ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Γιατί η πλατεία Αμερικής λεγόταν πλατεία Αγάμων;

    Το 1887 τότε που η περιοχή των Πατησίων ακόμα ήταν εξοχική, στο σημείο στο οποίο έκανε τέρμα ο ιπποτροχιόδρομος, υπήρχε ένα μικρό καφενείο, στο οποίο σύχναζε μια παρέα ώριμων Αθηναίων, που όλοι τους, χωρίς εξαίρεση, ήταν άγαμοι. Μόνον ένας άπ’ αυτούς, κάποιος Γεώργιος Περπινιάς, γύρω στις αρχές της Άνοιξης του 1887 αποσκίρτησε και παντρεύτηκε, αλλά την επόμενη στιγμή κατάλαβε πως η γυναίκα του ήταν φοβερά δύστροπη. Έτσι το επόμενο πρωί τη φόρτωσε σε ένα κάρο μαζί με όλα τα πράγματά της και την έστειλε πίσω στους γονείς της για να επανέλθει δριμύτερος στη συντροφιά των αγάμων.

Κατέπεσε αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας

ΕΚΤΑΚΤΟ

Στις περιοχές Δένδρα και Πλατανούλια Τυρνάβου έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες

Δημοσίευση 26/7/2017 | 23:16

Κατέπεσε αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό υπερελαφρού αεροσκάφους τύπου TL 20 της αερολέσχης Λάρισας.

Πώς να επιλέξετε οθόνη για επεξεργασία φωτογραφίας και σχεδιασμό γραφικών



  ΠΗΓΗ : © Παρέχεται από: pestaola.gr

Με ένα πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών να αγωνίζεται για μια θέση στο ράφι των καταστημάτων ηλεκτρονικών, ακόμα και οι επαγγελματίες χρήστες δυσκολεύονται να επιλέξουν τη σωστή οθόνη για τις ανάγκες τους.

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, συγκέντρωσε τα σημεία που πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες:

ΕΝΦΙΑ: Το χαράτσι είναι εδώ! Από πότε και σε πόσες δόσεις – Ποιοι μπορούν να μην πληρώσουν

Μετά τα εκκαθαριστικά για τον φόρο εισοδήματος καταφθάνει και ο φόρος ακινήτων. Ο ΕΝΦΙΑ, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, είναι εδώ. Το χαράτσι στα ακίνητα έρχεται λοιπόν από τον ερχόμενο μήνα. Τα εκκαθαριστικά αναμένεται να έχουν αναρτηθεί μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να ξεκινήσουν τις πληρωμές από τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Ένας Σουηδός πιλότος «χορεύει» με ένα CH-46 (βίντεο). Swedish pilot does crazy things with Chinook helicopter!



Οι Σουηδοί, λένε, είναι ψυχροί και συγκρατημένοι. Αυτός ο πιλότος του CH-46 που «χορεύει» σίγουρα παρασύρει με το κατώρευμα των ελίκων του τέτοια στερεότυπα!

26-07-2017: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αυτόματα και χωρίς έλεγχο επιστροφές φόρων έως 10.000 ευρώ


Αυτόματα και χωρίς έλεγχο επιστροφές φόρων έως 10.000 ευρώ.
     «Ξεκλειδώνουν» εντός του Αυγούστου αυτόματες επιστροφές φόρων έως 10.000 ευρώ σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Με νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο ψηφίζεται εντός της εβδομάδας, θα προσδιορίζεται το νέο πλαίσιο στο οποίο ο φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων και ο ΦΠΑ σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις θα επιστρέφονται με διαδικασίες-εξπρές και χωρίς έλεγχο για ποσά έως και 10.000 ευρώ.

Προσοχή: Mεγάλη απάτη από σταθερό τηλεφωνικό αριθμό

Κλήσεις που οδηγούν σε χρεώσεις που...ζαλίζουν


Προσοχή: Mεγάλη απάτη από σταθερό τηλεφωνικό αριθμό

Μεγάλη απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις που οδηγούν σε χρεώσεις που...ζαλίζουν, έχουν στήσει επιτήδειοι, οι οποίοι μπορούν και χρεώνουν τους λογαριασμούς μέσα από αναπάντητες κλήσεις, ή από κλήσεις κατά τις οποίες καλούν και είτε μιλούν αγγλικά, είτε δεν μιλούν καθόλου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ

26/07/2017
Οδηγίες για τη διαδικασία τους όρους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο εξαγοράς πλασματικών χρόνων ασφάλισης μη μισθωτών, δίνει με σχετική εγκύκλιο η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).