ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Κάρα, καΐκια, κανάτες και γαϊδουράκια. Η όμορφη Ελλάδα του χθες μέσα από σπάνιο γαλλικό φιλμ του 1959! Εντυπωσιακές εικόνες και αερολήψεις από τα νησιά που υμνούν τη θάλασσα και τους κατοίκους


Τον Ιούνιο του 1959 προβλήθηκε στη γαλλική τηλεόραση ένα ασπρόμαυρο φιλμ με εικόνες από τα ελληνικά νησιά. Πρωταγωνιστούν η θάλασσα, οι αρχαιότητες...
Grrek-isl-1959_ina-fr-2
Τον Ιούνιο του 1959 προβλήθηκε στη γαλλική τηλεόραση ένα ασπρόμαυρο φιλμ με εικόνες από τα ελληνικά νησιά. Πρωταγωνιστούν η θάλασσα, οι αρχαιότητες και οι φιλόξενοι κάτοικοι.
Ήταν η εποχή που οι Γάλλοι είχαν ήδη ανακαλύψει τις ομορφιές της νησιωτικής Ελλάδας και είχαν δημιουργήσει το πρώτο αξιόλογο τουριστικό ρεύμα.
Το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ διαρκεί 11 λεπτά και είναι πολύ εντυπωσιακό για τα δεδομένα της εποχής, καθώς περιλαμβάνει ακόμα και λήψεις από αεροπλάνο.
Διακρίνουμε την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κνωσσό, την Κω και την Πάτμο.

Τα πιο αγαπημένα ροφήματα με βότανα

Όταν έξω κάνει κρύο είναι η ώρα για ένα αρωματικό ρόφημα με βότανα. Θα σε ζεστάνει και θα σε χαλαρώσει...

tsai-300x200


Όταν έξω κάνει κρύο είναι η ώρα για ένα αρωματικό ρόφημα με βότανα. Θα σε ζεστάνει και θα σε χαλαρώσει ή θα σου χαρίσει την τόνωση που χρειάζεσαι.
Από τα πιο αγαπημένα το χαμομήλι βοηθά στη χαλάρωση, τις αϋπνίες και τα κρυολογήματα, ενώ συμβάλλει και στην αντιμετώπιση του τυμπανισμού.

Όλα προχωρούν ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ για εξαφάνιση του φυσικού χρήματος – Το πλάνο για υποχρεωτικές πληρωμές με κάρτες


Του Σπύρου Δημητρέλη Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αύξηση των συναλλαγών με πλαστικό χρήμα και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής θέτει...
140320-cleaningmoney-stock

Του Σπύρου Δημητρέλη
Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αύξηση των συναλλαγών με πλαστικό χρήμα και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής θέτει σύντομα σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών. Το σχέδιο περιλαμβάνει οκτώ παρεμβάσεις και στοχεύει στο να περάσουν μέσω του τραπεζικού συστήματος όσο το δυνατόν περισσότερα εισοδήματα και να καταπολεμηθεί με αυτόν τον τρόπο η μη πληρωμή ΦΠΑ και η απόκρυψη εισοδήματος.

Από τους μισθούς και τις συντάξεις ξεκινάνε οι κατασχέσειςΚΑΘΗ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Από τους μισθούς και τις συντάξεις ξεκινάνε οι κατασχέσεις
    Ενώ περιμέναμε την Απόφαση για τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασχέσεων για οφειλέτες που χρωστάνε πάνω από 70.000 ευρώ, αυτό που δημοσιοποιήθηκε ήταν η εγκύκλιος για τοπώς θα κατάσχονται από χαμηλότερα επίπεδα οι μισθοί και οι συντάξεις!
    Οι οδηγίες της ΓΓΔΕ «πατάνε» πάνω στον τελευταίομνημονιακό νόμο, που προβλέπει διπλό ακατάσχετο για μισθούς και συντάξεις:

Χάνουν το επίδομα θέρμανσης 500.000 νοικοκυριά

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Χάνουν το επίδομα θέρμανσης 500.000 νοικοκυριά
Σαν καλοί ‘’μαθητευόμενοι μάγοι’’ που είναι τα οικονομικά ντουβάρια , θα την βρούνε τη λύση !
Ξέρετε ποια !
    Οσο πλησιάζει ο χειμώνας έρχεται και ο επόμενος πονοκέφαλος για τα νοικοκυριά, αφού αλλάζουν όλα στο επίδομα θέρμανσης.
    Υπό την πίεση των δανειστών η κυβέρνηση φαίνεται πως ήδη έχει συμφωνήσει στη μείωση του κόστους των 170 εκατομμυρίωνκαθώς χρήματα δεν υπάρχουν και έτσι ήδη μελετάει τουλάχιστον τρία σενάρια.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Επιστημονικό Συνέδριο «Της Βενετιάς Τ’ Ανάπλι 300 Χρόνια από το τέλος μιας Εποχής» στην Πόλη του Ναυπλίου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10.10.15 | 
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το επιστημονικό συνέδριο με θέμα τα 300 χρόνια της Ενετοκρατίας στην πόλη του Ναυπλίου στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων σήμερα  Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΡΕΠΟ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Δεν δικαιολογείται. Ακόμα και ιατρική γνωμάτευση είναι άκυρη, διότι, εφόσον ήσασταν σε θέση να πάτε στο γιατρό, μπορούσατε να έρθετε και στην δουλειά.
-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗ 

Οι 14 εφοριακοί που θα «σκανάρουν» τις καταθέσεις


1
 65 12+10 0
Τα καθήκοντα της νέας ομάδας εργασίας του Υπουργείου Οικονομικών. Η δυνατότητα ελέγχου στα εισοδήματα και τα ακίνητα. Η «διασύνδεση» με τα πιστωτικά ιδρύματα και η δημιουργία βάσης δεδομένων. Ο προσδιορισμός της τραπεζικής περιουσίας.
Οι 14 εφοριακοί που θα «σκανάρουν» τις καταθέσεις
Την ομάδα που θα «τρέξει» το καταθεσιολόγιο και τα καθήκοντά αυτής παρουσιάζει απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.
Όπως αναφέρεται έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η αυτοματοποίηση της ελεγκτικής διαδικασίας προσδιορισμού προσαύξησης περιουσίας μέσω καθορισμού παραμέτρων μηχανογραφικής εφαρμογής διαχείρισης συνολικών δεδομένων Υπουργείου Οικονομικών και Πιστωτικών Ιδρυμάτων.
Ορισμένα από τα καθήκοντα της ομάδας συνίστανται στα εξής:

Εκπληκτικό! 220 Volt από νερό !!!

E F E N P R E S S - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

* ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ * ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ * ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ *ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ * ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 24ωρη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *** *ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ : 1) www.efenpress.wordpress.com , 2) www. fnpress.blogspot.gr ----- Email: efenpress@yahoo.gr

Efenpress: 

Το ΥΠ.ΕΘ.Α να διασφαλίσει την εφεύρεση και τη ζωή του εφευρέτη.