ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Χυμός σέλινου: πηγή δύναμης!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Last updated on 
Χυμός-σέλινουΦρέσκος χυμός σέλινου περιέχει βιταμίνη Α, ασκορβικό οξύ, βιταμίνη Β, φυλλικό οξύ, ακόμη και την σπάνια βιταμίνη U (δεν είναι βιταμίνη. Είναι ένα χλωριούχο θειικό άλας – methyl-methionine-sulfonium chloride – και είναι μια ένωση που μπορεί να βρεθεί σε κάποια είδη λάχανου. Αφού δεν είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο μεταβολισμό δεν θεωρείται βιταμίνη. Θεωρείται ότι έχει θετική επίδραση στο στομαχικό έλκος), η έλλειψη των οποίων μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της γαστρίτιδας και του πεπτικού έλκους. Περιέχει επίσης κάλιο, ασβέστιο και φώσφορο. Το σέλινο περιέχει περίπου τέσσερις φορές περισσότερο νάτριο από ό, τι οργανικό ασβέστιο. Ο χυμός που λαμβάνεται από τις ρίζες ή τους μίσχους του σέλινου.
Οι ρίζες του σέλινου περιέχουν αιθέριο έλαιο, ασπαραγίνη, βλέννα, μαννιτόλη, citrine, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, νάτριο, ασκορβικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, PP, χολίνη, furokumariny, οξαλικό οξύ, φλαβονοειδή.

Η υπακοή στο θέλημα του Θεού, ο τρόπος εύρεσής του και η ελευθερία

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
υπακοήΗ προχωρημένη αυτάρκεια του σύγχρονου ανθρώπου – μάλλον η σχετική της ψευδαίσθηση – φαίνεται μέσα σε πολλές πτυχές και εκδηλώσεις του βίου του και εκφράζεται μέσα στην επιδημική εξάπλωση του αθεΐζοντος αγνωστικισμού, ο οποίος με τη μορφή μόδας κατακλύζει σχεδόν τα πάντα και διαβρώνει εκκοσμικευτικά ακόμη και τις καλοπροαίρετες ψυχές πολλών χριστιανών της εποχής μας. Μέσα στη δίνη αυτή της τραγικής δαιμονόπληκτης περιρρέουσας πραγματικότητας δύσκολα αντιστέκεται κανείς και ο άφευκτος μολυσμός των ψυχών αναζητά εναγώνια αντίδοτο πνευματικής θεραπείας. Όπως είναι φυσικό, πουθενά αλλού δεν μπορεί να αναζητηθεί οντολογική λύση παρά μονάχα στην αγιοπνευματική ατμόσφαιρα της Εκκλησίας, εκεί δηλαδή που τα θεουργικά φάρμακα των Μυστηρίων και της Ευχαριστίας μεταγγίζουν σιγά σιγά την τριαδική ζωή και αθανασία μέσα στο ανθρώπινο DNA και στη σύνολη ομώνυμη ψυχοσωματικότητα.

Η Κωνσταντινούπολη να δοθεί στους Έλληνες! Και η Κύπρος να γίνει ρωσικό «αεροπλανοφόρο»…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
ΚωνσταντινούποληΠαρθένα Τσαμουρίδου
Η ιδιαίτερη κινητικότητα που δείχνει τα τελευταία χρόνια η ρωσική εξωτερική πολιτική πρέπει να προκαλέσει το ενδιαφέρον και ημών των Ελλήνων!
Η Ρωσία σήμερα είναι μια άλλη Ρωσία από εκείνη πριν από 15 με 20 χρόνια. Σήμερα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τη συγκρότηση μιας «νέας Σοβιετικής Ένωσης», αλλά όχι κομμουνιστικής, όπως ήταν η παλιά. Η «νέα Σοβιετική Ένωση» θα είναι πιο πολύ εθνικιστική και πατροπαράδοτη. Θα βασίζεται πολύ στην Ορθοδοξία.
Σε μια τέτοια «νέα Σοβιετική Ένωση» δείχνουν ενδιαφέρον να προσχωρήσουν οι χώρες που είναι δίπλα στη Ρωσία γεωγραφικά, όπως η Λευκορωσία, αλλά και η Ουκρανία.

Έκτακτο ! Η Ρωσία αποσύρει την πρεσβεία της από την Ουκρανία

ΠΗΓΗ: "   pentapostagma.gr      "

Last updated on 
ΟυκρανίαΗ Ρωσία ανακάλεσε πριν από λίγο τον πρεσβευτή της από το Κίεβο Mikhail Zurabov προκειμένου να διαβουλευθούν για το αν θα διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές σχέσεις με την Ουκρανία ή όχι.

Πόσο ρεύμα καταναλώνουν οι οικιακές συσκευές; – Ποιες συσκευές “πλουτίζουν” τη ΔΕΗ;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Last updated on 
friganiera
Την στιγμή που τα τιμολόγια της ΔΕΗ παίρνουν κάθε χρόνο την… ανιούσα, δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουμε να υπολογίζουμε ακόμα και το παραμικρό κόστος κατανάλωσης για τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές…

Ποιος θα πρωτοπάρει τα νέα δώρα; «φοβού τους ΔαΝαούς και δώρα φέρονΤας»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Ποιος θα πρωτοπάρει τα νέα δώρα;Βιργίλιος ( 70-19 π.Χ. , Λατίνος ποιητής)
Για να δούμε ποιος θα πρωτοπάρει οικονομική βοήθεια έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα; η Ελλάδα ή η Ουκρανία;
Είναι δυνατόν η οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια προς την χειμαζόμενη Ουκρανία να μην επηρεάσει το σκεπτικό της Τρόικας στο μελλοντικό πακέτο βοήθειας μικρό ή μεγάλο προς την εμπερίστατη Ελλάδα;

ΜΕΡΚΕΛ: O ΦΑΚΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
Ένα χέρι την έδειξε
Ένα χέρι την έδειξε
Δ.Πορφύρης,Π.Σταφυλά , Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Την ώρα που η “Ουκρανική Επανάσταση” με τη φιλοναζιστική της ιδεολογία και πρακτική επανέφερε στις μνήμες της ανθρωπότητας το σκοτεινό περελθόν των Ουκρανών-συνεργατών του Χίτλερ, η Angela Merkel πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις .

Η Ρωσία προειδοποιεί… μην ασχολείστε με την Ουκρανία!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
Η-Ρωσία-προειδοποιεί-κατά-της-ανάμειξης-στις-εσωτερικές-υποθέσεις-της-ΟυκρανίαςΗ Ρωσία προειδοποίησε σε αυστηρούς τόνους κατά της εμπλοκής στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας, τονίζοντας ότι ο εξαναγκασμός απέναντι στο Κίεβο ώστε να επιλέξει μεταξύ της «σύσφιξης των δεσμών» με τη Ρωσία ή της «επιλογής» της Δύσης αποτελεί μία «επικίνδυνη» πράξη.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Jean Asselborn που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη στη Μόσχα δήλωσε ότι «η προσπάθεια εξαναγκασμού της Ουκρανίας είναι επικίνδυνη και αντιπαραγωγική και ιδιαίτερα επί της βάσης επιλογής της μορφής: «Ή είστε μαζί μας ή εναντίον μας» .

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΑΝ.ΕΔΕΣΑΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛΟ KΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
1926901_641163329264450_175917513_n
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π για το pentapostagma.gr
Oι πρώτες εικόνες εξευρωπαισμού της Ουκρανίας είναι ενδεικτικές. Άνδρες του «Δεξιού Τομέα ” συνέλαβαν τον Sergei Kharchenko  προιστάμενο σε τελωνείο στη μεθόριο με Πολωνία και τον έδεσαν σ΄ένα στύλο κοντά στο Διοικητήριο της περιοχής.

Για μια ακόμα φορά η επιστήμη έρχεται δεύτερη και παρατρεχάμενη…

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "

Last updated on 
θάνατοςΗ καινούργια προσέγγιση στο μεγαλύτερο φόβο του ανθρώπου λέγεται Βιοκεντρισμός, και προέρχεται τόσο από το χώρο της κβαντοφυσικής και της θεωρίας των παράλληλων συμπάντων, όσο και από τον ίδιο…τον Αϊνστάιν.
Σύμφωνα με ένα από τα θεμελιώδη αξιώματα της επιστήμης, καμίας μορφής ενέργεια δεν χάνεται.

Ο κόσμος αλλάζει και όσα ζούμε είναι μόνο η αρχή…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
Storm-Clouds-54Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η παγκόσμια γεωπολιτική μεταβολή είναι ένα υπαρκτό γεγονός, απολύτως επικίνδυνο για όποιον τολμήσει να του αντισταθεί και η Ελλάδα αποτελεί ένα μικρό, αλλά διόλου ασήμαντο κομμάτι αυτής της πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης και χρονικά εκτελεσθείσας βίαιης επαναδιάταξης του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη, με δυνάμεις που συσπειρώνονται για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, να επιβληθούν σε κοινωνίες και λαούς και να εξαναγκάσουν σε παγκόσμια αποδοχή όλα εκείνα που μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια θα ήταν αδιανόητα ακόμη και να λεχθούν. Άραγε, ποιος θα φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, ότι μερικές χιλιάδες διαδηλωτών, με επιλεγμένη δημοσιογραφική κάλυψη, θα μπορούσαν να χτυπήσουν στην «αυλή» της αναποφάσιστης Ρωσίας, η οποία αντιμετωπίζει το δίλημμα υποταγής στη Νέα Τάξη ή αντίστασης σε αυτήν μέχρι τελικής πτώσης ή νίκης…

ΤΑΞΙΔΙΑ



ΠΗΓΗ :  Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr


ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ. Πρώτη (1) ημέρα Ταξιδίου " ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ " Αλαγές φωτογραφιών

Λόγω του μεγάλου αριθμού φωτογραφιών υπήρξε συμπλήρωση στην ανάρτηση και κάποιες βγήκαν αιτίας τεχνικού προβλήματος.

-Αρχές Ιανουαρίου 2014 ένα νεαρό ζευγάρι από το Ναύπλιο  πραγματοποίησε ένα  ταξίδι 
  « ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ ».
-Κατά τις διαδρομές από το ένα κράτος στο άλλο πέρασαν και από τις πόλεις : Μπρατισλάβα και Κάρλο Βι βάρι.
-΄Ηταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο ταξίδι πλην όμως για την εποχή θα έπρεπε να υπήρχε το χιόνι. Το χιόνι όμως για την χρονιά αυτή άργησε.
-Θα δείτε όμως στο τέλος των φωτογραφιών του 2014 και φωτογραφίες από ένα  άλλο ταξίδι « Νοέμβριο 2010 » γονέων των παιδιών όπου σε αρκετές φωτογραφίες υπάρχει χιόνι και αλλάζει τελείως το τοπίο μάλιστα μία έχει αναρτηθεί και μπαίνοντας στο blogg φαίνεται.  

-Θα αναρτηθούν επτά (7) αναρτήσεις μία για κάθε ημέρα. ΄Ολες αυτές οι αναρτήσεις θα είναι στην ετικέτα « ΤΑΞΙΔΙ 2014.ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ » όπου και έτσι πραγματοποιήθηκε το ταξίδι.


-Επίσης ίδιος θα είναι ο τίτλος κάθε ανάρτησης με μόνο διαφορά ως προς την ημέρα ανάρτησης ( Πρώτη-Δεύτερη-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-΄Εκτη και ΄Εβδομη ) .-

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 

΄Αφιξη Βουδαπέστη - βραδινή βόλτα στην πόλη 











  Τ Ρ Α Μ 






Εδώ τελειώνει η πρώτη ημέρα του ταξιδίου με λίγη άποψη απο την πόλη της Βουδαπέστης

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010


Διάφορα κτίρια 




Θεαματική πρόσκρουση μετεωρίτη στη Σελήνη! (video)



Ένας Ισπανός αστρονόμος μπόρεσε να καταγράψει έναν αστεροειδή να συντρίβεται στη Σελήνη τη στιγμή που συνέβαινε το γεγονός, ένα σπάνιο φαινόμενο το οποίο κατέγραψε και το ανέλυσε. 
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 ο Χοσέ Μαρία Μαδιέδο, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουέλβα, παρατηρούσε με δύο τηλεσκόπια τη Σελήνη όταν διέκρινε μια λάμψη στη Θάλασσα των Νεφών (Μάρε Νούμπιουμ στα λατινικά), έναν κρατήρα αποτελούμενο από στερεοποιημένη λάβα. 
Η λάμψη ήταν τόσο φωτεινή όσο ο πολικός αστέρας και ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού από τη Γη, σύμφωνα με τη βρετανική Βασιλική Αστρονομική Εταιρεία (RAS) που ανακοίνωσε το γεγονός αυτό στο μηνιαίο ενημερωτικό έντυπό της......>>

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ

Πατήστε επάνω στο παρακάτω εικονίδιο  σας βγάζει τον σύνδεσμο και στην συνέχεια σας δείχνει ένα εικονίδιο ότι φορτώνει το αρχείο μόλις τελειώσει πατήστε και βλέπετε τις ωραίες φωτογραφίες   από διάφορα κράτη.

ΠΗΓΗ : Efenpress NEWS ONLINE
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Efenpress NEWS ONLINE
sv1salfa@gmail.com
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ



Firmi Lianos  ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ     

Δημόσια κοινή χρήση   ΠΗΓΗ : Ο Firmi Lianos ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΕΤ. 18-2-2012

.


το κοκκινο χρωμα το βλεπει τωρα ;



  • Δύο κοκόρια μάλωναν...
    Σε ένα κοτέτσι μεγαλώνουν δυο κόκορες. Ο ένας είναι αδύνατος και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις τ...

ΓΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ



ΑΝΔΡΕΣ

- Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω ου;
- Παντρέψου τον.

- Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;
- Γίνε η γραμματέας του.

- Γιατί οι άντρες δεν φορούν μέικ απ και κολόνια;
- Γιατί δεν ξέρουν οτι είναι άσχημοι και βρωμάνε απαίσια.

- Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό;
- Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι.

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Βρίσκονται τρεις μεγαλόσωμοι σκύλοι στο κτηνιατρείο και συζητούν τα
παθήματά τους. Ρωτάει ο ένας τον άλλον για ποιόν λόγο βρίσκονται εκεί.
Απαντάει ο πρώτος. Εγώ που λέτε ρε παιδιά ήμουν ήσυχος. Αλλά ξαφνικά εκεί
που πήγαινα βόλτα με το αφεντικό μου κάποιος μου πάτησε την ουρά και από τα
νεύρα μου άρχισα να δαγκώνω τον κόσμο. Γέμισε ο τόπος αίματα. Μετά από το
επεισόδιο με φέρανε εδώ να μου κάνουνε ευθανασία. 

Η ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ


Ένας παθιασμένος Νεοδημοκράτης έχει τόσο πολύ ψύχωση με το κόμμα του που όταν βλέπει γραφείο του ΠΑΣΟΚ σπάει τα τζάμια με μια σφεντόνα. Τελικά η γυναίκα του τον πάει σε μια κλινική μπας και ξεπεράσει αυτή του την ψύχωση.
Μετά απο 1 μήνα ιατρικής παρακολούθησης αποφασίζει ο γιατρός να του κάνει ένα τεστ για να δει πως πάει: 

Ο Λένιν στη Βιέννη


Κάποιος πού ήτανε μανιώδης συλλέκτης αντικειμένων που είχαν σχέση με τον Λένιν, πληροφορήθηκε ότι μια γριά στα βάθη της Σιβηρίας είχε στην κατοχή της έναν πίνακα ζωγραφικής που ονομαζόταν "Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ" και τον οποίο έψαχνε για χρόνια και δεν πίστευε ότι υπήρχε καν , και ήταν το μόνο κομμάτι που έλειπε από την συλλογή του για να την συμπληρώσει.

Ο Σέννα στον Παράδεισο


Μόλις πεθαίνει ο Αύρτον Σέννα κατά τη διάρκεια αγώνα της F1, βρίσκεται έξω από την πόρτα του παραδείσου. Εκεί συναντά τον Άγιο Πέτρο.
-Γεία σου Σέννα, σε περιμέναμε.

Γνωρίζετε την αλήθεια για το καρναβάλι;

Ἡ λέξη «καρναβάλι» καί «καρνάβαλος», προέρχεται ἀπό τη λατινική λέξη carne=κρέας + vale=ἔχε γειά. Τελευταία ἡμέρα κρεοφαγίας. Δηλαδή ἔχει ταυτόσημη ἔννοια μέ τήν ἑλληνική λέξη «ἀπόκρεω», πού σημαίνει ἀπομακρύνομαι ἀπό τό κρέας καί πού ἀφορᾶ στήν περίοδο πρίν τήν ἔναρξη τῆς νηστείας τῆς Μ. Σαρακοστῆς, τῆς προετοιμασίας δηλαδή γιά τό Πάσχα, πού εἶναι καθαρά χριστιανική παράδοση. Σε αὐτήν λοιπόν τήν πνευματική περίοδο πού καθορίστηκε ἀπό τήν Ἐκκλησία καί πού ὀνομάζεται «Τριώδιο», ἀναμίχθηκαν δυστυχῶς ἐκδηλώσεις, ἔθιμα, θρησκευτικές εἰδωλολατρικές τελετές καί δημιούργησαν ἕνα ἐνιαῖο σύνολο, γνωστό σήμερα σάν καρναβάλι.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΗ 26-2-2014 { Καθημερινή εφημερίδα ( Κωνσταντινούπολη / Τουρκία ) }

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035

Πατήστε επάνω στην εφημερίδα και στην συνέχεια στον σύνδεσμο για να διαβάσετε την Εφημερίδα

14-02-26.pdf

NEW-Αυτοκίνητο που καλεί σε βοήθεια, Κοινωνία, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

΄Ενας άλλος τρόπος ανάρτησης.

Τώρα πατώντας επάνω στα παρακάτω αναγραφόμενα και στην συνέχεια στον σύνδεσμο βλέπεται και βιαβάζεται την ανάρτηση.


NEW-Αυτοκίνητο που καλεί σε βοήθεια, Κοινωνία, 

ΠΗΓΗ  : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

ΠΣΕ: Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών κατά 109%

ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ

26/02/2014
Υπερδιπλασιασμό των ελληνικών εξαγωγών σε διάστημα 10ετίας καταγράφει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, σε ειδικό σημείωμά του, με αφορμή την έκδοση προσωρινών στοιχείων για το 2013.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ 0,6% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΒΛΕΠΕΙ» Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

26/02/2014
Ενθαρρυντικές είναι οι εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, καθώς στην νέα έκθεσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα, για το 2014 προβλέπει επιστροφή στην ανάπτυξη με ρυθμό 0,6%, ενώ το 2015 η ανάπτυξη αναμένεται να επιταχυνθεί στο 2,9%.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974


Πατήστε επάνω στην εφημερίδα και στην συνέχεια στον σύνδεσμο



14-02-25.pdf