ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Σαρωτικοί έλεγχοι στα νησιά για φοροδιαφυγή -Ποιο είναι το νέο κόλπο των φοροφυγάδων

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Σαρωτικοί έλεγχοι στα νησιά για φοροδιαφυγή -Ποιο είναι το νέο κόλπο των φοροφυγάδων
    Σαρωτικοί έλεγχοι στα νησιά του Αιγαίου και τουΙονίου βρίσκονται σε εξέλιξη απο το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής.

Κουρτίνα ντους… διώχνει τον χρήστη από το μπάνιο, εξοικονομώντας νερό!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Για κάποιους ( κυρίως ‘’κάποιες’’ ) που νομίζουν ότι είναι πάπιες !
    Μια πρωτότυπη κουρτίνα δημιούργησε η Elisabeth Buecher, που βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εξοικονομούμε νερό. Με τίτλο «Το Ντους μου είναι ένας πράσινος πολεμιστής” η κουρτίνα αποκτά αιχμές μετά από τέσσερα λεπτά μπάνιου, αναγκάζοντας τον χρήστη να βγει άρον άρον από το ντους ή καλύτερα φροντίζοντας για την αλόγιστη σπατάλη του νερού.

Οι συμβουλές για τους πρωτόπειρους κυνηγούς

1. Φορέστε τον αλυσιδωτό θώρακα - να θυμάστε: υπάρχουν κι άλλοι που βγήκαν για κυνήγι.

2. Πάρτε το πρόχειρο φαρμακείο - ενίοτε δεν βοηθά και αλυσιδωτός να ναι ο θώρακας.

3. Ασφαλιστείτε - αυτό θα βοηθήσει της οικογένειάς σας να επιζήσει τη θλίψη αν δεν σας σώσει και το πρόχειρο φαρμακείο.

ΚΕΠΕ: Παραμένει στη χώρα το τουριστικό εισόδημα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

29/07/2015
Την καταλυτική σημασία του τουρισμού στην εθνική και τοπική οικονομία καταδεικνύει μελέτη του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), που εκπονήθηκε για λογαριασμό του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και στην οποία τονίζεται ότι το 87% του συνολικού εισερχόμενου τουριστικού εισοδήματος παραμένει στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την μελέτη, μόνο το 13,2% του συνολικού εισερχόμενου τουριστικού εισοδήματος (εκτός κρουαζιέρας) εκτιμάται ότι διέρρευσε στο εξωτερικό (ήτοι, 1,92 δισ. ευρώ εκ των 14,5 δισ. ευρώ). Συμπεριλαμβάνοντας και τις δαπάνες των τουριστών κρουαζιέρας, το συνολικό ποσοστό εκτιμάται στο 12,9% (ήτοι, 1,96 δισ. ευρώ εκ των 15,2 δισ. ευρώ).

ΕΕΤ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΕΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

29/07/2015
Νέες ερωτήσεις και απαντήσεις έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σχετικά με τις εργασίες και συναλλαγές που διεκπεραιώνονται μέσω των τραπεζών.
1. Τι αλλάζει με την νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Από τη Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015, καταργείται η τραπεζική αργία και όλα τα καταστήματα των τραπεζών είναι ανοιχτά για το συναλλακτικό κοινό. Επιπλέον, με τη νέα Πράξη όλες οι τραπεζικές εργασίες επιτρέπονται με εξαίρεση εκείνες οι οποίες ρητά απαγορεύονται σύμφωνα με την εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Προειδοποιεί ο ΕΟΠΥΥ: Διακοπή σύμβασης στους γιατρούς που δεν εξυπηρετούν ασφαλισμένους

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Προειδοποιεί ο ΕΟΠΥΥ: Διακοπή σύμβασης στους γιατρούς που δεν εξυπηρετούν ασφαλισμένους
defencenet.gr
    Σε διακοπή των συμβάσεων  με γιατρούς που δηλώνουν αδυναμία να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, προσανατολίζεται ο οργανισμός.
    Μέλη των ιατρικών  συλλόγων  από την Πάτρα, το Κιλκίς, τηΔράμα, την Καβάλα και άλλους νομούς, όπως λένε, θα σταματήσουν να εξετάζουν ή να παρέχουν εργαστηριακές εξετάσεις καθώς με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ και την αδυναμία ρευστότητας δεν μπορούν να καλύψουν το σύστημα.
    Ο ΕΟΠΥΥ από την πλευρά του  σε μια αυστηρή ανακοίνωση επισημαίνει ότι «η διακοπή παροχής υπηρεσιών συνιστά μονομερή καταγγελία της σύμβασης και όσοι το επιχειρήσουν, είναι αυτονόητο ότι θα διακόψουν τη σύμβαση που έχουν με τον Οργανισμό».

«Οι καταδρομείς από τον Έβρο τον Ιούλιο του 1974.»

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

«Οι καταδρομείς από τον Έβρο τον Ιούλιο του 1974.»
https://vimasaronikou.wordpress.com/
του Θεοφάνη Μαλκίδη
    Η ιστορική σχέση Θράκης και Κύπρου ξεκινά από το 449 π.Χ., όταν ο Κίμωνας έφτασε με τις αθηναϊκές τριήρεις στις Κυπριακές ακτές , για να ελευθερώσει τους συμπατριώτες του. Μαζί του και οΔιονύσιος από την Καρδία, ο Θρακιώτης στρατιωτικός που η επιτύμβια στήλη του βρέθηκε στην κατεχόμενη σήμερα Λύση, στον τόπο καταγωγής του Γρηγόρη Αυξεντίου.
    Αργότερα, όταν η Θράκη ήταν υπόδουλη, η σχέση της με τηνΚύπρο θα έχει και άλλη θυσία, όταν ο άγιος νεομάρτυρας Μιχαήλαπό την Κύπρο, θα θανατωθεί από τους Οθωμανούς στα 1834, μαζί με άλλους

Οι ωραιότεροι παραθαλάσσιοι ξενώνες στο Πήλιο

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Οι ωραιότεροι παραθαλάσσιοι ξενώνες στο Πήλιο
της Ηρώς Κουνάδη
    Βουτιές στο απέραντο γαλάζιο του κρυστάλλινου Αιγαίου ή ουζοποικιλίες πλάι στο κύμα, και περισσότερες βουτιές στις πιο ανεκτές θερμοκρασίες του Παγασητικού; Διαλέξτε πηλιορείτικη πλευρά και ακολουθήστε μας σε εννέα υπέροχους ξενώνες πλάι στις θάλασσες του, που τα έχουν όλα και έχουν και σούπερ τιμές.

Μάχη των Δερβενακίων

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μάχη των Δερβενακίων
  
    Η Μάχη των Δερβενακίων ήταν μια από τις πολεμικές εμπλοκές της επανάστασης του 21 με νικηφόρα έκβαση για τους Έλληνες και ολική καταστροφή των δυνάμεων του Πασά Δράμαλη.

Στρατιωτική θητεία και για τις γυναίκες; Τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Στρατιωτική θητεία και για τις γυναίκες; Τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
ΠΑΛΙ?!?!?!
Ήμουν νιός και γέρασα….. Κυριολεκτικά !
newsbomb
    Σχέδιο για την εξάμηνη πλήρη στρατιωτική εκπαίδευση των γυναικών, εξετάζει το υπουργείο.

Νέο σοκ για τους συνταξιούχους: Τριπλή μείωση στις συντάξεις Σεπτεμβρίου!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 


Δηλαδή, αυτό το μήνα ‘’τη γλυτώσαμε’’ ?
Δε βαρυέσαι, θα τα πάρουν μαζεμένα τον επόμενο. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ !
/newsonly.gr
    Τριπλή εισφορά υπέρ του κλάδου ασθενείας θα παρακρατήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από τις συντάξεις (κύριες και επικουρικές) του μηνός Σεπτεμβρίου, που θα καταβάλουν σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους στα τέλη Αυγούστου.
    Η τριπλή μείωση των συντάξεων -με 6% τον μήνα για τονΙούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο- προκύπτει λόγω της αναδρομικής επιβολής των νέων εισφορών και της πρακτικής αδυναμίας των Ταμείων να αρχίσουν να τις παρακρατούν από αυτό τον μήνα. Στελέχη των Ταμείων υπογράμμιζαν χθες στην «Ημερησία» ότι ήδη έχουν οριστικοποιήσει τα αρχεία των πληρωμών των συντάξεων του μηνός Αυγούστου -που θα καταβληθούν στα τέλη Ιουλίουχωρίς να επιβάλουν τις νέες εισφορές, αφού δεν εκδόθηκε καμία σχετική εγκύκλιος για την εφαρμογή του νέου νόμου.

Πως διαμορφώνεται η σύνταξη με τις νέες μειώσεις...



Παραθέτουμε κατωτέρω ενδεικτικό παράδειγμα μείωσης σύνταξης,με Μισθολογικό Βαθμό 1/2 Αστυν.Διευθυντή,ύστερα από τις νέες μειώσεις που προέκυψαν και θα εφαρμοσθούν από τον μήνα Σεπτέμβριο,με αναδρομική ισχύει τριών (3) μηνών (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)=======>>> Κάντε