ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Eρχονται πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ΙΧ


  • 19 - ΣΕΠΤ - 2015
  •  
  • Προσθέστε ένα σχόλιο
  • Eρχονται πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ΙΧ
    Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για να εκπνεύσει η πρώτη προθεσμία ΚΤΕΟ που αφορά 3.5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων και αν δεν έχετε ήδη ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη υποχρέωση, καλό είναι να το κάνετε άμεσα.
    Βάσει νόμου και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το πρόγραμμα πρόσκλησης αυτών των οχημάτων έχει οριστεί ως εξής:

    Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τον καθορισμό της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015


    poasy                                                                                                                    
                                                                                                                 Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2015

                                                                                                                    Αρ. Πρωτ.: 700/4/14
    Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
    Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
    Με την υπ'αριθ. 31602/15-09-2015 (ΑΔΑ: ΩΦΓ0465ΦΘΕ-ΕΝΤ) Κοινή Υπουργική Απόφαση, καθορίστηκε η ειδική εκλογική αποζημίωση στο Αστυνομικό προσωπικό του Σώματος, για την έκτακτη απασχόλησή τους κατά την προπαρασκευή και διενέργεια των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

    Συναντήσεις των Ομοσπονδιών με τα Πολιτικά Κόμματα


    omospondies logo
    Αθήνα 18 Σεπτεμβρίου 2015
    Αρ. Πρωτ.: 700/1/5α
    «Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η»
    Οι Ομοσπονδίες μας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων αναφορικά με τα Σώματα Ασφαλείας, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, απηύθυναν αίτημα συνάντησης με τους αρχηγούς αυτών, σε συνέχεια και της παράστασης διαμαρτυρίας στην οποία είχαμε προβεί την 5η Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

    ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

    Αγαπητοί φίλοι του blog - Face Google +  και Τwitter όσο και να ψάξεις - να διαβάσεις μέσα στο internet είναι τόσες οι ενημερώσεις που είναι αδύνατον να ενημερωθείς.

    Ξεσπά ο σύζυγος της 49χρονης που φέρεται να θάφτηκε ζωντανή στη Θεσσαλονίκη... [video]

    ΠΗΓΗ : " http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr   " 


    Η μακάβρια ιστορία της 49χρονης γυναίκας, που σύμφωνα με...
    το πόρισμα του ιατροδικαστή, θάφτηκε ζωντανή στην Περαία Θεσσαλονίκης, συγκλονίζει.

    Λίγο μετά την ταφή της γυναίκας ο σύζυγός της διαπίστωσε αναστάτωση στους υπαλλήλους του νεκροταφείου. Αρχικά δεν έδωσε σημασία αλλά ένας από αυτούς ισχυρίστηκε ότι άκουσε φωνές μέσα από το φέρετρο. Κάλεσαν την αστυνομία και όταν άνοιξαν το φέρετρο διαπίστωσαν ότι είχε η γυναίκα είχε ανοιχτά τα μάτια της και το στόμα της.

    Ο Παπαδιαμάντης δεν εκκλησιαζόταν….


    Ο Παπαδιαμάντης δεν εκκλησιαζόταν ούτε στη Μητρόπολη, ούτε σε άλλους περίλαμπρους ναούς. Παρακολουθούσε τις αγρυπνίες στο ταπεινό εκκλησάκι του Αγίου...
    papadiamantis

    Ο Παπαδιαμάντης δεν εκκλησιαζόταν ούτε στη Μητρόπολη,

    Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Καντάφι: Αμέτρητοι πρόσφυγες θα κατακλύσουν την Ευρώπη, η Μεσόγειος θα γίνει θάλασσα του χάους

    Στρατής Μαζίδης Ήταν Μάρτιος του 2011 όταν ο Καντάφι προειδοποίησε ότι χωρίς ενιαία και σταθερή Λιβύη δε θα υπάρχει κανείς...

    1019256962

    Στρατής Μαζίδης
    Ήταν Μάρτιος του 2011 όταν ο Καντάφι προειδοποίησε ότι χωρίς ενιαία και σταθερή Λιβύη δε θα υπάρχει κανείς να ελέγξει τα αμέτρητα κύματα μεταναστών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή με προορισμό την Ευρώπη.

    Δείτε την ξεκαρδιστική αντίδραση αυτού του Μεγάλου Δανού όταν καταλαβαίνει ότι ήρθε η ώρα για μπάνιο [video] Great dane loves his bath time

    Είναι μυστήριο πως τα περισσότερα σκυλιά δειλιάζουν να κάνουν μπάνιο… Σε πολλούς σκύλους αρέσει να κολυμπάνε στα μάλλον κρύα νερά...

    tromaktiko4951


    Είναι μυστήριο πως τα περισσότερα σκυλιά δειλιάζουν να κάνουν μπάνιο…
    Σε πολλούς σκύλους αρέσει να κολυμπάνε στα μάλλον κρύα νερά, γιατί λοιπόν λένε όχι σε ένα ζεστό μπάνιο στο σπίτι; Την ώρα του μπάνιου αυτοί προσπαθούν να κρυφτούν και να γκρινιάξουν πριν τελικά υποκύψουν στο μπάνιο και πλυθούν.

    Η ουσία που θανατώνει το 90% των καρκινικών κυττάρων


    Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των κυττάρων στους ιστούς του πνεύμονα. Εάν δε...
    Cancer_pulmonar

    Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι μια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των κυττάρων στους ιστούς του πνεύμονα. Εάν δε θεραπευθεί, ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός μπορεί να εξαπλωθεί και πέραν του πνεύμονα με μια διαδικασία που ονομάζεται μετάσταση σε κοντινό ιστό και τελικά, σε άλλα μέρη του σώματος.

    Έρχονται περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και το προσωπικό

    Σοβαρότατα προβλήματα στα εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων πρόκειται να προκαλέσει το νέο Μνημόνιο, λόγω των σημαντικών μειώσεων που...

    στρατιωτική_άσκηση



    Σοβαρότατα προβλήματα στα εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων πρόκειται να προκαλέσει το νέο Μνημόνιο, λόγω των σημαντικών μειώσεων που προβλέπονται στον αμυντικό προϋπολογισμό  για το 2015 και κυρίως για το 2016.

    Να είμαστε δυνατοί στους πειρασμούς της ζωής

    Ας μην ανησυχούμε λοιπόν, ας μην αδημονούμε όταν μας έρχονται πειρασμοί. Γιατί, αν ο χρυσοχόος γνωρίζει πόσο χρόνο πρέπει ν’αφήσει...

    κεριά

    Ας μην ανησυχούμε λοιπόν, ας μην αδημονούμε όταν μας έρχονται πειρασμοί. Γιατί, αν ο χρυσοχόος γνωρίζει πόσο χρόνο πρέπει ν’αφήσει το χρυσάφι στο καμίνι και πότε να το βγάλει και δεν το αφήνει να μένει στη φωτιά μέχρι να καταστραφεί και να κατακαεί, πολύ περισσότερο το ξέρει αυτό ο Θεός και, όταν δει ότι γίναμε πιο καθαροί, μας ελευθερώνει από τους πειρασμούς, ώστε να μην ανατραπούμε και πέσουμε από το πλήθος των κακών.

    Τι να κάνετε όταν σας τηλεφωνούν με απόκρυψη για να τους τσακώσετε

    Υπάρχουν φυσικά και τα φαινόμενα φάρσας από απόκρυψη ή ενοχλήσεις για προσωπικούς λόγους… Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε όταν σας...

    kinito


    Υπάρχουν φυσικά και τα φαινόμενα φάρσας από απόκρυψη ή ενοχλήσεις για προσωπικούς λόγους…
    Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε όταν σας παρενοχλούν τηλεφωνώντας σας από απόκρυψη:
    -Ζητήστε από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην οποία είστε συνδρομητής να μη δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού.

    Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ !

    Η νεόπλουτη κυρία έχει μόλις αγοράσει μια βίλα και έχει φωνάξει τον Πόντιο διάσημο εργολάβο Γιωρίκα ,για να του αναθέσει την ανακαίνιση της βίλας
    - Αυτό το δωμάτιο θα το ήθελα μπλε .
    - Βεβαίως , μην ανησυχείτε , απαλό μπλε , γράφει στα χαρτιά του και τρέχοντας πάει στο παράθυρο και φωνάζει :

    Τεφτέρια στα κυλικεία για μαθητές που δεν έχουν να πληρώσουν

    ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Τεφτέρια στα κυλικεία για μαθητές που δεν έχουν να πληρώσουν
        Τεφτέρια έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια τα σχολικά κυλικεία στη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσουν τους μαθητές ώστε να μην μένουν νηστικοί,
    όπως υποστηρίζει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος τουΣωματείου Κυλικειαρχών Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»Στέφανος Φακούδης.
        Όπως εξηγεί, ακόμη και στις θεωρούμενες ως εύπορες περιοχές, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, πολλά είναι τα παιδιά που αδυνατούν πλέον να διαθέσουν έστω και ένα ευρώ τοις μετρητοίς για να προμηθευτούν το κολατσιό τους, οπότε "γράφουντις αγορές τους στα τεφτέρια που έχουν ανοίξει τα κυλικεία.

    Κεφίρ, μεγάλης διατροφικής αξίας γαλακτοκομικό ρόφημα

    ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Κεφίρ, μεγάλης διατροφικής αξίας γαλακτοκομικό ρόφημα
    κατάλληλο για το έντερο, την πίεση, την αναιμία, την δίαιτα, την αρθρίτιδα, την ουρολιθίαση, τον διαβήτη. Οδηγίες παρασκευής .
    της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος
        Το κεφίρ ή αλλιώς κεφύριο, είναι ένα παραδοσιακό προβιοτικό γαλακτοκομικό προϊόν, ρόφημα.   Παρασκευάζεται κυρίως απογάλα αιγοπροβάτων το οποίο έχει υποστεί γαλακτική και αλκοολική ζύμωση με την προσθήκη κόκκων κεφυριού, που έχουν την μορφή αφυδατωμένων κόκκων μεγέθους μπιζελιού.
        Το κεφίρ, όπως και η γιαούρτη, πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στις περιοχές γύρω από τον Καύκασο και έχει συνδεθεί με την εκπληκτική μακροζωία των φυλών που ζουν εκεί. Ο Elie

    Η θάλασσα έχει το δικό της “μετάξι”

    ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



        Η βύσσος φτιάχνεται από ένα υγρό που εκκρίνει η πίνα και στην αρχαιότητα ήταν η εκλεκτότερη υφαντική ύλη. Μόνο ένα άτομο εξακολουθεί να τη συλλέγει, να τη γνέθει και να την κάνει να λάμπει σαν χρυσός.
        Όλοι γνωρίζουμε πως το μετάξι, μία από τις πολυτιμότερες κλωστικές ίνες ζωικής προέλευσης, παράγεται από την κάμπια του μεταξοσκώληκα όταν φτιάχνει το κουκούλι της. Υπάρχει όμως και ένας άλλος, εξαιρετικά σπάνιος, τύπος μεταξιού, γνωστός ως «μετάξι της θάλασσας» ή βύσσος, ο οποίος φτιάχνεται από ένα υγρό που εκκρίνει ηπίνα (Pinna Nobilis), ένα όστρακο που μοιάζει με τεράστιο μύδι.
        Για τους αρχαίους Αιγυπτίους, τους αρχαίους Ελληνες και τουςΡωμαίους η βύσσος ήταν η εκλεκτότερη υφαντική ύλη, κυρίως εξαιτίας της ιδιότητάς της να λάμπει στον ήλιο. Σύμφωνα με το BBC, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχει απομείνει μόλις ένα άτομο το οποίο μπορεί και εξακολουθεί να συλλέγει τη βύσσο, να τη γνέθει και να την κάνει να λάμπει σαν χρυσός: η Chiara Vigo από το Sant’Antioco, ένα νησί στο νοτιοδυτικό άκρο της Σαρδηνίας.
        Κάθε άνοιξη εκείνη καταδύεται στα αστραφτερά νερά που περιβάλλουν το νησί της με στόχο να εντοπίσει τις πίνες που ζουν και αναπτύσσονται στην περιοχή και να αποσπάσει το (σκληροποιημένο έπειτα από κάποιο διάστημα) υγρό που εκκρίνουν. Συνήθως επιλέγει τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πάντα συνοδεύεται από μέλη της ιταλικήςΑκτοφυλακής καθώς η πίνα είναι προστατευόμενο είδος. Για να μπορέσει να συλλέξει γύρω στα 200 γραμμάρια βύσσου η Κιάρα Βίγκοπραγματοποιεί ως και 400 καταδύσεις!

    Η γιαγιά που τίναξε την βάπτιση στον αέρα -Έκανε άνω κάτω την εκκλησία!

    ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Η γιαγιά που τίναξε την βάπτιση στον αέρα -Έκανε άνω κάτω την εκκλησία!
        Η βάπτιση σταμάτησε λόγω της γιαγιάς! Το περιστατικό συνέβη προ ημερών σε εκκλησία της
    Πάτρας με τη γιαγιά να διαμαρτύρεται έντονα, επειδή η εγγονή δεν πήρε το όνομά της!
        Μόνο που δεν πιάστηκε μαλλί με μαλλί με τη νύφη της η «ώριμη» γυναίκα! Η μητέρα είχε συζητήσει με τον άνδρα της να δώσει στην νεοφώτιστη το όνομα του πατέρα της που είχε φύγει από την ζωή, χωρίς όμως να ενημερώσει την πεθερά της.
        Όταν ακούστηκε το όνομα, η βάπτιση διεκόπη για αρκετά λεπτά μέχρι που επενέβη ο ιερέας εγκαλώντας τους όλους στην τάξη! Η συνέχεια δόθηκε στο γεύμα που ακολούθησε, όπου οι συγγενείς του γαμπρού κάθισαν μόνοι τους σε άλλο χώρο.

    Από σήμερα άδειες και πινακίδες

    ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ
    18/09/2015
    Επιστρέφονται εν όψει εκλογών οι άδειες οδήγηση και οι πινακίδες.
    Ακόμη, επιστρέφονται και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ…

    ΠΗΓΗ : "   Votegreece.gr  " 

    παιδικα τραυματα
    Πολλές φορές σαν γονείς, ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας ένα παιδί που το μόνο που θέλει είναι αγάπη από εμάς.
    Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…
    Ενώ εσύ μου φώναζες, τραυμάτιζες την αυτοπεποίθηση μου…

    Γιατί πρέπει να βάζετε το τζιν σας... στην κατάψυξη

    ΠΗΓΗ : "  e-radio  " 

  • 18 - ΣΕΠΤ - 2015
  •  
  • Προσθέστε ένα σχόλιο
  • Γιατί πρέπει να βάζετε το τζιν σας... στην κατάψυξη
    Όπως έχετε διαπιστώσει, όσο πιο πολύ πλένετε τα τζιν σας, τόσο περισσότερο χαλάνε. Αν θέλετε να τα διατηρήσετε σαν καινούργια, θα πρέπει να σταματήσετε να τα πλένετε τόσο συχνά.

    Μεταφορά θέσεων φοίτησης στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας...



    Με την υπ'αριθ.143458/Ζ1 από 14/09/2015 Απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κας Αγγελικής-Ευφροσύνης ΚΙΑΟΥ-ΔΗΜΑΚΟΥ, που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ.τ.Β΄(Αριθός Φύλλου 2011/16-09-2015),αντιμετωπίστηκε θετικά σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση η====>>