ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας Πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ στο Γραφείο του ΄Αργους


Την 15η Φεβρουαρίου 2018 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ στο Νεοαποκτηθέν Γραφείο του Συνδέσμου που είναι στο ίδιο κτίριο με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλεως του ΄Αργους κατόπιν διαταγής του ΄Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νου. Ένα διαχρονικό αίτημα των συναδέλφων της πόλεως του ΄Αργους τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο υλοποιεί.

Ιδρύθηκε ο Όμιλος Φίλων ΦέταςΙδρύθηκε ο Όμιλος Φίλων Φέτας


    Πρώην και νυν καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, των ΤΕΙ, εκπρόσωποι φορέων, δημοσιογράφοι και η ΕΚΠΟΙΖΩ,

ΣΕΒΕ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

15/02/2018
Οι εξαγωγικές επιδόσεις της Ελλάδας το 2017 ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές γεμίζοντας αισιοδοξία την εξωστρεφή κοινότητα της χώρας, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία εξωτερικού εμπορίου της ΕΛΣΤΑΤ, αυτές ανήλθαν στο ποσό των 28,8 δις. ευρώ, ξεπερνώντας την εξαγωγική επίδοση τόσο του 2014 όπου οι εξαγωγές ανήλθαν σε 27,1 δις. ευρώ, όσο και του 2012 όπου αυτές ανήλθαν σε 27,6 δις. ευρώ. Ωστόσο, η θετική αυτή εξέλιξη συνοδεύτηκε από ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των εισαγωγών.