ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α.Ν.Αργολίδας συγκεντρώνει για τους συναδέλφους του Ν.Καρδίτσας ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ


 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μέσα στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού προς τους συναδέλφους του Ν. Καρδίτσας που υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές συνεπεία των σοβαρών βροχοπτώσεων λόγω του τυφώνα με την κωδική ονομασία ΙΑΝΟΣ όπου η πόλη πλημμύρισε και χάθηκαν περιουσίες και κόποι μιας ζωής θα πρέπει να τους βοηθήσουμε έτσι ώστε να επανέλθουν στην κανονικότητα. 

Τα προβλήματα  που δημιουργήθηκαν και το μέγεθος των καταστροφών προβλήθηκαν από τα Μ.Μ.Ε. πλην όμως δεν τελείωσαν, πολλοί πλημμυροπαθείς διαμένουν σε συγγενικά τους πρόσωπα είτε με την βοήθεια της πολιτείας σε άλλους χώρους 

Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι διαφορετικές από τις δικές μας και θα πρέπει να κινηθούμε ΑΜΕΣΑ προκειμένου να παρασχεθεί η σχετική βοήθεια.  

Ο Σύνδεσμός μας θα συγκεντρώσει είδη Διατροφής Μεγάλης Διάρκειας και είδη Απολύμανσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση στο κάλεσμα που κάνουμε για τον κάθε συνάδελφο.

Την όλη κίνηση σε επίπεδο Πελοποννήσου συντονίζει ο Αντιπρόεδρος  της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος του Συνδέσμου Αχαΐας.

Στο Νομό Αργολίδας την συγκέντρωση των αναφερομένων ειδών συντονίζει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.

Τα δε μέλη του Δ.Σ. θα συνεισφέρουν την βοήθειά τους  σε όλη την διαδικασία αυτή. 

Ημέρες και ώρες συγκέντρωσης θα είναι την άλλη εβδομάδα  : 

ΔΕΥΤΕΡΑ : 12-10-2020 και ώρες 09.00-11.00 στα Γραφεία ΝΑΥΠΛΙΟΥ και ΑΡΓΟΥΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ : 14-10-2020 και ώρες 09.00-11.00 στο Γραφείο ΝΑΥΠΛΙΟΥ. 

Σε αυτή την κίνηση δύναται να προσφέρει όποιος πολίτης επιθυμεί.

Σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί τις αναφερόμενες ημερομηνίες δύναται να επικοινωνήσει τις αναγραφόμενες ημερομηνίες στο τηλέφωνο 2752023482 για να δοθεί κάποιο ραντεβού.

Επίσης στa e-mail. : s.a.s.a.2015anapli@gmail.com  & mantasmix@gmail.com.

                                              Για το Δ.Σ.  

Γεν. Γραμματέας                                                       Ο Πρόεδρος

Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ                                           Μιχαήλ   ΜΑΝΤΑΣ

Ταξίαρχος ε.α.                                                            Ανθ/μος ε.α.


 

ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ



 Σας γνωρίζουμε ότι χθες 06/10/2020 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος εμφανίστηκε στην εκπομπή επί του πιεστηρίου το CONTRA CHANNEL και ανέπτυξε τις   θέσεις της ΠΟΑΣΑ σχετικά με το θέμα των αναδρομικών.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ΠΟΑΣΑ είναι αντίθετη με την κατατεθείσα τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας καθόσον : α) τη θεωρεί αντισυνταγματική διότι αντιτίθεται στο άρθρο 1 του πρώτου πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής σύμβασης  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ( στερεί το δικαίωμα της  δικαστικής προστασίας των φυσικών προσώπων ),  β) προκαταλαμβάνει την απόφαση της ολομέλειας του ελεγκτικού συνεδρίου γύρω από τα αναδρομικά   των συνταξιούχων του Δημοσίου τομέα , γ) εκτίμησε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ ότι η οριστική  απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου θα είναι αντίστοιχη του Στ.Ε και επιπρόσθετα  δεν θα  περιορίζει χρονικά τα  στο 11μηνο που αποφάσισε η Κυβέρνηση τις διεκδικήσεις των αναδρομικών μας , δ)  πιθανόν η απόφαση να γεννά διεκδικήσεις πέραν του 11μήνου ( π.χ. μεγαλύτερη χρονική διάρκεια , δώρα κλπ) , ε) η προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης στην οποία υποχρεώνεται ο λαμβάνων τα αναδρομικά να μην έχει δικαίωμα επιπλέον προσφυγής λαμβάνει χώρα πρώτη φορά και δεν εκφράζει συμπεριφορά κράτους δικαίου.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ συγκεντρώνει ΚΑΠΑΚΙΑ Πλαστικών Μπουκαλιών


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας είναι μέσα στο πνεύμα της Ανακύκλωσης και την βοήθεια στον συνάνθρωπο, συγκεντρώνει καπάκια από μπουκάλια νερού και τα δίνει για την αγορά Αναπηρικού Αμαξίδιου.   

Σήμερα εκ του Συνδέσμου δόθηκαν στον Διευθυντή   του Ε. Ε. Ε. Ε. Κ. ΠΥΡΓΕΛΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  κ. ΤΑΡΑΝΤΙΛΗ Σωτήριο    ένας ικανοποιητικός αριθμός καπάκια.-