ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ποιο είναι το μπαχαρικό που «επισκευάζει» τον εγκέφαλο

13
Likes
Facebook13TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Τα μπαχαρικά δε δίνουν μόνο γεύση και υπέροχο άρωμα στα πιάτα μας, αλλά έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία...
a3a97c026201e93a5454814762007b1e_xl
Τα μπαχαρικά δε δίνουν μόνο γεύση και υπέροχο άρωμα στα πιάτα μας, αλλά έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας.

Οι 15 τροφές που προστατεύουν την όραση

17
Likes
Facebook17TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Η ισορροπημένη διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική λειτουργία σχεδόν όλων των οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβάνων των...
for-healthy-eyes-140075984
Η ισορροπημένη διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική λειτουργία σχεδόν όλων των οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβάνων των ματιών.

ROCKANIZONTAS ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ


3
1449
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
monaksia
Ξεχασμένες στα ράφια των εποχών οι γαλήνιες μέρες,
σε βαζάκια του γλυκού χαμόγελου με σιρόπι ευτυχίας σφραγισμένες.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ .ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

              

                    Αθήνα 18 Οκτωβρίου 2016


                                   ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Το καλύτερο «φάρμακο»   στην προαγωγή της υγείας και  στην πρόληψη των ασθενειών είναι η παραδοσιακή κρητική διατροφή του 1960!
Αυτό τόνισε ο Ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης ,Κλινική Προληπτικής Ιατρικής & Διατροφής,  κ Αντώνης Καφάτος, μιλώντας  σε διάλεξη του  Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας με θέμα « Παραδοσιακή διατροφή της Κρήτης σε αντίθεση με τη δυτική διατροφή στους Δείκτες Παιδικής Παχυσαρκίας».
«Πράγματι σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες η  παραδοσιακή κρητική διατροφή αποτελεί  διαχρονικά  ασπίδα για τον ανθρώπινο οργανισμό στην  πρόληψη των ασθενειών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Καφάτος.


O εθισμός στο τυρί εξηγείται επιστημονικά!


    Όπως φαίνεται, ορισμένοι άνθρωποι έχουν την γενετική προδιάθεση να καταναλώνουν περισσότερο λιπαρά τρόφιμα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα κομμάτι παχυντικό καμαμπέρ και επιτίθεσαι μετά μανίας στο απόθεμα των τυριών που φυλάς επί μονίμου βάσεως στο ψυγείο, μην ανησυχείς, δεν φταίει η… λαιμαργία σου. Οι λάτρεις της λιπαρής απόλαυσης μπορούν πλέον να προβάλουν το επιχείρημα ότι ο εθισμός τους στο τυρί είναι αποτέλεσμα γονιδιακής προδιάθεσης και όχι της αδυναμίας τους να βάλουν φερμουάρ στο στόμα.

Πέντε νέες περικοπές σε συντάξεις και εισοδήματα


Πέντε νέες περικοπές σε συντάξεις και εισοδήματα


Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Νέες περικοπές συντάξεων και ανατροπές στο Ασφαλιστικό αναμένονται το 2017. Τα πέντε μέτρα που θα επιβληθούν το νέο έτος και θα οδηγήσουν σε περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, αλλά και σε αύξηση ασφαλιστικών εισφορών έρχονται να προστεθούν στην άγρια φορολογία όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα.

Αστυνομικοί της Πέλλας ενημέρωσαν ηλικιωμένους πώς να προφυλάσσονται από άτομα που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν


Αστυνομικοί της Πέλλας ενημέρωσαν ηλικιωμένους πώς να προφυλάσσονται από άτομα που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν


    Eνημερωτικές διαλέξεις σε Κ.Α.Π.Η. και σε χώρους που συχνάζουν ηλικιωμένα άτομα στην Έδεσσα και την Αριδαία πραγματοποίησαν στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της αποφυγής της εξαπάτησης των ηλικιωμένων ατόμων.

ΓΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

ΟΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΑΜΠΡΕΤΣΑ

18/10/2016
Γλυπτά από άμμο, εφήμερα γλυπτά, αντιστάθμισμα στην εγκαθίδρυση βασιλείας της ύλης, που στο βωμό της χιλιάδες ψυχές ξέχασαν τα αληθινά συναισθήματα, που σε κάνουν πραγματικό άνθρωπο.

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

18/10/2016
Η υλοποίηση μέτρων για το χρέος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανακτήσει η ελληνική οικονομία εμπιστοσύνη, σταθερότητα και πρόσβαση στις αγορές, τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.