ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΟΜΠΡΗ ΝΤΟΜΠΡΕΦ .Ο Ζητιάνος του Θεού

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    "| 





ΝΤΟΜΠΡΗ ΝΤΟΜΠΡΕΦ Ο «Ζητιάνος του Θεού»
Γέροντας Ντόμπρη Ντόμπρεφ. «Αγιος, ασκητής, αγωνιστής, άγγελος, μαχητής, απεσταλμένος του Θεού, οδοιπόρος, ταξιδευτής από το παρελθόν, ζητιάνος…».
Φέτος συμπληρώνει τα 99 του χρόνια και συνεχίζει να βοηθάει τους ανθρώπους μοιράζοντάς τους τη μοναδική του περιουσία… την καλοσύνη και την ανθρωπιά.

Κοινή δράση της Ε.Α.Α.Σ. και συνεργασία με Ομοσπονδίες, Οργανώσεις και φορείς των Ε.Δ. & Σ.Α.... " Ο αγώνας φέρνει αποτελέσματα! "

ΠΗΓΗ : "  ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤ.ΧΩΡ-ΚΗΣ & ΕΛ.ΑΣΤΥΝ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ    " 

Ενημερώνουμε τα Μέλη μας ότι σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης, την 2 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αθήνα, 

Ο απίστευτος λόγος που δεν έχετε υγιή δόντια

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 14, 2014 at 11:02 πμ, Last Updated: 
27b9165aa8cc43d65de0ec8adefb15ab_L
Η λεκτική αλλά και φυσική βία και κακοποίηση συνδέονται με την υγεία των δοντιών ενός ατόμου, αφού -σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of the American Dental Association- οι άνθρωποι που έχουν κακή στοματική υγιεινή ζουν κατά κανόνα μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον στο σπίτι.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΠΑΜΑ : « Ο ΑΣΣΑΝΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ »

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 14, 2014 at 10:00 πμ, Last Updated: 
10151400_718075651606823_5332795188308086489_n
φωτογραφία από την συνάντηση στον Λευκό Οίκο δηλωτική του κομβικού σημείου για το συριακό
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ως και ο oρκισμένος αντίπαλος του Βashar al Assad o Obama παραδέχθηκε το ανομολόγητο ότι ο Σύριος πρόεδρος προστάτευσε και υπερασπίστηκε τους χριστιανούς. Ο Ομπάμα στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία χριστιανών πατριαρχών της Μ Ανατολής ομολόγησε το πανθομολογούμενο.

«Θα γίνεις μοναχή»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 14, 2014 at 8:00 πμ, Last Updated: 
monaxi
Μία φορά επισκέφθηκε τον Γέροντα μία γυναίκα με την κόρη της οκτώ χρονών. Ο Γέροντας τους έδωσε καραμέλες και ένα πορτοκάλι. Πριν φύγουν τους είπε·
-Αν στο δρόμο σας συναντήσετε σκυλί και θέλει να σας δαγκώσει διαβάστε το «Θεοτόκε Παρθένε» και το «Πάτερ ημών» και το σκυλί θα φύγει.
Πραγματικά, κοντά στο σπίτι τους, συνάντησαν ένα σκυλί πού ήθελε να τους δαγκώσει. Τότε το κορίτσι είπε στη μητέρα του·
-Μη φοβάσαι μαμά, θυμάσαι ότι ο παππούλης μάς είπε να διαβάσουμε ευχές!
Διάβασαν μαζί τις ευχές και το σκυλί έφυγε…

SOS από την ακτινοβολία συσκευών!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 11:30 μμ, Last Updated: 
mikrokimatwn
Αισθάνεστε κουρασμένοι όταν ξυπνάτε ή έχετε πονοκέφαλο και είστε κακόκεφοι; Κι όμως, γι’ αυτά τα συμπτώματα μπορεί να ευθύνεται το κινητό τηλέφωνο, που φόρτιζε δίπλα στο κεφάλι σας όλη τη νύχτα, ή το ασύρματο τηλέφωνο, που έχετε πολύ κοντά στο κρεβάτι σας. Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπουν συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα ή ακόμα και οι φούρνοι μικροκυμάτων μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από προβλήματα εξαιτίας της ακτινοβολίας μέσα στο σπίτι σας ή στον χώρο εργασίας σας. Γι’ αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς της Ενωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΦΙΕ), πρέπει να τηρούμε τις αποστάσεις… ασφαλείας.

Αν αναρωτηθήκατε πως είναι να περπατάει μια γυναίκα στους δρόμους της Αιγύπτου δείτε το βιντεο και θα καταλάβετε! Creepers on the Bridge

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 10:15 μμ, Last Updated: 
gunaika-kairo
Αν είσαι γυναίκα και πας μια βόλτα στο Κάιρο, το πρώτο πράγμα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι σίγουρα τα επίμονα βλέμματα όλων των αντρών, κι ας ζούμε στο 2014!

Συναγερμός στη ΕΥΠ:»Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 10:05 μμ, Last Updated: 
islamistes ellada
Γιατί οι Αμερικανοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών- Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα.
Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Ποτὲ τὴν Κυριακὴ» εἶπε τὸ Συμβούλιο τῆς Ὲπικρατείας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 9:30 μμ, Last Updated: 
αγιος-κοσμας-κυριακη
Τὴν ἀναστολὴ τῆς λειτουργίας τῶν καταστημάτων τὶς Κυριακὲς ἀποφάσισε τὸ Συμβούλιο τῆς Ἐπικρατείας κάνοντας δεκτὴ τὴν αἴτηση ἀναστολῆς τῶν ἐμπόρων, καταστηματαρχῶν καὶ ἰδιωτικῶν ὑπαλλήλων ποὺ ζητοῦσαν νὰ ἀνασταλεῖ καὶ νὰ ἀκυρωθεῖ ὡς ἀντισυνταγματικὴ ἡ ἀπόφαση τοῦ ὑφυπουργοῦ Ἀνάπτυξης τὸν Ἰούλιο τοῦ 2014 γιὰ πιλοτικὸ ἄνοιγμα.

Αυτός είναι ο πυροσβέστης που θυσιάστηκε στο Παλαιό Φάληρο

BLOGGER : Κάποιοι θα βρεθούν να πουν οι ένοτολοι θα πάρουν χρήματα με την απόφαση του Σ.τ.Ε.   Πολλές φορές έχω επισημάνει τις αντίξοες συνθήκες των επαγγελμάτων και άλλη μία φορά σήμερα με τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη. ΠΟΣΑ Επαγγέλματα είναι αυτά που έχουν απώλειες ανθρώπινο δυναμικό ;  Να μας τα κατανομάσουν  ένα - ένα και ας πουν μετά ότι παίρνουν οι ένστολοι   επιστροφή χρημάτων μέσω της απόφασης Σ.τ.Ε. Την σημείωση αυτή την κάνω διότι λέγονται διάφορα. 


ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 8:10 μμ, Last Updated: 
pirosbestis1
Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια με τον άδικο χαμό του αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου. Ο άτυχος υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα, 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Βρέθηκε τέταρτος τοίχος στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης – Υπάρχει και άλλος θάλαμος;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 6:00 μμ, Last Updated: 
amphipolis
Μπροστά σε μία μεγάλη ανακάλυψη βρίσκονται οι ανασκαφείς του τάφου Καστά στην Αμφίπολη, καθώς μπήκαν την Παρασκευή στον τρίτο θάλαμο, που ίσως είναι και ο ταφικός και είδαν και τέταρτο τοίχο, σε απόσταση 4,5 μέτρων από τον τρίτο.

Μια αρχαία μαρτυρία για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: 
Ο επόμενος λόγος του αγίου Σωφρονίου Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων στην Ύψωση του Τιμίου Σταυρού και στην Αγίαν Ανάσταση αποτελεί μίαν αρχαία και αυθεντική μαρτυρία περί της πρωίμου τιμής του Τιμίου Σταυρού και της εορτής της Υψώσεώς του, όταν ακόμη ο έν λόγω εορτασμός ήταν άρρηκτα ενωμένος με την επέτειο των Εγκαινίων του Ναού τής Αναστάσεως και κατ’ ουσία δεν αποτελούσε παρά μόνο τη δεύτερη ημέρα τής μεγάλης εκείνης πανηγύρεως. Το περιεχόμενο του λόγου ταιριάζει ιδιαίτερα στις 13 Σεπτεμβρίου, παραμονή της εορτής της Υψώσεως.
Η ατμόσφαιρα που εκφωνήθηκε ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη από συγκίνηση λόγω των προηγηθέντων δραματικών γεγονότων:

Αυτά είναι τα ποσά που σχεδιάζει να επιστρέψει η κυβέρνηση στους στρατιωτικούς

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 4:57 μμ, Last Updated: 
www.onalert.gr
Οι “υψηλόβαθμες πηγές” του υπουργείου Οικονομικών που χθες διέρρευσαν στους δημοσιογράφους ότι “οι στρατιωτικοί θα “αποκατασταθούν” από φέτος αλλά …μερικώς” , απέφυγαν να δώσουν νούμερα . Αριθμούς συγκεκριμένους που να δείχνουν πόσα χρήματα έχει σχεδιάσει να επιστρέψει η κυβέρνηση.

Προζύμι δίχως μαγιά με το βασιλικό του Τιμίου Σταυρού

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: 
23724c24d11a386ecc778e4b9a2b66f8_L
Αρκετές νοικοκυρές πιστές στην παράδοση, που ακόμα ζυμώνουν στο σπίτι τους συνεχίζουν να συντηρούν ένα ευλογημένο έθιμο που είναι ταυτόχρονα και ένα θαύμα.
Αυτό γίνεται δύο φορές το χρόνο. Στη γιορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 14 Σεμπτεβρίου και την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών, δηλαδή της Σταυροπροσκυνήσεως. Ποιο είναι αυτό; Η παρασκευή νέου προζυμιού.

«Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΥΧΗΜΑ»… Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΤΑΣ…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 4:07 μμ, Last Updated: 
ΑΡΤΑΣ
«Ο Τίμιος Σταυρός είναι για εμάς τους χριστιανούς το σύμβολο της νίκης και του θριάμβου», αναφέρει μεταξύ άλλων σε εγκύκλιο του ο Σεβ. Μητροπολίτης Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Ο 17χρονος Έλληνας ΙΔΙΟΦΥΙΑ στα μαθηματικά που μας κάνει υπερήφανους – Αδιαφορεί το κράτος!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 13, 2014 at 2:30 μμ, Last Updated: 
634ab8617ac0f577c71bff577aca9106_XL
Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην 55η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα στο Κέιπ Τάουν και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό!

Γέροντας Παΐσιος: Ο Θεός είναι υποχρεωμένος να βοηθά!

ΠΗΓΗ : "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com   " 




Posted: Ιουλίου 11, 2014 at 2:31 μμ, Last Updated: Ιουλίου 11, 2014 at 10:59 πμ
gerontas-paisios
Μαρτυρία του κ. Ταμιωλάκη Ελευθερίου από την Κρήτη:
«Βρέθηκα κάποτε σε δύσκολη θέση εξ αιτίας των πολλών μου υποχρεώσεων, και πήγα να δω τον Γέροντα για να με στηρίξει. Μέσα στα χιόνια με πολύ άσχημο καιρό έφθασα και χτύπησα την πόρτα.