ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι νέες Υπηρεσίες των Δημοτικών Αστυνομικών.



Την ανακοίνωση επανατοποθέτησης Δημοτικών Αστυνομικών, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας, υπέγραψε, σήμερα, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της γνωμοδότησης του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Νόμος 4024/2011) του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, το οποίο συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα......>>

Αλλάζει το σύστημα κατάθεσης πινακίδων αυτοκινήτων...


Διαδικασία ακινησίας των Ι.Χ.Ε.Αυτοκινήτων

Ερχονται αλλαγές εντός του 2014 στο σύστημα για την δήλωση και την άρση ακινησίας των αυτοκινήτων, αφού πλέον θα δίνεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους να κυκλοφορούν το όχημά τους για λιγότερους από δώδεκα μήνες και να επιβαρύνονται μόνο για τους μήνες που απομένουν έως το τέλος του έτους. 

ΣΤΗ Γερμανία «πόνταραν», μεταπολεμικά, οι Αμερικάνοι.


 Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ τη 11/27/2013 05:37:00 μ.μ. ΄Αρθρο του Θανάση Νικολαϊδη
 
 
ΣΤΗ Γερμανία «πόνταραν», μεταπολεμικά, οι Αμερικάνοι. Εκεί όπου άφησε τα«ιδεολογικά» του ίχνη ο φασισμός, και τα ερείπιά τους οι Συμμαχικές βόμβες. Σε λαό ηττημένο και τρομαγμένο, ωστόσο, μοναδικά στην Ευρώπη πειθαρχημένο. Χωρίς, σήμερα, να σκιάζεται να «εκθέσει» τα αίσχη του στο Νταχάου και αλλαχού.ΚΑΙ άλλους λαούς της Ευρώπης μπούκωσαν με δολάρια οι......>>

Μια πόλη από οδοντογλυφίδες !!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

 
 
Perierga.gr - Kατασκευές από οδοντογλυφίδες

Perierga.gr - Kατασκευές από οδοντογλυφίδες
 

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η : Έως και ένα μήνα πριν μας προειδοποιεί η καρδιά πριν την ανακοπή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/ews-kai-ena-mhna-prin-mas-proeidopoiei-h-kardia-prin-thn-anakoph.html#ixzz2ls5C3Bwo


  
Έως και ένα μήνα πριν μας προειδοποιεί η καρδιά μας, πριν την εκδήλωση καρδιακού επεισοδίου, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο επιστημονικό συνέδριο της American Heart Association.

Θρησκευτικά κειμήλια της Ηπείρου εντοπίστηκαν στη Γερμανία

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/thriskeutika-keimilia-entopistikan-stin-germania.html#ixzz2ls4PQRV7


 thriskeutika-keimilia-entopistikan-stin-germania
Σε γκαλερί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, εντοπίστηκαν, πρόσφατα, να πωλούνται κλεμμένες εικόνες από τα μοναστήρια και τους ιερούς ναούς της Ηπείρου.
Η αποκάλυψη έγινε ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου, λόγω ανάρτησης φωτογραφιών των κλεμμένων εικόνων από μοναστήρια και ιερούς ναούς, στην επίσημη ιστοσελίδα της γκαλερί.

Πρόκληση από την τουρκική πρεσβεία στην Αυστραλία: «Δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων και Αρμενίων»

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/proklisi-apo-tourkia.html#ixzz2ls3sphEf


 proklisi-apo-tourkia

Ο ιστορικός χρόνος είναι αναλλοίωτος. Το αίμα που έτρεξε σε πεδία μάχης ή τα ομαδικά θυσιαστήρια που προκλήθηκαν από συγκεκριμένες χώρες, δεν γίνεται να λογίζονται ως μύθοι. Η τουρκική πρεσβεία στην Αυστραλία προσπάθησε, με τρόπο άκομψο και καταδικαστέο να αλλάξει την Ιστορία.

Ρωσία: Έκρηξη σε σωλήνα παρασύρει αυτοκίνητα [Βίντεο]

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/rwsia-ekrhxh-se-swlhna-parasyrei-aftokinhta.html#ixzz2ls2sn0X2


  
Δείτε τι παθαίνει κάποιος που οδηγεί αμέριμνα σε κάποιο δρόμο μιας ρωσικής πόλης όταν ξαφνικά ένας σωλήνας,

«Παγκόσμια ειρήνη» ή «παγκόσμια στάχτη» στα μάτια της κοινής γνώμης;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/pagkosmia-eirhnh-h-pagkosmia-staxth-sta-matia-ths-koinhs-gnwmhs.html#ixzz2ls1V6F8o


  
του Κίμωνα Γεωργακάκη


Από τον Φεβρουάριο του 2013, όταν και κλήθηκε στην Μόσχα μία από τις σημαντικότερες κατά τα φαινόμενα G20, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα και αλλαγές σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο. Γίναμε μάρτυρες σημαντικών γεγονότων όπως π.χ. στην Κύπρο, την Συρία ή ακόμα και εντός των Η.Π.Α., όπου εκκρεμεί ακόμα η διαμάχη που ενέχει τον κίνδυνο χρεοκοπίας για την «υπερδύναμη» με την προθεσμία συνεννόησης να λήγει έναν ακριβώς χρόνο μετά (Φεβρουάριος 2014) και ως πιθανότερο σενάριο να παρουσιάζεται μέχρι στιγμής η υποχώρηση Ομπάμα.

Αλλάζουν πολλά στα όρια συνταξιοδότησης των ενστόλων - Πίνακες με τις αλλαγές

ΠΗΓΗ :"  onalert.gr     "

25.11.2013 | 18:05


   
Νέες αλλαγές στο συνταξιοδοτικό καθεστώς (όρια ηλικίας) και στα κριτήρια αναγνώρισης πλασματικών ετών (μέχρι 13 πλασματικά χρόνια) για όλους τους ένστολους (Στρατός, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό) προωθούν άρδην τα υπουργεία Άμυνας, Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, με βάση συνταξιοδότησης τη συμπλήρωση 25ετίας, από τα 24,5 χρόνια που ισχύει σήμερα, έτσι ώστε σταδιακά να συνταξιοδοτούνται με 40 έτη στο 60ό έτος ηλικίας.

Εφαρμογή του Αγίου Όρους για smartphones


 

Εφαρμογή του Αγίου Όρους για smartphones!
Κι όμως. Το Άγιο Όρος έχει τη δική του εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα!
Ημερολόγιο (Παλαιό και Νέο)  και τηλεφωνικός κατάλογος Αγίου Όρους για iPhone και Αndroid κινητά τηλέφωνα.
Η εταιρεία AST Α.Ε. δημιούργησε μία πρωτότυπη εφαρμογή - βασισμένη στα ευγενώς παραχωρηθέντα δεδομένα του εντύπου ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ-ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους- με σκοπό νὰ έχει  ο επισκέπτης του Αγίου Όρους και κάθε ενδιαφερόμενος πάντα στο κινητό του τηλέφωνο  ένα εύχρηστο εργαλείο με τις εξής δυνατότητες:

Γενοκτονία φοβούνται οι χριστιανοί της Συρίας - ΒΙΝΤΕΟ από επιθέσεις σε σχολεία.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/blog-post_27.html#ixzz2lrcsHf9J


 
Εγκλωβισμένοι στην εσωστρέφειά μας λόγω της κρίσης, δυστυχώς λίγη σημασία δίνουμε στα όσα σοβαρά συμβαίνουν στην “περίμετρο” της χώρας. Στη Συρία για παράδειγμα. Εκεί όπου όπως αποκαλύπτεται με αδιάσειστα στοιχεία εγκληματικές ομάδες προχωρούν σταθερά σε “εκκαθαρίσεις” πληθυσμών που δεν έχουν σχέση με το έξαλλο και βίαιο ισλάμ που προσπαθούν να επιβάλλουν. Οι χριστιανοί της Συρίας εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα για να σωθούν. Υπολογίζεται ότι πάνω από 500.000 άνθρωποι χριστιανοί στο θρήσκευμα επέλεξαν την φυγή για να σωθούν.

Ευρώ ή Δραχμή – Μια σύντομη ιστορική αναλογία.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/euro-i-draxmi.html#ixzz2lrcAPXAC


 

του Βασίλειου Αδαμίδη* Περί τα μέσα του 7ουπ.Χ. αιώνα, το Άργος κατέστη υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του τυράννου Φείδωνα η σημαντικότερη πόλη της Πελοποννήσου. Επικρατώντας έναντι των Σπαρτιατών και ρυθμίζοντας τα εσωτερικά των Ηλείων (σχετικά με τον υπεύθυνο για την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων), αύξησε κατακόρυφα την επιρροή της πόλεώς του.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ - V I D E O

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/deite-fotografies-apo-ti-synavlia-tou-syntheti-stamati-spanoudaki-stin-patra-sto-plaisio-ton-protokliteion.html#ixzz2lrbQ1lxf


 deite-fotografies-apo-ti-synavlia-tou-syntheti-stamati-spanoudaki-stin-patra-sto-plaisio-ton-protokliteion

Χιλιάδες Πατρινοί κατέκλυσαν την περασμένη Κυριακή 24/11/2013 στις 7 το απόγευμα το κλειστό Γήπεδο της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα» στην Περιβόλα και μαζί με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη έδωσαν ένα μήνυμα ζωής, ελπίδας, χαράς και ενθουσιασμού.

Ημερολόγιο τοῦ ἔτους 2014

Ὅπως κάθε χρόνο, ἔτσι καὶ ἐφέτος, ὁ «Σύνδεσμος τῶν Φίλων τῆς Μαριούπολης» ἐξέδωσε τὴν ἐργασία τῆς Ἀσπασίας Σχοινᾶ, Φιλολόγου Καθηγητρίας, γιὰ τὸ ἡμερολόγιο τοῦ ἔτους 2014 μὲ θέμα «Ἑλλήνων Κόσμημα». 

Κλινικές φημισμένων ευρωπαϊκών και αμερικανικών νοσοκομείων συναγωνίζονται επάξια πλέον στην αποκατάσταση της κάτω γνάθου

 
 
Πλαστικός Χειρουργός  κ Ανδρέας Γραββάνης.

 
 

 
                                                                  Αθήνα 27 Νοεμβρίου 2013.
 
 
                                        ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
 
Κλινικές φημισμένων ευρωπαϊκών και αμερικανικών νοσοκομείων συναγωνίζονται επάξια πλέον στην αποκατάσταση της κάτω γνάθου, αξιοποιώντας τις τρισδιάστατες απεικονίσεις και στερεολιθογραφικά μοντέλα, η πλαστική και γναθοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»!
Τα θεαματικά αποτελέσματα  των αποκαταστάσεων της «Προσχεδιασμένης Μικροχειρουργικής Γνάθου» σε ασθενείς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρουσίασε στο 22ο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πλαστικής Χειρουργικής που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη, ο Πλαστικός Χειρουργός  κ Ανδρέας Γραββάνης.

Κλειστά ΑΕΙ: Οι Σύγκλητοι σε ρόλο ηθικού αυτουργού


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     "
27/11/2013
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Στην περίπτωση της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και του λουκέτου που έχουν επιβάλει σ’ αυτά, υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία εκφεύγουν  ζητημάτων όπως είναι η τρόικα, τα μνημόνια, οι διαθεσιμότητες και οι κινητικότητες, η απώλεια ή όχι του εξαμήνου. 

Ο αδιαφανής τρόπος με τον οποίο έγιναν οι προσλήψεις από τις Συγκλήτους, βάσει του οποίου  τα πανεπιστήμια μετετράπησαν σε χώρους επαγγελματικής αποκατάστασης φίλων και συγγενών, εγείρει ζητήματα σχετιζόμενα με την ανάγκη να ελεγχθούν όχι μόνο οι προσληφθέντες, αλλά και οι προσλαμβάνοντες. 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Η ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "
27/11/2013
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς οι αντιδράσεις για την απόρριψη της συμφωνίας εμπορικής σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση από την κυβέρνηση της χώρας συνεχίζονται.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα παρευρεθεί στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους, όπου θα συζητηθεί η πιθανότητα τριμερών επαφών ΕΕ – Ουκρανίας – Ρωσίας για την ουκρανική οικονομία.

«ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ». ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
27/11/2013
Η περιήγηση του ερασιτέχνη φωτογράφου Μίλτου Κουρμπόγλου στον κόσμο της νεοελληνικής παράδοσης, όπως αυτή αποτυπώνεται στα καφενεία, τα βασικά αυτά κύτταρα του κοινωνικού ιστού της νεότερης Ελλάδας, περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό λεύκωμα «Οι δρόμοι του καφέ – Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στα παραδοσιακά καφενεία της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Little Tree.
 

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον ιό του HIV. ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
27/11/2013
Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για τον ιό του HIV θα μπορούν να έχουν όσοι το επιθυμούν κατά το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου 2013 στις περιοχές του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων αντίστοιχα. 


Μικρή ανάκαμψη των ΜμΕ «βλέπει» η Κομισιόν. ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
27/11/2013
Μικρή βελτίωση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εκτιμά ότι θα σημειωθεί το 2014, σε έκθεσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Κομισιόν για τις επιδόσεις των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην ΕΕ, το 2013 η απασχόληση στις ευρωπαϊκές ΜμΕ αναμένεται να αυξηθεί κατά 0,3% κατά μέσο όρο, σε σχέση με το 2012, ενώ η προστιθέμενη αξία ατών των επιχειρήσεων στην ευρωπαϊκή οικονομία αναμένεται να αυξηθεί κατά 1%.

«Συστηματικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία». «ΒΛΕΠΕΙ» ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΗΓΗ: "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
27/11/2013
Για μακρόχρονες, σοβαρές και συστηματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εξαιτίας της συμπεριφοράς της αστυνομίας και της δικαιοσύνης έναντι διαδηλωτών επέκρινε την Τουρκία ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς.
Σε έκθεση του, ο Επίτροπος, με βάση όσα διαπίστωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη χώρα (1η -5η Ιουλίου 2013), εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξαιτίας της ανάρμοστης —όπως την χαρακτήρισε— συμπεριφοράς της τουρκικής αστυνομίας έναντι των διαδηλωτών.

39 Tρόποι για να ζήσεις, όχι απλά να υπάρχεις!!!


ΠΗΓΗ : E-MAIL









«H ορθή λειτουργία του ανθρώπου είναι να ζει, όχι απλά να υπάρχει»

 Jack London

Πολύ συχνά βάζεις τη ζωή στον αυτόματο πιλότο, κάνοντας συνέχεια τα ίδια πράγματα και κάθε μέρα είναι σαν την προηγούμενη.

Αυτό είναι εντάξει και εύκολο, μέχρι να περάσει άλλη μια χρονιά χωρίς να κάνεις τίποτα, χωρίς να έχεις ζήσει πραγματικά τίποτα.