ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ξέρετε γιατί τα ρολόγια Rolex είναι πανάκριβα; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε… Rolex Submariner Watchmaking Demonstration | Watchfinder & Co.


H απόλυτη δεξιοτεχνία απαιτείται για να φτιαχτεί ένα ρολόι Rolex… γι αυτό και η τιμή του είναι ιδιαιτέρως τσουχτερή....
tromaktiko2753



H απόλυτη δεξιοτεχνία απαιτείται για να φτιαχτεί ένα ρολόι Rolex…
γι αυτό και η τιμή του είναι ιδιαιτέρως τσουχτερή.

Πως γίνεται προσευχή με κομποσχοίνη!


  Οι εχθροί μας δαίμονες δεν κοιμούνται και εργάζονται ακατάπαυστα να μας ρίξουν στις αμαρτίες και εξαιτίας αυτών και των...
προσευχή2


 
Οι εχθροί μας δαίμονες δεν κοιμούνται και εργάζονται ακατάπαυστα να μας ρίξουν στις αμαρτίες και εξαιτίας αυτών και των παθών μας στα βάθη της κόλασης. Με άλλο τρόπο δεν μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε παρά μόνο με την προσευχή. Η ανάγνωση πνευματικών βιβλίων είναι καλή και ωφέλιμη η ανάγνωση η παρακολούθηση των ακολουθιών της Εκκλησίας μας βοηθούν όσους έχουν τη δυνατότητα να τα κάνουν.

Η διαφορά τσιγάρου και ηλεκτρονικού τσιγάρου. Δείτε το απίστευτο πείραμα [video]


Πολλά λέγονται και γράφονται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ελάχιστοι όμως ασχολούνται στο να συγκρίνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το παραδοσιακό...
alterego_tromaktiko1





Πολλά  λέγονται και γράφονται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ελάχιστοι όμως ασχολούνται στο να συγκρίνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το παραδοσιακό τσιγάρο παρότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αφορά τους μη καπνιστές, αλλά αποκλειστικά και μόνο τους καπνιστές. Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πολύ απλό πείραμα, το βιντεοσκοπήσαμε και σας το παρουσιάζουμε…

Όσιος Παΐσιος: Να φεύγει κανείς μακριά από τους μάγους και τα μάγια

– Γέροντα, μπορεί ένας μάγος να θεραπεύση κάποιον άρρωστο; – Μάγος και να θεραπεύση άρρωστο άνθρωπο! Έναν που τραντάζεται από...
Paisios-monachos-Agioreitis16-595x225



– Γέροντα, μπορεί ένας μάγος να θεραπεύση κάποιον άρρωστο;
– Μάγος και να θεραπεύση άρρωστο άνθρωπο! Έναν που τραντάζεται από το δαιμόνιο, αυτόν μπορεί να τον κάνη καλά στέλνοντας το δαιμόνιο σε άλλον.

Δείτε τα… aliens που ζουν στα σπίτια μας


Με τη βοήθεια μικροσκοπίων φωτογραφήθηκαν «οικιακά» μικροσκοπικά έντομα Είναι γνωστό ότι στα σπίτια μας κατοικούν διάφορες κοινότητες μικροοργανισμών, ζωυφίων και...
525C7D2CF83C9B8E52F2D758AA68C680





Με τη βοήθεια μικροσκοπίων φωτογραφήθηκαν «οικιακά» μικροσκοπικά έντομα
Είναι γνωστό ότι στα σπίτια μας κατοικούν διάφορες κοινότητες μικροοργανισμών, ζωυφίων και εντόμων. Τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια εξελιγμένων οργάνων και τεχνικών καταγραφής εικόνων έχουμε δει πώς μοιάζουν πολλά από αυτά τα μικροσκοπικά και παράξενα στην όψη όντα. Ο αμερικανός φωτογράφος Ντάνιελ Καρίκο χρησιμοποιώντας δύο ισχυρά μικροσκόπια κατάφερε να καταγράψει εντυπωσιακά πορτρέτα διαφόρων… κατοικίδιων εντόμων. Ας δούμε ορισμένα από αυτά.

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΠΗΓΗ : "  Votegreece.gr   " 

δικαιος
Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης: Ο δίκαιος ανταμείβεται και σ’ ετούτη την ζωή
Έχω δει ψυχές που αδικήθηκαν, αλλά υπέμειναν την αδικία με καλούς λογισμούς και τους έλουσε η Χάρις σ’ αυτήν την ζωή. Πριν από πολλά χρόνια με είχε επισκεφθή ένας ευλαβής Χριστιανός, απλός και καλοκάγαθος, και με παρακάλεσε να ευχηθώ να φωτίση ο Χριστός τα παιδιά του, όταν ενηλικιωθούν, να μην γογγύσουν κατά των συγγενών για την μεγάλη αδικία που τους είχαν κάνει, και μου διηγήθηκε την υπόθεση.

Εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο (βίντεο)

Εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 24.5.15 |  | 
 Όπως είναι γνωστό η 19η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Ο εορτασμός έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίζει τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων του Πόντου από την Οθωμανική κατοχή, που διήρκεσαν από το 1916 έως το 1923.

Με φυτεύσεις από μικρά παιδιά γιορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας & Πάρκων στο Ν α ύ π λ ι ο (βίντεο). " Π Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ι Σ Μ Ο Σ ( Δραστηριότητες ) "

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.5.15 |  |  | 
 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, μέσα από το ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα περιβαλλοντικών δράσεων & παρεμβάσεων, τίμησε τόσο την Παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας (22/05/15) όσο και την Παγκόσμια ημέρα Πάρκων (24/05/15) με συμβολική φύτευση στον Φάρο της παραλίας Ναυπλίου.

Ενωθείτε! Βουλιάζουμε...


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
148
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
soulis
Η πολύµηνη διαπραγµάτευση της ελληνικής κυβέρνησης µε τους δανειστές εισήλθε στην τελευταία και πλέον κρίσιµη φάση της. Οι εκβιασµοί και οι πιέσεις των εταίρων µας έχουν κορυφωθεί. Λογικά θα ανέµενε κανείς αυτό να οδηγήσει σε µια στοιχειώδη έστω συνεννόηση των πολιτικών αρχηγών, ώστε να χαραχθεί µια κοινή γραµµή πλεύσης, µια εθνική στρατηγική, για να µην πέσει η χώρα στα βράχια... Η λογική, όµως, δυστυχώς απουσιάζει. Η πολιτική µας σκηνή δίνει για άλλη µια φορά σήµερα την εικόνα ενός απέραντου «φρενοκοµείου». Η ελληνική οικονοµία βυθίζεται, η αγορά «σέρνεται» και το πολιτικό σύστηµα -αντί να οµονοεί- σπαράσσεται. Η µάχη της καρέκλας, ο πόλεµος της εξουσίας, δεν σταµατά στη δύσµοιρη Ελλάδα ούτε την ώρα των µεγάλων εθνικών κινδύνων.

ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. VIDEO

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

Χρωματισμένη άμμος
Η «ακουστική συναισθησία», είναι γνωστή ως μια σπάνια ικανότητα να βλέπει κάποιος ήχους. Σίγουρα ακούγεται απίστευτο για τους περισσότερους αλλά κάποιοι μουσικοί όπως ο Stevie Wonder και ο Billy Joel το βιώνουν.

ΔΙΑΙΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

πρωινό: δέκα φέτες ψωμί με μαρμελάδα, τρία ποτήρια γάλα με πολλα λιπαρά, τρία αυγά, δύο λουκάνικα, πέντε φέτες μπέϊκον.

Εκδηλώσεις Μνήμης για την 562η Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   "



Εκδηλώσεις Μνήμης για την 562η Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Εκδηλώσεις Μνήμης για την
562η Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης
Μνημόσυνο και Καταθέσεις Στεφάνων
Κυριακή 24 Μαΐου 2015, ώρα 9.45
    Μνημόσυνο για τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους πεσόντες μετ’ αυτού στον Ιερό Πανεπιστημιακό Ναό της  Υπεραγίας ΘεοτόκουΚαπνικαρέας.  Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Αυτοκράτορα στην Πλατεία Μητροπόλεως (10.30) και  στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (11.30).
--------------------------------------------------
Ημερίδα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, ώρα 18.00,
Ξενοδοχείο Κοράλ-Π. Φάληρο

Ποιό είναι το προφίλ των ατόμων που συνήθως γίνονται το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση;

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ποιό είναι το προφίλ των ατόμων που συνήθως γίνονται το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση;
    Για ποιο λόγο ένα άτομο επιλέγει ξανά και ξανά να μπλέκει σε μια κατάσταση που περιπλέκει τη σχέση του;
    Η συνειδητή και επαναλαμβανόμενη επιλογή ενός ατόμου να παίζει τον ρόλο του «τρίτου ατόμου», φανερώνει ουσιαστικά μια ελειμματική σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό. Ένας άνθρωπος που περιορίζει τόσο πολύ τον εαυτό του σε μια προσωπική σχέση, αρκούμενος στον λιγοστό χρόνο και χώρο που ο παρτενέρ του θα του αφιερώσει, συχνά κουβαλά μια χαμηλή αυτοεκτίμηση, ουσιαστικά δηλαδή δεν πιστεύει ο ίδιος πως αξίζει την απόλυτη προσοχή, το αναπόσπαστο ενδιαφέρον του ερωτικού του συντρόφου.

Πέντε παραδοσιακά καφενεία στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr     " 



Πέντε παραδοσιακά καφενεία στη Θεσσαλονίκη
in2life
του Γιώργου Κόκουβα
    Αχνιστός καφές στη χόβολη, μαρμάρινα τραπεζάκια, ατμόσφαιρα παλιάς Θεσσαλονίκης και, όταν περνά η ώρα, μερακλίδικοι μεζέδες μας περιμένουν στα «τελευταία οχυρά» της παράδοσης στην πόλη. Σε παλαιότερο αφιέρωμα τουin2life, σας μιλήσαμε για οκτώ αγαπημένες διευθύνσεις καφενείων που παντρεύουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Παρακάτω, σας παραθέτουμε άλλα πέντε καφενεία, που «μυρίζουν» παράδοση και αξίζουν μία ή και περισσότερες επισκέψεις για ραχάτι από νωρίς στο κέντρο της πόλης.



Στου Μήτσου Βλάλη 11, Αγορά Καπάνι, τηλ. 2315 515504

    Στην παλιά αγορά του Καπανίου στην καρδιά τηςΘεσσαλονίκης, το καφενείο του Μήτσου συμβάλλει στην νοσταλγική ατμόσφαιρα με τα ξύλινα τραπεζάκια, τις παλιές αφίσες, τα ρετρό μπουκάλια και τα χάλκινα σκεύη του. Οι χαλαρές μουσικές κινούνται προς το ρεμπέτικο όσο περνά η ώρα, το κλίμα είναι απόλυτα παρεΐστικο, ενώ πέρα από τον μοσχομυρωδάτο καφέ, από το μεσημέρι σερβίρονται και νόστιμοι ψαρομεζέδες διά χειρός Μήτσου για να συνοδεύσετε τη γράπα ή τη ρακή.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κάποτε οι Πόντιοι αποφάσισαν να ιδρύσουν μία αεροπορική εταιρεία, την οποία ονόμασαν Πόντιακ.
Ως το πρώτο δρομολόγιο καθορίστηκε Πόντος-Χίθροου. Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο τότε.
Μετά από μια φαντασμαγορική γιορτή, ξεκινά το αεροπλάνο και μετά από τρεις ώρες φτάνει στο Χίθροου.

Παγκόσμιο συνέδριο ευρεσιτεχνίας

Το διεθνές συνέδριο ευρεσιτεχνίας, διεξάγεται στη Γερμανία και οι σύνεδροι περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους προκειμένου να παρουσιάσουν της δημιουργίες τους.
Το συνέδριο παρακολουθεί και ένα Έλληνας εφευρέτης, ο οποίος κάθεται δίπλα σε έναν Ιάπωνα και έναν Κινέζο συνάδελφο.

Για ένα πενηντάρικο!

Ο Τοτός στη μαμά του...
-Καλέ μαμά αυτοί οι καινούργιοι γείτονες που ήρθαν, πρέπει να ναι πολύ τσιγκούνηδες.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
40 χρόνια γάμου!
Μετά από 40 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει ειλικρινά ο ένας με τον άλλον.
– Πες μου Θανάση πόσες φορές με απάτησες ως τώρα;
– Τρεις φορές Τασία μου.– Πότε και με ποιες;
– Η πρώτη ήταν με την αδερφή της κουμπάρας μας της Νίτσας, την Έφη τότε που έκανες εγχείρηση στο στομάχι σου και έμεινες 15 μέρες στο νοσοκομείο.– Η δεύτερη;– Ήταν με την κόρη της γειτόνισσάς μας την 19χρονη Καιτούλα, όταν έλειπες στην αδερφή σου στην Γερμανία για 1 εβδομάδα.

Είναι τα «Υποαλλεργικά» πραγματικά καλύτερα;ΚΑΘΗ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Είναι τα  «Υποαλλεργικά» πραγματικά καλύτερα;
Κώστας Παπανικολάου
    Όταν αγοράζετε καλλυντικά ή προϊόντα φροντίδας του δέρματος, βλέπετε συχνά ετικέτες που λένε ότι το προϊόν είναι «υποαλλεργικό». Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό, αλλά λιγότερο από άλλα καλλυντικά, να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Επίσης, μπορεί στην ετικέτα να αναγράφεται ότι αυτό το προϊόν είναι το πιο ήπιο ή ακόμη και το ασφαλέστερο για το δέρμα.
    Ωστόσο, ο όρος «υποαλλεργικό» δεν αποτελεί ούτε ιατρικό ούτε νομικό όρο. Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν ομοσπονδιακοί κανονισμοί που να διέπουν τη χρήση του όρου «υποαλλεργικό». Έτσι εναπόκειται εξ ολοκλήρου στον κατασκευαστή αν θα ονομάσει ένα προϊόν με τον τρόπο αυτό. Και δεν απαιτείται καμία απόδειξη ότι ένα προϊόν προκαλεί λιγότερες αλλεργικές αντιδράσεις προκειμένου να χαρακτηριστεί «υποαλλεργικό».

Σας χτυπούν άγνωστοι το κουδούνι; Δείτε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες...

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

Σας χτυπούν άγνωστοι το κουδούνι; Δείτε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες...
    Αν σας πουν «είμαστε από τη ΔΕΗ ή την Εφορία» μην ανοίξετε την πόρτα. Πέντε ανύποπτοι ένοικοι που έκαναν, τις προηγούμενες ημέρες, το λάθος και υποδέχτηκαν τους δήθεν υπαλλήλους, την «πάτησαν» και τώρα κλαίνε τη μοίρα τους. 
    Ένα από τα πρώτα ανύποπτα θύματα των ληστών που «χτυπούν» με το κουδούνι ήταν μία 35χρονη λογίστρια στοΧαλάνδρι

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ;;

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ;;
Το τσεκάρισα και δουλεύει μια χαρά
Το έστειλε ο Κώστας Μίντζολης
    Σε πόσους έχει συμβεί να πληρώσουν ένα ασφαλιστήριο και τη στιγμή του ατυχήματος να μάθουν ότι δεν είναι ασφαλισμένοι;
    Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να έχει μεσολαβήσει κάποιος και ενώ έχει εισπράξει τα ασφάλιστρα δεν πλήρωσε την ασφαλιστική.
    Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε τρόπος να ελέγχουμε αν είμαστε ασφαλισμένοι και σε ποια εταιρία.

Συμμετοχή Παραρτήματος Ναυπλίου της Ε.Α.Α.Σ. στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Το παράρτημά μας, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την 24η Μαΐου στο Ναύπλιο, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου, εκπροσώπησαν οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Οικονόμου Κων/νος και Νταλιάνης Πέτρος ενώ παρευρέθηκαν και αρκετά μέλη. Στεφάνι, στον προ του Ηρώου των πεσόντων χώρο,κατέθεσε ο πρόεδρος του Παραρτήματος. 


Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον διότι μας δίδει ελπίδα ότι υπάρχει  ακόμα αλτρουϊσμός έστω και σε σπάνιες περιπτώσεις.
Τιμή όλων μας ότι ο αναφερόμενος Ιατρός, είναι Ε Λ Λ Η Ν Α Σ .

ΠΗΓΗ : "  E-MAIL    "

Κάποιος πρέπει να έχει το χάος μέσα του για να γίνει φλεγόμενο αστέρι.
(Φρ.Νιτσε)
 
    
    
 
  Θέμα: O γιατρός των φτωχών παιδιών!
Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο , ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ για το μεγαλείο του !!!!!!

Όταν η Ελλάδα δε μας πληγώνει!!!!

O γιατρός των φτωχών παιδιών!
Αυξέντιος Καλαγκός