ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο ΤΖΟ

Μπαίνει κάποιος σε ένα σαλούν του Τέξας και φωνάζει :
- " Τζο , Τζο τρέχα , σου κλέβουν το άλογο . "
Τρέχει , τρέχει , τρέχει , σε μια στιγμή σταματάει :
- " Πού πάω ο μα**κας , αφού δεν έχω άλογο ; "
Την επόμενη μέρα , μπαίνει πάλι ο ίδιος τύπος στο σαλούν και φωνάζει : 

Ο Γιώργος


Ο Γιώργος έπαιζε πρέφα στο καφενείο. Ξαφνικά έρχεται ένα παιδί και του φωνάζει:
- "Κ. Γιώργο, έλα γρήγορα στο σπίτι σου. Γεννάει η γυναίκα σου".

Κακή κυκλοφορία στα πόδια: Δείτε πού οφείλεται ! !


Posted: Ιανουαρίου 9, 2015 at 10:11 πμ, Last Updated: 
86c8e2e9f1d6b34a8bc8a6a1eba32eb8_L
Όλοι κρυώνουμε όταν έξω επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τι σημαίνει όμως αν τα πόδια παραμένουν παγωμένα ακόμη κι όταν φοράμε κάλτσες, πίνουμε ζεστά ροφήματα και έχουμε ανεβάσει το θερμοστάτη του καλοριφέρ στα ύψη;
Τα παγωμένα πέλματα και δάχτυλα και το επακόλουθο μούδιασμα στα πόδια μπορεί να αποτελούν ενδείξεις κάποιας υποκείμενης πάθησης που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Δείτε ποιες είναι οι πιθανές αιτίες της κακής κυκλοφορίας στα πόδια.

Από τι κινδυνεύετε αν πίνετε ένα κουτάκι αναψυκτικό κάθε μέρα

Posted: Ιανουαρίου 8, 2015 at 9:43 μμ, Last Updated: 
πως-το-στρες-επηρεάζει-την-καρδιά
Οι τεράστιες ποσότητες ζάχαρης που περιέχουν είναι κάθε άλλο παρά ευεργετικές στη διατροφή μας και μία ακόμη αμερικανική μελέτη έρχεται να το επιβεβαιώσει.
Ερευνητές από το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) διαπίστωσαν ότι μόλις ένα κουτάκι αναψυκτικού την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας κατά 29%.

Θεοφάνεια Φοίβου Απόλλωνος


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
395
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Θεοφάνεια Φοίβου Απόλλωνος
«Μία από τις πλέον αινιγματικές παραδόσεις τις μυθολογίας μας σχετίζεται με τους Υπερβορείους και την μυθική χώρα τους, την οποία κάθε φθινόπωρο επισκεπτόταν ο θεός Απόλλων με το ιπτάμενο άρμα του, το οποίο έσερναν Κύκνοι και επέστρεφε πάλι την άνοιξη στη Δήλο και στους Δελφούς. Ο γυρισμός του Απόλλωνα γιορτάζονταν στους Δελφούς κάθε εαρινή ισημερία, με τα ''Θεοφάνεια'' ενώ υπήρχε και ο Αστραφτερός Κύκνος που συμβόλιζε το προαναφερθέν ιπτάμενο άρμα του θεού. 

Μια άλλη άποψη για την Υπερβορέα


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
337
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Μια άλλη άποψη για την Υπερβορέα
Γράφει η Α.Παπαδομιχελάκη
Η Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ, πριν από 130 χρόνια περίπου, εισήγαγε στους δυτικούς ερευνητές τη Σαμπάλα (Shambhala), που διαφορετικά θα παρέμενε κρυφή και στη γνώση μόνο μερικών μαθητών. Η λέξη είναι σανσκριτική και σημαίνει «η πηγή της ευδαιμονίας» ή διαφορετικά «ο τόπος της ειρήνης και της ηρεμίας».

Η ΠΟΣ στο Υπουργείο Οικονομικών. Ανακοίνωση υπ' αριθ. 52


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


        Αριθμ. Πρωτ. 01/2015
                                                                                                                                     Αθήνα, 3 Ιαν. 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 52

   Τη Δευτέρα, 29 Δεκ. 2014 και ώρα 10.00 πμ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών (ΑΝΥΠΟΙΚ) Χρήστο Σταϊκούρα.

      Στη συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του Υπουργού, συμμετείχαν από πλευράς Υπ. Οικονομικών εκτός από τον ίδιο, ο Γεν. Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Σπ. Ντάνος, ο Διευθυντής του τμήματος Στρατιωτικών Συντάξεων Μαρρές Αλκιβιάδης, η Τμηματάρχης της Α' Συνταξιοδοτικής Νομ/κής Εργασίας Μαρία Φραγκιά και ο ειδικός συνεργάτης του Υπουργού. Από την Ομοσπονδία συμμετείχαν ο πρόεδρος Ταξχος εα Βασ. Νικολόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Ταξχος εα Βασ. Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντγος εα Δημ. Δημητρούλης και το μέλος του ΔΣ Ταξχος εα Αρ. Κρανιδιώτης.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις και θα κρατήσουν 1,5 μήνα

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



6.Ξεκινούν τη Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις και θα κρατήσουν 1,5 μήνα
    Ξεκινούν τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας, ενώ την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξή τους, τα μαγαζιά θα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά, όπως υπενθυμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), με σημερινή ανακοίνωσή του.
    Βάσει νόμου, το πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας για τιςΚυριακές καθορίζεται από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ενώ για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου ο ΕΣΘ προτείνει στα μέλη του να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας έδιωξε την μπάλα για να μην σκοράρει - Το συζητά όλος ο πλανήτης Βέροια Απόλλων 1-1 επιθετικός κάνει χέρι στο γκολ. VIDEO

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



1.Ποδοσφαιριστής της Βέροιας έδιωξε την μπάλα για να μην σκοράρει - Το συζητά όλος ο πλανήτης
Και ύστερα μου λές, ‘’καθαροί αγώνες’’ !
Εάν γινόταν 2-0, πώς θα γινόταν 2-2 ?
http://www.iefimerida.gr/
    Η φάση που θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, σημειώθηκε στη Βέροια εκεί όπου τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης για τοΚύπελλο Ελλάδας.

ΥΠΟΙΚ: ΣΤΑ 3,67 ΔΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ 11ΜΗΝΟ

ΑΠΟ 1,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 2013

09/01/2015
Στα 3,7 δισ. ευρώ ή 2,0% του ΑΕΠ αυξήθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2014, έναντι 1,5 δισ. ευρώ ή 0,8% του ΑΕΠ στο 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2013, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση των Μηνιαίων Στοιχείων Γενικής Κυβέρνησης.

Στο 87,97% η συνολική απορρόφηση του ΕΣΠΑ το 2014

ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΕ

09/01/2015
Το 87,97% έφτασε το 2014 η συνολική απορρόφηση του ΕΣΠΑ 2007-2013, με πραγματοποιηθείσες συνολικές δαπάνες 19.482,6 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

ΕΔΕΑ: Οδηγός ανάγνωσης δημοσκοπήσεων

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

09/01/2015
Βασικό οδηγό πέντε σημείων τα οποία πρέπει να προσέχουν οι ψηφοφόροι στις δημοσκοπήσεις συνέταξε ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) ενόψει των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Τι συμβαίνει με το μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης»

ΠΗΓΗ : "  http://www.newsbeast.gr  " 

Δεν έχει βγει η προκήρυξη - Πιθανότατα η ανακοίνωσή της μετά τις εκλογές

Δεν έχει βγει η προκήρυξη για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» της ΑΣΠΑΙΤΕ σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το newsbeast.gr και πιθανόν η προκήρυξη να ανακοινωθεί μετά τις εκλογές.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με εγκριτικήαπόφαση του υπουργού Παιδείας το Παιδαγωγικό Τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2014−2015 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης.

Ανοιχτή Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό απευθύνει το Συντονιστικό Συμβούλιο των (3) Ενώσεων Αποστράτων...

ΠΗΓΗ : "     " 


ΠΡΟΣ : Κο Α.Σαμαρά-Πρωθυπουργό 
και Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας.

ΘΕΜΑ:"Αποφάσεις Σ.τ.Ε." 
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. 
Η Κυβέρνηση στην οποία υπήρξατε Πρωθυπουργός αρνήθηκε να εφαρμόσει πλήρως τις Αποφάσεις του Σ.τ.Ε. που δικαίωσαν τα εν ενεργεία και αποστρατεία Στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. στην προσφυγή τους κατά του Ν. 4093/12 και αντ' αυτού με τον Ν.4307/2014 νομοθέτησε την επιστροφή του μισού της διαφοράς μεταξύ των μισθών και συντάξεων της 31-07-2012 και της 01-08-2012, με αποτέλεσμα ειδικά οι........>> απόστρατοι, λόγω και των πολλαπλών κρατήσεων/εισφορών που πληρώνουν να λάβουν ως αποκατάσταση των συντάξεών τους ελάχιστα ΕΥΡΩ!! 

ΣτΕ: Συνεδρίασε για την μη συμμόρφωση του ΥΠΟΙΚ στην απόφαση για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ

ΠΗΓΗ : "  

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   " 

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη τυπικά η συζήτηση στην επιτροπή συμμόρφωσης του ανωτάτου δικαστηρίου για το αν η κυβέρνηση συμμορφώθηκε στις δικαστές αποφάσεις για τις περικοπές στα μισθολόγια των στρατιωτικών - σωμάτων ασφαλείας

Προθεσμία έως την 15 Ιανουαρίου προκειμένου να... κατατεθούν υπομνήματα, έδωσε η τριμελής Επιτροπή Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, που συνεδρίασε σήμερα για να εξετάσει εάν η Κυβέρνηση συμμορφώθηκε ή όχι στις αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ για τις περικοπές των αποδοχών των στελεχών ΕΔ-ΣΑ.

Χτυπούν την Καμπάνα στον Σαμαρά οι Απόστρατοι …Εν όψει και των Εθνικών εκλογών!

ΠΗΓΗ : "  http://apostolospapaparisis.blogspot.gr   " 

eee-2

(από veteranos)

Ανοιχτή Επιστολή διαμαρτυρία του Συντονιστικού Συμβουλίου των Αποστράτων !

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!

ΠΡΟΣ : Κο Α.Σαμαρά-Πρωθυπουργό και Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
ΘΕΜΑ : Αποφάσεις ΣτΕ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας
Η Κυβέρνηση στην οποία υπήρξατε Πρωθυπουργός αρνήθηκε να εφαρμόσει πλήρως τις Αποφάσεις του ΣτΕ που δικαίωσαν τα εν ενεργεία και αποστρατεία Στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. στην προσφυγή τους κατά του Ν. 4093/12 και αντ' αυτού με τον Ν.4307/2014 νομοθέτησε την επιστροφή του μισού της διαφοράς μεταξύ των μισθών και συντάξεων της 31-07-2012 και της 01-08-2012, με αποτέλεσμα ειδικά οι απόστρατοι , λόγω και των πολλαπλών κρατήσεων/εισφορών που πληρώνουν να λάβουν ως αποκατάσταση των συντάξεών τους ελάχιστα ΕΥΡΩ.