ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ετήσιο Ταξίδι του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στη " ΣΕΡΒΙΑ "

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε το Ετήσιο Ταξίδι του 6 με 12 Ιουλίου 2021 στη ΣΕΡΒΙΑ. 

Πρώτος Σταθμός με διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη. 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ μαζί με την Ταμία κ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ - ΛΙΤΣΑ Παναγούλα βρέθηκαν με τον  Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας  Ν. Θεσσαλονίκης κ. ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ Αντώνιο όπου αντάλλαξαν αναμνηστικά και συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Συνδέσμους της Περιφέρειας κάνοντας πράξη αυτά που ανέφερε στην ομιλία του στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2021 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Απόσπασμα της ομιλίας:  Είμαι υπέρ της ανταλλαγής απόψεων  ιδεών και ανάληψης πρωτοβουλιών για τις οποίες ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας έγινε γνωστός ανά το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ για την Συνδικαλιστική και ΟΧΙ μόνο δράση του. 

Την επόμενη ημέρα τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου  συνέχισαν το πρόγραμμα του Ταξιδίου για την " ΣΕΡΒΙΑ ".

Σε επόμενες αναρτήσεις περισσότερα για το Ταξίδι αυτό. 

Εστίαση: Αλλάζουν τα πάντα από την Παρασκευή


Εστίαση: Αλλάζουν τα πάντα από την Παρασκευή

Αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε

Δημοσίευση 14/7/2021 | 08:25

Ανατροπή στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την τουριστική περίοδο έφερε η απότομη «εισβολή» της μετάλλαξης Delta στην κοινότητα της χώρας μας, καθώς το πρωθυπουργικό επιτελείο για να αναχαιτίσει την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων ακολούθησε τη σκληρή γραμμή του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ειδικές ομάδες εργαζομένων – νωρίτερα από το αναμενόμενο (Φθινόπωρο)- και ξεκαθάρισε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι αποκλειστικά καθήμενων στη διασκέδαση.

Πώς θα ελέγχεται η είσοδος των πελατών στους κλειστούς χώρους

 

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ