ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στις εκδηλώσεις Γενοκτονίας των Ποντίων




 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος ο οποίος  κατέθεσε το στεφάνι του Συνδέσμου.

Κείμενα και φωτογραφίες από την επαγγελματική σελίδα πηγή της ανάρτησης. 

argonafplia.gr

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τίμησαν την Μνήμη των Ποντίων Αδερφών μας που εξοντώθηκαν από τον Κεμάλ (ΒΙΝΤΕΟ)





100 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την Γενοκτονία των αδερφών μας Ελλήνων του Πόντου υπό τον Μουσταφά Κεμάλ. 
 Μια εθνοκάθαρση 353.000 Ελλήνων για την οποία ποτέ η Τουρκία δεν ζήτησε συγγνώμη ενώ μάλιστα πρόσφατα ο Ερντογάν προκάλεσε εκ νέου με δηλώσεις του για τα γεγονότα του Μαΐου του 1919.
Στο Ναύπλιο σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου τελέστηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ι.Ν του Αγ. Γεωργίου και στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ταφικό μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, συμβολικά όπως τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, δικηγόρος κα. Μαρίνα Τσολακίδου λόγω της ποντιακής καταγωγής του Υψηλάντη. Η κα. Τσολακίδου με το πέρας της Θείας Λειτουργίας αναφέρθηκε σε ομιλία της στο Ποντιακό ζήτημα, ενώ μιλώντας στην κάμερα του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv ανέφερε χαρακτηριστικά πως “η Τουρκία οφείλει μία μεγάλη συγγνώμη στην ανθρωπότητα...” 
Δείτε το παρακάτω βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv