ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές για τα εισοδήματα από ενοίκια

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Δεν θα αυξηθούν τελικά οι φορολογικοί συντελεστές για τα εισοδήματα από ενοίκια, ενώ δεν πρόκειται να φορολογηθούν τα ανείσπρακτα ενοίκια, καθώς οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που έχει κατατεθεί στη Βουλή θα αποσυρθούν, όπως προανήγγειλε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης το βράδυ της Τρίτης.
Η απόσυρση της διάταξης για τους φορολογικούς συντελεστές (παράγραφος 5 του άρθρου 2) αναμένεται να γίνει την Τετάρτη. Ο κ. Αλεξιάδης ζήτησε να παγώσει η συζήτηση στις Επιτροπές, οι οποίες επεξεργάζονται το πολυνομοσχέδιο, ως προς τις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 2 αφού προηγουμένως, κατά την ομιλία του, είχε προαναγγείλει αλλαγές, όπου απαιτηθούν, οι οποίες θα προκύψουν αφενός από την κοινοβουλευτική συζήτηση, αφετέρου από την συζήτηση που διεξάγεται με τα τεχνικά κλιμάκια στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ.Αλεξιάδης σημείωσε πως η ρύθμιση δεν περιλαμβάνεται στα προαπαιτούμενα και είπε πως δεν γνωρίζει πως μπήκε η σχετική διάταξη στο πολυνομοσχέδιο.

Ωστόσο η απόσυρση της ρύθμισης δημιουργεί “τρύπα” 200 εκατ. ευρώ.... Περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου