληρωθούν οι...
suntakseis-tameio
Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου.
Από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα πληρωθούν οι συντάξεις για τον μήνα Αύγουστο του 2016, από τα όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ και Δημόσιο).
Συγκεκριμένα:
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη.
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη.

Τα 10 μπαχαρικά που αδυνατίζουν

17
Likes
7
Αν προσπαθείτε να αδυνατίσετε, είναι χρήσιμο να προσθέτετε τα παρακάτω μπαχαρικά στο φαγητό σας, καθώς συμβάλλουν στην καύση θερμίδων και...
9e4a9eff95092b450266512506b578d7_XL
Αν προσπαθείτε να αδυνατίσετε, είναι χρήσιμο να προσθέτετε τα παρακάτω μπαχαρικά στο φαγητό σας, καθώς συμβάλλουν στην καύση θερμίδων και την απώλεια των περιττών κιλών και απομακρύνουν το ενδεχόμενο να τα ξαναπάρετε.

Τι να κάνετε το ψωμί που περίσσεψε

4
Likes
3
  Το ψωμί είναι κάτι που υπάρχει σχεδόν καθημερινά σε κάθε σπίτι. Έχουν περισσέψει μερικές φέτες από το μεσημεριανό σας...
 imagesqtbnand9gctfgpqwqcpdbjvyuljxbp-isaswva_ncp_khuixs_ut-um6vr6nsq
Το ψωμί είναι κάτι που υπάρχει σχεδόν καθημερινά σε κάθε σπίτι. Έχουν περισσέψει μερικές φέτες από το μεσημεριανό σας; Μην τις πετάξετε, μπορούν να σας φανούν πιο χρήσιμες από ότι φαντάζεστε!…

Μην πετάτε το ληγμένο γιαούρτι! Διαβάστε τι να κάνετε με αυτό

12
Likes
6
Έχετε στο ψυγείο σας γιαούρτι και δεν προλάβατε να το καταναλώσετε όλο πριν λήξει; Δείτε τις τέσσερις φανταστικές χρήσεις του...
lhgmeno-giaourth
Έχετε στο ψυγείο σας γιαούρτι και δεν προλάβατε να το καταναλώσετε όλο πριν λήξει; Δείτε τις τέσσερις φανταστικές χρήσεις του πουμέχρι σήμερα αγνοούσατε!
Χρησιμοποιήστε το για την περιποίηση του κήπου σας!