ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

O ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

Ένας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο. Λοιπόν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να αποκτήσει πελάτες. Μετά από κάμποση ώρα ένας κύριος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου. Αμέσως λέει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι σηκώνει το τηλέφωνο του, και λέει: 

ΚΙΜΩΛΙΑ

Ένας επιχειρηματίας, μετά από μια επιτυχή συμφωνία, κάλεσε την γραμματέα του για δείπνο. Μετά το δείπνο η γραμματέας προτείνει: 

Όταν ο Θεος δημιούργησε τους Έλληνες

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και τους μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής. 

Μπελάδες

Ένα οχτάχρονο μπαίνει σε ένα μπαρ, κατευθύνεται στην μπαργούμαν και της 
λέει: 

“Μοναχοί” Spetsnaz στην Αγία Αικατερίνη για την επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιδιώκουν την καταστροφή της Ορθοδοξίας

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma   "

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 9:54 πμ, Last Updated: 

Ο Β.Πούτιν ματαίωσε το ταξίδι του στην Τουρκία και θέλει να στείλει στρατό στο Σινά!
Nέο χτύπημα δέχεται η Τουρκία από τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν ο οποίος αναβάλλει επ’ αόριστο την επίσκεψή του στην Άγκυρα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Νοέμβριο λόγω των παραβιάσεων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Λευκωσίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Οι «6 εντολές» για να μην πάθετε ποτέ καρκίνο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    "

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 8:34 πμ, Last Updated: 
καρκινοσ
Αμερικανοί επιστήμονες εξέδωσαν πρόσφατα έναν οδηγό που περιλαμβάνει 6 συμβουλές σχετικά με το τι θα πρέπει να καταναλώνουμε και να αποφεύγουμε, ώστε να είμαστε προστατευμένοι από τον καρκίνο.
Οι έξι συμβουλές βασίζονται στην ανάλυση των διαθέσιμων στοιχείων από εκθέσεις του Παγκοσμίου Ταμείου Έρευνας του Καρκίνου (WCRF), του Αμερικανικού Ιδρύματος Έρευνας του Καρκίνου (AICR) και άλλες επιστημονικές πηγές.

Η άγρια πλευρά της φύσης σε 8 υπέροχες φωτογραφίες – Δείτε την μάχη ενός λιονταριού με ένα γκνου

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 8:16 πμ, Last Updated: 
Η άγρια πλευρά της φύσης σε μια τρομερή μονομαχία που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός…

Τα σημαντικά οφέλη της χαλάρωσης για την υγεία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 7:50 πμ, Last Updated: 
τα-σημαντικά-οφέλη-της-χαλάρωσης-για-την-υγεία
Στη σημερινή κοινωνία, με τους ξέφρενους ρυθμούς και το συνεχόμενο στρεςκαι άγχος, για πολλούς ανθρώπους η ξεκούραση και η χαλάρωση κατά τη διάρκειας μίας δύσκολης ημέρας αποτελεί ίσως μια πολυτέλεια..

Χολή από τους Αγγλους!-Ας ξεπληρώσει η Ελλάδα τα δανεικά και μετά επιστρέφουμε τα Μάρμαρα κα Κλούνεϊ!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     "  

Posted: Οκτωβρίου 18, 2014 at 6:49 πμ, Last Updated: 
κλουζω
Ούτε δικά τους να ήταν τα Μάρμαρα δεν θα έκαναν έτσι! Είναι τέτοια η τσαντίλα των Βρετανών που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν την Αμάλ Κλούνεϊ πως έχει μετατρέψει το όλο θέμα σε ταινία του Χόλιγουντ!
«Κυρία Κλούνεϊ, θα σας πω κάτι: όταν οι Έλληνες ξεπληρώσουν τα δάνειά τους, τότε κι εμείς θα επιστρέψουμε τα Μάρμαρα» είναι ο τίτλος του
περιοδικού και στο κείμενο ο συντάκτης όχι μόνο επιτίθεται στην Αμάλ Αλαμουντίν αλλά τονίζει πως η καταχρεωμένη Ελλάδα θα πρέπει να λέει και ευχαριστώ που έχουν εκείνοι τα Μάρμαρα!

ΛΥΧΝΟΣ ΤV - 114 Π.Μ. ΑΡΑΞΟΥ - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ A7 CORSAIR. Συγκίνηση στήν τελετή ἀπόσυρσης τῶν Α-7 CORSAIR ἀεροσκαφῶν στό στρατιωτικό ἀεροδρόμιο Ἀράξου Ἀχαΐας. VIDEO

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: 
DSCN0289
Ἡ τελετή ἔγινε μέ κάθε ἐπισημότητα, παρουσία τοῦ Ὑπουργοῦ Ἐθνικῆς Ἀμύνης Δημητρίου Ἀβραμόπουλου, τοῦ Ὑφυπουργοῦ Ἰωάννου Λαμπρόπουλου, τῶν Ἀρχηγῶν ΓΕΕΘΑ Στρατηγοῦ Μιχαήλ Κωσταράκου, ΓΕΝ Ἀντιναυάρχου Εὐαγγέλου Ἀποστολάκη καί ΓΕΑ Ἀντιπτεράρχου Εὐαγγέλου Τουρνά, τοῦ Διοικητοῦ τῆς 116 Πτέρυγος Ἀράξου, τῆς Πολιτικῆς Τοπικῆς Ἡγεσίας καί χιλιάδων Λαοῦ πού ἔσπευσαν νά ἀποχαιρετήσουν τά μαχητικά ἀεροσκάφη τά ὁποῖα διέσχισαν τούς Ἑλληνικούς οὐρανούς, ἐπί δεκαετίες ὁλόκληρες καί ἔδωσαν μέ τά φτερά τους ἐνθουσιασμό καί δύναμη σέ ἑκατοντάδες Ἑλληνόπουλα τά ὁποῖα εἴτε πέταξαν μαζί τους, εἴτε αἰσθάνθηκαν ἐθνική ὑπερηφάνεια ἀτενίζοντας τούς ἀετούς νά χαιρετοῦν ἀπό ψηλά τήν ἔνδοξη Πατρίδα μας.

Βρετανός βουλευτής: «Είναι ντροπή τα κλεμμένα λάφυρα από την Ελλάδα να κάνουν παρέλαση στο Βρετανικό μουσείο»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 17, 2014 at 11:10 μμ, Last Updated: 
Andrew-George

Ο βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Τζορτζ Άντριου, μετά από τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε στο υπουργείο Πολιτισμού της χώρας, επισήμανε σήμερα, όσο πιο εμφατικά μπορούσε μέσα στη βρετανική Βουλή,«Είναι γεγονός ότι η παρέλαση κλεμμένων λαφύρων από το κατά τ” άλλα εξαιρετικό Βρετανικό Μουσείο, είναι κάτι το οποίο πιστεύω ότι αποτελεί ντροπή γι” αυτή τη χώρα. Σίγουρα το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται τώρα να συμμετέχει εποικοδομητικά, να ενεργήσει γενναιόδωρα και να αναγνωρίσει ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα».Υποστηρικτής του και ο βουλευτής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος τόνισε ότι τα αντικείμενα αυτά έχουν βασικά κλαπεί από τον λαό της Ελλάδος. «Υπάρχουν πολύ δυνατά συναισθήματα γι” αυτό το θέμα στην Ελλάδα. Πιθανότατα οι σχέσεις μας με την Ελλάδα να βελτιωθούν αν υιοθετήσουμε εποικοδομητικά τη θέση επιστροφής κάποιων, αν όχι όλων των αντικειμένων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κόρμπιν.

ΦΩΤΟ που κόβει την ανάσα – Υπερηχητικό F-18 σπάει το φράγμα του ήχου!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: Οκτωβρίου 17, 2014 at 8:51 μμ, Last Updated: 
Αυτή η απίστευτη φωτογραφία δείχνει την ακριβή στιγμή που ένα μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο πετούσε στα 770 μίλι/ώρα έσπασε το φράγμα του ήχου. 
Την στιγμή αυτη μπόρεσε και την απαθανάτισε ο φωτογράφος Joe Broyles ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια προσπαθεί να συλλάβει την σπάνια φωτογραφική αυτη στιγμή.

Οι πιλότοι που πετούν με την ταχύτητα του ήχου (761,2 μίλια ανά ώρα) λένε συχνά ότι υπάρχει ένα αόρατο «τείχος» ή «εμπόδιο» που πρέπει να περάσουν πριν αυξήσουν την ταχύτητα τους. 
Αυτό είναι γνωστό ως το φαινόμενο Doppler. (Το φαινόμενο Doppler (Ντόπλερ) είναι η παρατηρούμενη αλλαγή στη συχνότητα και το μήκος κύματος ενός κύματος από παρατηρητή που βρίσκεται σε σχετική κίνηση με την πηγή των κυμάτων.
Ο Joe Broyles έχει περάσει μισή δεκαετία προσπαθώντας να συλλάβει τη σπάνια αυτη φωτογραφία η οποία ειναι σχεδόν αδύνατη λόγω της ταχύτητας των αεροσκαφών. 

Η εκπληκτική φωτογραφία απεικονίζει ένα μαχητικό F-18 Super Hornet 2 jet να το αγκαλιάζει ενας κώνος ατμού. 



Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 17, 2014 at 7:37 μμ, Last Updated: 
Κι όμως, υπάρχει φυσικός τρόπος χωρίς καμία παρενέργεια για να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη, ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να μην είστε μόνιμα λυπημένοι.

Κακός συλλογισμός, πονηρή σκέψη

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 17, 2014 at 7:10 μμ, Last Updated: 
Εμπρός, κάμε λοιπόν τον εαυτό σου άξιο για την τόσο σεμνή νηστεία και μη διαφθείρεις με την σημερινή μέθη την αυριανή εγκράτεια.Κακός ο συλλογισμός, πονηρή η σκέψη, επειδή μας έχει προαγγελθεί, πέντε ημερών νηστεία, σήμερα ας βυθιστούμε στη μέθη. Κανείς, ενώ πρόκειται να νυμφευθεί γυναίκα σεμνή σύμφωνα με τους νόμους του γάμου, δεν βάζει στο σπίτι του προηγουμένως παλλακίδες και πόρνες. Διότι η νόμιμος σύζυγος δεν ανέχεται την συνοίκηση με τις διεφθαρμένες.

Η…παραβολή του μολυβιού

ΠΗΓΗ: "    pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 17, 2014 at 6:31 μμ, Last Updated: 
Ο άνθρωπος «μοιάζει» με ένα μολύβι! Ναι! Και μάλιστα σε πέντε σημεία! Αν τα προσέξουμε θα θυμόμαστε καλύτερα, πως πρέπει να ζούμε και να συμπεριφερόμαστε μέσα στον κόσμο. Αυτά τα σημεία είναι τα εξής:

Ούτε υπάρχει,ούτε δεν υπάρχει.Είναι.


Μητρ.Μεσογαίας κ.Νικόλαος

18 Οκτωβρίου 2014
Τελικά, φαίνεται πως συχνά η αναζήτηση του Θεού μοιάζει με μια μάταιη προσπάθεια να μπούμε στον χώρο Του από τον τοίχο και όχι από την πόρτα. Και επειδή δεν τα καταφέρνουμε, Τον αρνούμαστε. Αυτό προσπαθούν να κάνουν αυτά τα παιδιά.
Baby stars are forming near the eastern rim of the cosmic cloud Perseus, revealed in this infrared image from NASA's Spitzer Space Telescope.

Νέα σελίδα στο facebook: ”Επιστήμη και Θρησκεία”.

ΠΗΓΗ : "   http://gerontesmas.com  "  ΑΠΟ Ε-MAIL. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ


Οκτωβρίου 18, 2014 — Χαράλαμπος                                                         
smountzouris@gmail.com

επιστήμη και θρησκεία - logo - facebook
Η Ορθοδοξία ευνόησε την ανάπτυξη των επιστημών, δεν ήλθε ποτέ σε διάσταση με την επιστήμη, επειδή μέσα στην Ορθόδοξη Παράδοση βιώνεται η διάκριση της κτιστής και άκτιστης γνώσεως. Οι επιστήμες ασχολούνται με το πώς, ενώ η ορθόδοξη θεολογία με το ποιός και γιατί.

ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.........................


 
smountzouris@gmail.com   " 





 





28η Οκτωβρίου στην Ευρώπη & στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ : "Info Travelplan

info
@travelplan.gr    "




Διαγραφές, αγωγές και μηνύσεις από το Μ.Τ.Σ. – Ποιοι θα επιστρέψουν χρήματα στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού


Δημοσιεύθηκε στις  στην Κατηγορία: Μαρς
Μέγεθος κειμένου:α+α-
ΜΤΣ

Αποφασιστικά μέτρα εναντίων όσων φέρονται να έχουν αποκομίσει παράνομα οφέλη σε βάρος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού είναι αποφασισμένη να λάβει η διοίκηση του ΜΤΣ.

Ήδη το Μετοχικό Ταμείο Στρατού κοινοποίησε πίνακα (μπορείτε να τον δείτε στο τέλος του άρθρου) με τα αποτελέσματα της απογραφής και γνωστοποίησε οτι αποφάσισε ομόφωνα:

ΚΥΡΑ ΜΟΥ,(Ν) ΕΧΕΙΣ.....: ΚΥΡΑ ΜΟΥ,(Ν) ΕΧΕΙΣ.....

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ VIDEO
ΠΗΓΗ :   "    ΤΣΕΝΤΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ    "