ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Προθήκες Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

 




Δ Ε Λ Τ Ι Ο       Τ Υ Π Ο Υ


Ολοκληρώθηκε η εργασία των προθηκών με την τοποθέτηση φωτισμού LED και τζάμι στην Μεσαία ΠΡΟΘΗΚΗ και ήταν επιβεβλημένη  η κατασκευή τους ύστερα  από την αθρόα προσφορά Στολών και Ιστορικών Κειμηλίων από τους  συναδέλφους.

Σε εξέλιξη είναι ο τομέας με το φωτογραφικό υλικό σε KAPA  FIX του Συνδέσμου από τα Σώματα Ασφαλείας  που έχει μέλη ο Σύνδεσμος.





Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον προηγούμενο Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Λάμπρο για την έγκριση    που μας έδωσε προκειμένου κατασκευάσουμε τις προθήκες.

Επίσης ευχαριστούμε τον τωρινό Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΙΠΕΡΗ Ευάγγελο ο οποίος επικροτεί τις ενέργειες του Συνδέσμου και προσπαθεί να βρεθεί καταλληλότερος χώρος εντός της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας ώστε οι  ΠΡΟΘΗΚΕΣ να είναι  σε σημείο ποιο εμφανίσιμο και προσβάσημο τόσο για τους συναδέλφους όσο και για τους πολίτες που θα επισκέπτονται την Έκθεση.

Τέλος ευχαριστούμε τον  Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου  ΤΑΞΙΑΡΧΟ κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη ο οποίος έχει συμβάλει σε όλα αυτά με τις ανάλογες οδηγίες και προτάσεις του.

Ο Σύνδεσμός μας εν ευθέτω χρόνο  θα προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες προς την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προκειμένου οι μαθητές επισκέπτονται τον Εκθεσιακό Χώρο  ώστε να ενημερώνονται για την Ιστορική Διαδρομή της σημερινής Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες ( COVID – 19 ) προκειμένου γίνει γνωστή ή Έκθεση στο ευρύ κοινό της Αργολίδας για να την επισκέπτονται όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Η Έκθεση αυτή τελεί υπό την αιγίδα  του Συνδέσμου Αποστράτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας με την έγκριση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.-

Για το Δ.Σ.

Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ                                   Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

Γεν. Γραμματέας                                              Πρόεδρος

 


Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19: Εκδόθηκε η ΠΝΠ - Η διαδικασία έκδοσης και πώς θα λειτουργεί


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ