ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Καμμένος-Απόστρατοι η "πρώτη επαφή" και ο τρόμος των νέων περικοπών!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Η “πρώτη επαφή” του Πάνου Καμμένου με με εκπροσώπους του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων έγινε σε καλό κλίμα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο φόβος νέων περικοπών στις συντάξεις είναι υπαρκτός και όσες καθησυχαστικές δηλώσεις κι αν ακούσουν .

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

Ελαιουργείο πατέντα
Του Χριστόφορου Παπαδάκη
Το πρώτο ατομικό, οικολογικό ελαιουργείο στον κόσμο, “η φάμπρικα” όπως λέγεται, είναι πλέον γεγονός και ανήκει σε Ηρακλειώτη κατασκευαστή, που πρωτοπόρησε καταφέρνοντας να κατασκευάσει τη μονάδα αυτή, παράγοντας το ελαιόλαδο παραδοσιακά με τη μέθοδο της πίεσης και από τα υποπροϊόντα της ελιάς να παράγεται βιομάζα, αποφεύγοντας έτσι την όποια επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Η Αρκαδία ως ιδεατός τόπος


2
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
arkadia
 Η ιστορία της Αρκαδίας χάνεται στην αχλύ του μύθου. Έφτιαξε τον δικό της μυθολογικό κύκλο, εκεί γεννήθηκαν οι θεοί και εκεί ήταν οι ιεροί και λατρευτικοί της τόποι. Εκεί ο τραγοπόδαρος Παν, προστάτης των ποιμένων και των βοσκών, περνούσε τις ώρες του παίζοντας τον αυλό ή τη σύριγγα. Οι ορφικοί και οι στωικοί τον ανέδειξαν ως θεό του σύμπαντος και προσωποποίηση των δυνάμεων της φύσης.

Ο Εσωτερικός Συμβολισμός του Αρχαίου Ελληνικού Χορού


2
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
dance
Από τα πανάρχαια χρόνια ο χορός υπήρξε το σύμβολο της συνειδητής παρουσίας της ζωής. Το όργανο που χρησιμοποιεί ο χορός είναι το ανθρώπινο σώμα. Ο Χορός είναι τελετή, είναι συμμετοχή και όχι θέαμα. Είναι δεμένος στενά με τη θρησκεία με τη γιορτή, τη δουλειά, με τον έρωτα, με τον θάνατο.

Εκπληκτικό βίντεο: H Αρχαία Επίδαυρος από ψηλά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 21.10.15 | 
Το θέατρο της Επιδαύρου βρίσκεται στο ΝΑ άκρο του ιερού που ήταν αφιερωμένο στο θεραπευτή θεό της αρχαιότητας, τον Ασκληπιό, στο Ασκληπιείο Επιδαύρου. Είναι χτισμένο στη δυτική πλαγιά του Κυνόρτιου όρους. Βρίσκεται κοντά στο σημερινό Λυγουριό της Αργολίδος και ανήκει στο Δήμο Επιδαύρου.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές για τον "Παλαμήδειο Άθλο"


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 21.10.15 |  |  | 
 Η Οργανωτική Επιτροπή στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών για την διοργάνωση του«Παλαμηδείου Άθλου 2015», μέσα από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσηςwww.nafpliocastlerun.gr.

13η Ιππική συνάντηση «Διομήδεια 2015» στο Άργος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 20.10.15 |  | 
 Την 13η Ιππική συνάντηση «Διομήδεια 2015» διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Άργους Μυκηνών, στις 23 – 24 – 25 Οκτωβρίου 2015. Φέτος τα «Διομήδεια 2015» είναι αφιερωμένα στην τρίτη ηλικία. Αμαξάδες θα επισκεφτούν το Γηροκομείο του Άργους και όποιοι τρόφιμοι μπορούν θα κάνουν μια όμορφη βόλτα με τις άμαξες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Stradioti - Τα ένοπλα έφιππα μισθοφορικά σώματα που έδρασαν και στην Αργολίδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 18.10.15 | 
Stratioti ονομάστηκαν ένοπλα και έφιππα μισθοφορικά σώματα προερχόμενα από περιοχές των Βαλκανίων, τα οποία παρείχαν σχετικές υπηρεσίες σε διάφορα βασίλεια της Ευρώπης από τον 15ο έως τον 17ο αιώνα. Ο ιταλικός όρος stradioti είτε είναι δάνειος από την ελληνική λέξη στρατιώται, ή προέρχεται από την ιταλική λέξη strada ('δρόμος'), που σημαίνει 'οδοιπόρος'. 

Νέο ποινολόγιο της εφορίας – Όλα τα πρόστιμα για κάθε παράβαση


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.10.15 | 
 Την εκλογίκευση των προστίμων με στόχο την αύξηση της εισπραξιμότητας, αλλά και την εισαγωγή αυστηρών ποινικών κυρώσεων για τη φοροδιαφυγή, περιλαμβάνει το νέο ποινολόγιο της εφορίας.

Πινάκας του 1685 που σηματοδοτεί το κτίσιμο του Παλαμηδίου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.10.15 |  | 
 Προκειται ίσως για τον πρώτο πίνακα που απεικονίζει το Παλαμηδίο με πιθανότερη ημερομηνία το 1685 από τον Ολλανδό Abraham Storck (AMSTERDAM 1644 - 1708). Μάλιστα αναφέρεται ότι ο πίνακας έγινε για να σηματοδοτήσει το κτίσιμο του Παλαμηδίου.

20-10-2015: Εξιχνιάσθηκαν πολυάριθμες υποθέσεις απάτης σε βάρος ανυποψία... VIDEO

ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
Ν.Ι.Μέρτζος
    Στους πικρούς καιρούς μας ο Ελληνισμός αναζητεί τον Ηγέτη που, με ένα κλικ, θα αναποδογυρίσει την δεινή πραγματικότητα, θα ανατρέψει τους σιδηρούς συσχετισμούς  των  ισχυρών δυνάμεων  και  θα  αναγεννήσει  την  Ελλάδα.  Τέτοια θαύματα, όμως, δεν γίνονται  με   σπιθαμιαία  αναστήματα   ηγετών ούτε μεπαχειά  λόγια.  Ωστόσο,  θαύματα έζησαν τον 20ό  μόλις αιώνα  οι πάπποι και οι πατέρες των πιο γερόντων μας. Πρώτο θαύμα στην αυγή του αιώνα ο Μακεδονικός Αγώνας
    Τότε η Ελλάδα είχε ξεγράψει τη Μακεδονία. Χρεοκοπημένη το1893, βαρειά ηττημένη και ταπεινωμένη το 1897, με μόλις 2,6  εκατ. κατοίκους πάμπτωχους και με τα κύρια έσοδά της δεσμευμένα  στο Δημόσιο Χρέος της, χωρίς Στρατό ούτε ηγεσία αδυνατούσε να  αναμετρηθεί με την Ιστορία. Σαν είδε, όμως, φως,  αναμετρήθηκε. Και  επέτυχε αλλεπάλληλα θαύματα  σε 9 χρόνια . Κάποιος  άναψε πρώτος το καντήλι.  Ο Παύλος Μελάς  εσήμανε  τις καμπάνες  του Έθους  όταν την 13η  Οκτωβρίου 1904  έπεσε στο Άγνωστον: στη Στάτιτσα, στα μύχια  Κορέστεια.  Υπήρξε ο Αμνός του Γένους. Και  η  θυσία του έφερε την Ανάσταση.   Μέσα σε 4 χρόνια οι ΄Ελληνες επικράτησαν  στη  αιματηρή  αναμέτρησή  τους με τους  Βουλγάρους,  έσωσαν  τη Μακεδονία και, μετά άλλα 4 μόλις χρόνια, την ελευθέρωσαν.  Είχαν μεταλάβει των Αχράντων Μυστηρίωνήθοςαγάπηπίστηαυτοθυσία. Είχαν το παράδειγμα και το ενστερνίσθηκαν θερμά. Είδαν με τα μάτια τους ότι οι πρώτοι της Αθήνας έρριξαν πρώτα στη φωτιά  τα δικά τους παιδιά. Και, τότε, ρίχτηκαν όλοι μαζί ασυγκράτητοι . 

Πρόστιμο 14.000 ευρώ σε έμπορο ΙΧ που κινούνταν με πινακίδες «ΔΟΚ»!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Πρόστιμο 14.000 ευρώ σε έμπορο ΙΧ που κινούνταν με πινακίδες «ΔΟΚ»!
Το θέμα είναι, πού κυκλοφορούσε με τις ΔΟΚ και γιατί.
enikonomia.gr
    Πρόστιμο ύψους 14.000 ευρώ επέβαλε τροχονόμος σε έμπορο αυτοκινήτων ο οποίος κινούνταν με εκτελωνισμένο όχημα της αντιπροσωπείας του με πινακίδες «ΔΟΚ»!
    Ειδικότερα σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που έχει τοEnikonomia στη διάθεσή του οι κλήσεις που «έκοψε» ο τροχονόμος στον έμπορο αυτοκινήτων ανέρχονται στις 14.000 ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 2,5 ΔΙΣ. ΣΤΟ 9ΜΗΝΟ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

21/10/2015
Ταμειακό έλλειμμα 2.499 εκατ. ευρώ παρουσίασε η κεντρική διοίκηση την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2015, έναντι ελλείμματος 2.213 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ).
Διευρύνθηκε το έλλειμμα του προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος.

Περισσότεροι μετανάστες στην Ελλάδα καθώς έρχεται ο χειμώνας

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ

21/10/2015
Πάνω από μισό εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν φέτος διά θαλάσσης στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών.

Εκτυπώστε το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ 2015 (Ενιαίος Φόρος Ακινήτων)

p
ΠΗΓΗ:    




gsis.gr: 
Πηγή: Express.gr  21/10/15-11:16
Ξεκίνησε από το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2015 και αναρτώνται σταδιακά στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για το έτος 2015, σε 6,4 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Για να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό τους οι φορολογούμενοι αφού χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους για να μπουν στο σύστημα Taxis θα πρέπει να επιλέξουν την εφαρμογή Ε9 και μετά το έτος 2015. Ο φετινός ΕΝΦΙΑ είναι ίδιος με πέρυσι εκτός για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, για τα οποία καταργήθηκε η απαλλαγή τους.[Μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή Ε9 ή να δείτε το νέο εκκαθαριστικό σας για τον ΕΝΦΙΑ 2015 και να εκδώσετε την ταυτότητα οφειλής, επιλέγοντας τα links στο τέλος του άρθρου].

Kitaro - Heaven and Earth Ι Α Π Ω Ν Ι Α

Heaven and Earth...!!!





Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπευτικές ιδιότητές τους.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπευτικές ιδιότητές τους.
    Μάθε τίς θεραπευτικές ιδιότητες κάθε βοτάνου μέσα από έναν εύχρηστο αλφαβητικό κατάλογο των βοτάνων της ελληνικής φύσης! 
Α
Αγγελική – για τόνωση, φλέγμα, σπασμούς, φουσκώματα, τυμπανισμό, ρευματισμούς, αρθρίτιδα
Αγριμόνιο – για πονόλαιμο, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ουλίτιδα, άφθες, πληγές, μυκητιάσεις, τραύματα, ημικρανίες, διάρροια
Αλόη – για διαβήτη, τραύματα, αντισηψία, έκζεμα, έγκαυμα, τόνωση
Αμαμελίδα – για κιρσούς, αιμορραγίες, αντισηψία, πονοκεφάλους, δερματίτιδες, στοματίτιδα, αμυγδαλίτιδα
Αψιθιά ή Αρτεμισία – για διαβήτη, ακανόνιστη έμμηνος ρύση, εμετούς

Η 111η επέτειος του Μακεδονικού Αγώνα

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Δρ Ιωάννης Παρίσης
    Σήμερα, 111 χρόνια από τον θάνατο του εθνομάρτυρα Παύλου Μελά, τιμούμε την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα και αποτίουμε την οφειλόμενη τιμή στους ήρωες Μακεδονομάχους. Όλους εκείνους, τους Μακεδόνες και τους εθελοντές από κάθε μεριά της Ελλάδας, που έλαβαν μέρος στη σκληρή σύγκρουση της περιόδου 1904-1908 για τη διάσωση της Μακεδονίας.
    Ο Μακεδονικός Αγώνας άρχισε ουσιαστικά το 1870, χρονιά ίδρυσης της βουλγαρικής Εξαρχίας, δηλαδή της βουλγαρικής εκκλησίας που αυτονομήθηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, η οποία σύντομα μεταβλήθηκε σε κέντρο εθνικής βουλγαρικής προπαγάνδας. Η προσπάθεια των Βουλγάρων άρχισε με ειρηνικά μέσα και απέβλεπε στο να πείσει τους κατοίκους της Μακεδονίας να υπαχθούν στη σχισματική βουλγαρική Εκκλησία, με απώτερους φυσικά γεωπολιτικούς στόχους. Η προπαγάνδα γινόταν στις εκκλησιές και τα σχολεία, με ιερείς και δασκάλους που στέλνονταν από τη Βουλγαρία.

Πιθανό το να μην μπορούν να σηκώσουν ολόκληρο το μισθό από την τράπεζα μισθωτοί και συνταξιούχοι

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

 Ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο πολυνομοσχέδιο άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, τονίζοντας ότι γίνεται συζήτηση με τα τεχνικά κλιμάκια και όπου είναι δυνατό θα γίνονται βελτιώσεις. 

Αυξήσεις στα εισιτήρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων - Στα 12€ η είσοδος στην Επίδαυρο και τις Μυκήνες

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

 Τις αυξήσεις στις τιμές εισιτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία που έγιναν με βάση την προσέλευση των επισκεπτών ενέκριναν σήμερα, Τρίτη, τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, όπως αυτές παρουσιάστηκαν από την αρμόδια Διεύθυνση Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ξεκινά με 85-88 λεπτά το λίτρο η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

«Πρεμιέρα» στην τιμή των 85-88 λεπτών το λίτρο αναμένεται να κάνει την Τετάρτη το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το ακριβές σχέδιο διάθεσης, ούτε πώς θα χορηγηθεί το επίδομα θέρμανσης.

Δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές για τα εισοδήματα από ενοίκια

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Δεν θα αυξηθούν τελικά οι φορολογικοί συντελεστές για τα εισοδήματα από ενοίκια, ενώ δεν πρόκειται να φορολογηθούν τα ανείσπρακτα ενοίκια, καθώς οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που έχει κατατεθεί στη Βουλή θα αποσυρθούν, όπως προανήγγειλε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης το βράδυ της Τρίτης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι....

Σας γνωρίζουμε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ κάθε Οκτώβριο ξεκινάει σειρά μαθημάτων εκμάθησης μπριτζ.
Το Ναύπλιο είναι μία από τις 55 πόλεις της Ελλάδος που διαθέτουν σωματείο – όμιλο Μπριτζ, με έδρα το κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Επίκειται νέο «χέρι» στα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΑΑΣ!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αγαπητοί κ.κ. συνάδελφοι!

Αυτό που έφερε στη Βουλή για ψήφιση η κυβέρνηση δεν είναι απλά ένα πολυνομοσχέδιο, αλλά ένας οικονομικός Αρμαγεδώνας ...

Απ τα πολλά άρθρα - καταστροφή που περιέχει, την ΕΑΑΣ ενδιαφέρει το...
 άρθρο 10 με το οποίο "μεταφέρονται" τα χρήματα όλων των φορέων του Δημοσίου σε έναν κοινό λογαριασμό τον οποίο θα διαχειρίζεται το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή η Τρόικα, δηλαδή ξεχάστε τα, κατά το ποσοστό που θα τα χρειαστεί η κυβέρνηση.