ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΝΑΥΠΛΙΟ:" ΜΠΟΥΡΤΖΙ-ΠΑΡΑΛΙΑ " " ΕΡΩΤΗΣΗ "


Στην παρούσα ανάρτηση έχω βάλει αρκετές φωτογραφίες από google και σας κάνω την ερώτηση 

" ΠΟΤΕ η ΒΟΛΤΑ στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ  ΩΡΑΙΑ  "


Θα μπορούσα να βάλω πάρα πολλές φωτογραφίες και οι δε επισκέπτες της πόλεως έχουν τραβήξει ακόμα  ποιο ωραίες. 

Δεν θα πω για τους κατοίκους της πόλεως τους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που συνεχώς τραβούν φωτογραφίες. 

Για να δούμε θα βρεί κάποιος την κατάλληλη λέξη για τις ομορφιές της παραλίας με Ηλιοβασίλεμα, την ημέρα την νύκτα και την άγρια εικόνα όταν έχει κύματα ; 



















Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει

Για καλύτερη ανάγνωση κάντε κλικ επάνω στην ανάρτηση.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 
ενημερώνει
τους πολίτες - χρήστες του διαδικτύου, για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης,
 μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκβιαστικού περιεχομένου

Ο τολμηρός Κρητικός Παπάς που λειτούργησε στην Αγιά Σοφιά το 1919!


΄Οσοι επιθυμείτε να το διαβάσετε πατήστε επάνω στην ανάρτηση για να σας διευκολύνει.

Ο τολμηρός Κρητικός Παπάς που λειτούργησε στην 
Αγιά Σοφιά το 1919!
Χρήστος Μπολώσης

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ,    " 





Καραμανλής για ΚΟΚ: Αυξήσεις στα πρόστιμα αλλά και μειώσεις όπου είναι εξωφρενικά



Καραμανλής για ΚΟΚ: Αυξήσεις στα πρόστιμα αλλά και μειώσεις όπου είναι εξωφρενικά

Από parallaxi

    Αυστηροποίηση προστίμων του ΚΟΚ στις περιπτώσεις που χρειάζεται, αλλά και μειώσεις όπου αυτά είναι εξωφρενικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Θα προηγηθεί όμως, όπως είπε, ευρύτερος διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς, διότι το βασικό κίνητρο είναι η οδική ασφάλεια. Οι υπουργοί, τόνισε, δεν αποφασίζουν και διατάζουν.    «Πρέπει να κάτσουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και να δούμε όλες τις παθογένειες που υπάρχουν. Ζούμε δυστυχώς σε μια χώρα που πολλές φορές εμείς οι πολιτικοί θεσμοθετούμε και ψηφίζουμε πολύ αυστηρούς νόμους και μετά η εκτελεστική εξουσία δεν τους εφαρμόζει» σημείωσε και προσέθεσε: Θα προσπαθήσουμε αυτό το πράγμα να το αλλάξουμε». Επισήμανε ακόμα πως «σε μερικές περιπτώσεις που πραγματικά πρέπει να βάλουμε αυστηρά πρόστιμα, θα βάζουμε πολύ αυστηρά πρόστιμα. Δεν λέω ότι θα αυξηθούν τα πρόστιμα παντού, σε άλλες περιπτώσεις που τα πρόστιμα είναι εξωφρενικά, θα μειωθούν».

Συντάξεις: Εφάπαξ η καταβολή των αναδρομικών



Συντάξεις: Εφάπαξ η καταβολή των αναδρομικών



    Από 1η Οκτωβρίου η αναδρομικότητα είπε ο Γιάννης Βρούτσης - Αυξήσεις για όσους βγαίνουν στη σύνταξη με 30 χρόνια εργασίας και 1 ημέρα - Ένα εκατομμύριο οι ωφελημένοι από τον επανυπολογισμό.

Η καλή πράξη του μήνα: Βρήκε στον μεταχειρισμένο καναπέ που αγόρασε 43.000 δολάρια και τα επέστρεψε




Η καλή πράξη του μήνα: Βρήκε στον μεταχειρισμένο καναπέ που αγόρασε 43.000 δολάρια και τα επέστρεψε


NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
  
  Ένας άνδρας στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ ανακάλυψε πρόσφατα ότι καθόταν κυριολεκτικά επάνω σε μία περιουσία κι αυτό διότι στον καναπέ του κρυβόταν 43.000 δολάρια.
    Ο Χάουαρντ Κίρμπι παρατήρησε πως κάτι τον ενοχλούσε όταν καθόταν στον χρησιμοποιημένο καναπέ που είχε αγοράσει πρόσφατα από ένα τοπικό κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών. Μετά από προσεκτική επιθεώρηση σε ένα από τα μαξιλάρια του καναπέ, ο Κίρμπι ανακάλυψε ένα πάκο μετρητών – και συγκεκριμένα 43.170 δολάρια. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν» δήλωσε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο WNEM.

Το πράσινο τσάι προστατεύει από διάφορες παθήσεις και εξασφαλίζει μακροζωία




Το πράσινο τσάι προστατεύει από διάφορες παθήσεις και εξασφαλίζει μακροζωία

Το έστειλε ο Ανδρέας Βορεάδης
    Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, οι οποίες προστατεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, δυσλιπιδαιμία κ.ά.
    Οι άνθρωποι που πίνουν τσάι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα έχουν αυξημένη πιθανότητα να ζήσουν περισσότερο και με καλύτερη υγεία, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική κινεζική έρευνα.

ΕΛΑΣ: Προμήθεια κινητών μονάδων σάρωσης οχημάτων για εντοπισμό λαθρομεταναστών




ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( Και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ )
ΕΛΑΣ: Προμήθεια κινητών μονάδων σάρωσης οχημάτων για εντοπισμό λαθρομεταναστών


    Οι νέες μονάδες, αξίας σχεδόν 3 εκατ. ευρώ, θα ενισχύσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες των αστυνομικών τμημάτων Κήπων ΈβρουΕυζώνων Κιλκίς και Κακαβιάς Ιωαννίνων - Πώς λειτουργούν οι μονάδες σάρωσης.
    Στην προμήθεια 2 κινητών μονάδων σάρωσης οχημάτων έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ για τον εντοπισμό τυχόν κρυμμένων λαθρομεταναστών προχωρά η Ελληνική Αστυνομία στην κατεύθυνση ενίσχυσης των συνοριακών ελέγχων και καταπολέμησης της παράνομης εισόδου. Στο πλαίσιο αυτό, κατακυρώθηκε ο σχετικός διαγωνισμός, συνολικής αξίας 2.950.912,00 ευρώ, με την επικείμενη εκτέλεση της σύμβασης να αναμένεται να ενισχύσει τις επιχειρησιακές δυνατότητες των αστυνομικών τμημάτων Κήπων ΈβρουΕυζώνων Κιλκίς και Κακαβιάς Ιωαννίνων.

Τελειώνει η εισφορά αλληλεγγύης, έρχεται και μείωση ασφαλιστικών εισφορών


Τελειώνει η εισφορά αλληλεγγύης, έρχεται και μείωση ασφαλιστικών εισφορών




    Οριστικό τέλος μπαίνει στην εισφορά αλληλεγγύης από το 2021, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή (16.01.2020) του συνέντευξη στον Alpha.
    Παράλληλα άνοιξε διάπλατα παράθυρο για την ταχύτερη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ δείχνει να πάει πιο πίσω η μείωση του συντελεστή φορολόγησης των επιχειρήσεων από το 24% στο 20%, έτσι ώστε να βγαίνει η δημοσιονομική άσκηση.
    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης θα ξεκινήσει από φέτος και υποσχέθηκε την οριστική κατάργηση του μέτρου το 2021.
    Αυτοί που επιβαρύνονται με την εισφορά αλληλεγγύης είναι εκείνοι που σήμερα δηλώνουν εισοδήματα πάνω από τα 12.000 ευρώ. Οι συντελεστές φορολογίας ξεκινούν από 2,2% και φθάνουν κλιμακωτά το 10% για τους έχοντες υψηλά εισοδήματα. Η εισφορά αλληλεγγύης αγγίζει 2,3 εκατομμύρια φορολογούμενους οι οποίοι πληρώνουν συνολικά 1,163 δισ. ευρώ.
Τον Μάιο τα σπουδαία για την εισφορά αλληλεγγύης
    Οι οριστικές αποφάσεις για το ύψος της μείωσης του 2020 θα ληφθούν στις αρχές Μαΐου και όταν θα έχει αποκρυσταλλωθεί η εικόνα για την πορεία των εσόδων και βέβαια το δημοσιονομικό χώρο που θα τείνει να δημιουργηθεί. Παράλληλα δεν αποκλείεται οι φορολογούμενοι να δουν το πρώτο μαχαίρι της εισφοράς στα εκκαθαριστικά των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Δηλαδή η μείωση να ισχύσει αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2019 τα οποία θα δηλωθούν φέτος στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.

Ασφαλιστικό: Το 70% της σύνταξής τους θα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι


Ενδεχομένως κάποιοι να μην έχουν ενημερωθεί ακόμη για το ΝΕΟ Ασφαλιστικό.


Ασφαλιστικό: Το 70% της σύνταξής τους θα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι


https://thessbomb.blogspot.com/
    Σε δημόσια διαβούλευση θα δοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η επεξεργασία του οποίου έχει ολοκληρωθεί.
    Αυτό υπογράμμισε για το νέο ασφαλιστικό ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών ΥποθέσεωνΝότης Μηταράκης, μιλώντας στον ANT1 και τόνισε πως με τις ρυθμίσεις στο νέο ασφαλιστικό, οι συνταξιούχοι θα δουν μόνιμες αυξήσεις τόσο στις κύριες όσο και στις επικουρικές συντάξεις.