ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ημερομηνίες Καταβολής Μερίσματος Μ.Τ.Σ.Έτους 2017 ...



Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ενημερώνει τους δικαιούχους μερίσματος, ότι η καταβολή του για το έτος 2017, θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΒΟΕΑ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΑΠΟ ΤΟ Μ.Τ.Σ....


Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών καταβολής των ΒΟΕΑ μηνών Ιούλ-Αυγ-Σεπ του 2016 και την δρομολόγηση της πληρωμής τους, ανακοινώνει τα εξής :

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ


πηγη : Votegreece.gr


20

0
Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ
– Γέροντα, γιατί πολλοί άνθρωποι, ενώ τα έχουν όλα, νιώθουν άγχος και στενοχώρια.
– Όταν βλέπετε έναν άνθρωπο να έχη μεγάλο άγχος, στενοχώρια και λύπη, ενώ τίποτε δεν του λείπει, να ξέρετε ότι του λείπει ο Θεός.
Όποιος τα έχει όλα, και υλικά αγαθά και υγεία, και, αντί να ευγνωμονή τον Θεό , έχει παράλογες απαιτήσεις και γκρινιάζει, είναι για την κόλαση με τα παπούτσια. Ο άνθρωπος, όταν έχη ευγνωμοσύνη, με όλα είναι ευχαριστημένος. Σκέφτεται τί του δίνει ο Θεός κάθε μέρα και χαίρεται τα πάντα. Όταν όμως είναι αχάριστος, με τίποτε δεν είναι ευχαριστημένος γκρινιάζει και βασανίζεται με όλα. Αν, ας πούμε, δεν εκτιμάη την λιακάδα και γκρινιάζει, έρχεται ο Βαρδάρης και τον παγώνει … Δεν θέλει την λιακάδα θέλει το τουρτούρισμα που προκαλεί ο Βαρδάρης.

Τι να κάνετε αν σας πέσει το κινητό στο νερό


Τι να κάνετε αν σας πέσει το κινητό στο νερό

    Του έχεις φορέσει θήκη, του αλλάζεις μεμβράνη κάθε μήνα και κάθε εβδομάδα το «γδύνεις» για να το καθαρίσεις μ' ένα βρεγμένο βαμβάκι. Παρόλα αυτά, έρχεται η αποφράδα στιγμή που το μέχρι πρότινος καλομαθημένο κινητό (iPhone η Android) σου, κάνει βουτιά στο νερό. 

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: «ΟΧΙ» ΣΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ

«Η ΧΩΡΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΑΡΓΑ»

23/01/2017

Η Ελλάδα ανακάμπτει αργά, αλλά πηγαίνει καλύτερα, επιτέλους, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και πρόσθεσε πως θα πρέπει να αναγνωριστούν οι προσπάθειές της.