ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Συνάντηση ΠΟΑΞΙΑ -ΠΟΑΣΥ, με τον ΥΦΕΘΑ κ. Δαβάκη.



Με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Αθανάσιο ΔΑΒΑΚΗ και με την παρουσία συνεργατών του συναντήθηκαν την Τετέρτη 28-05-2014 τα προεδρεία των Ομοσπονδιών (Π.Ο.ΑΞΙ.Α - Π.Ο.Α.Σ.Υ.), ύστερα από  αίτημά τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν εκκρεμή ζητήματα. 

602 συντάξεις στελεχών Ε.Δ.-Σ.Α. εκκρεμούν στο Γ.Λ.Κράτους...



Στοιχεία για τις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης, οι οποίες δεν έχουν μπει ακόμη σε διαδικασία επεξεργασίας, διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ο μέσος όρος κανονισμού της σύνταξης ανέρχεται σε 3 έως 4 μήνες.

Ηλεκτρονικά πλέον η ανανέωση των βιβλιαρίων Υγείας...

Ηλεκτρονικά πλέον η ανανέωση των βιβλιαρίων Υγείας...


Τέλος στη θεώρηση των βιβλιαρίων Υγείας και την ταλαιπωρία χιλιάδων ασφαλισμένων όλων των Ταμείων βάζει το Υπουργείο Απασχόλησης, καθώς μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες αποφασίστηκε ότι από  τις 10 Ιουνίου, η ενέργεια αυτή θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.......>>

Μια Ελβετίδα εξηγεί γιατί μισεί τους Έλληνες

ΠΗΓΗ : "pentapostagma"

Posted: May 28, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 7:39 pm
μια-ελβετίδα-εξηγεί-γιατί-μισεί-τους-Έλληνες
Σε ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.

Πως να φτιάξετε Αλκαλικό Νερό

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: May 28, 2014 at 9:00 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 7:26 pm
πώς-να-φτιάξετε-αλκαλικό-νερόΈπειτα από τη δημοσίευση του άρθρου Αλκαλικό Νερό: Τα 5 σημαντικότερα οφέλη του πολλοί αναγνώστες μας ρώτησαν πως μπορούν να φτιάξουν αλκαλικό νερό. Ο πιο εύκολος τρόπος να αλκαλοποιήσουμε το είναι νερό μέσω κάποιου ιονιστή νερού. Παρακάτω όμως θα σας παρουσιάσουμε έναν απλό τρόπο για να το κάνετε μόνοι σας.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ ΚΑΙ Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ…

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   " 

Posted: May 28, 2014 at 8:14 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 8:25 pm

….Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ 133 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.

133 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Σε μία από τις πλέον μάχιμες σμηναρχίες της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο επιχειρούν να βάλουν λουκέτο οι Έλληνες «πατριώτες» του υπουργείου εθνικής Άμυνας, με την σιωπηλή συγκατάθεση των διορισμένων αρχηγών της αεροπορίας.
Σε μία από τις πλέον κρίσιμες περιόδους που διανύει η χώρα, με την προκλητικότητα των Τούρκων να είναι πλέον ανεξέλεγκτη, το τελευταίο που θα περίμενε ο κάθε Έλληνας, είναι να κλείνουν τις πιο μάχιμες σμηναρχίες της πολεμικής αεροπορίας.

Ελληνικό εστιατόριο το πιο υγιεινό στο Λονδίνο!

ΠΗΓΗ :      "   pentapostagma    " 

Posted: May 28, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 1:45 pm
Οι Βρετανοί μπορεί να μη φημίζονται για τις γεύσεις και την κουζίνα τους, ωστόσο κατάπως φαίνεται ξέρουν να εκτιμούν την ελληνική κουζίνα και τα μεσογειακά πιάτα, τα οποία μάλιστα τιμούν δεόντως σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου. Το Real Greek κάνει θραύση στη βρετανική πρωτεύουσα προσφέροντας μεσογειακές γεύσεις εν αφθονία, αρώματα Μεσογείου και πιάτα που… μυρίζουν Ελλάδα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1453, ΕΛΛΑΔΑ 2014

ΠΗΓΗ :  "  pentapostagma   " 

Posted: May 28, 2014 at 7:34 pm
Η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 από διπλή προδοσία.Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 από διπλή προδοσία. Από την μια την πολέμησαν οι Έλληνες εξωμότες που είχαν προσχωρήσει στο Ισλάμ και στελέχωσαν τον στρατό του Μωάμεθ του Πορθητή και από την άλλη είχαμε την προδοσία της δυτικόφιλης παράταξης που υπέσκαπτε το μέλλον της αυτοκρατορίας καθώς ήθελε να την παραδώσει στην εξουσία του Πάπα. Προηγουμένως οι παπικοί είχαν καταφέρει το πρώτο μεγάλο χτύπημα για την κατάλυση της ανατολικής αυτοκρατορίας με τις Σταυροφορίες και την άγρια λεηλασία της Κωνσταντινούπολης όταν την κατέλαβαν το 1204.

Τέσσερις τρόποι να προλάβετε τα προβλήματα στη μέση

ΠΗΓΗ :      "    pentapostagma   " 

Posted: May 28, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 1:24 pm
τέσσερις-τρόποι-για-να-προλάβετε-τα-προβλήματα-στη-μέσηΟ πόνος στη μέση είναι ένα από τα συχνότερα ορθοπαιδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως όσοι εργάζονται σε γραφείο ή ακολουθούν καθιστική ζωή.

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ

ΠΗΓΗ :  " pentapostagma    " 

Posted: May 28, 2014 at 3:50 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 4:06 pm
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ
10415679_728845727179447_8545902523266787239_n

Φυσικοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος

ΠΗΓΗ :   " pentapostagma   " 

Posted: May 28, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: May 28, 2014 at 12:45 pm
φυσικοί-τρόποι-ενίσχυσης-του-ανοσοποιητικού-συστήματοςΠέρα από μια σωστή διατροφή στη προσπάθεια μας να καταπολεμήσουμε μια ασθένεια μπορούμε να χρησιμοποιούμε παράλληλα και βότανα για να επιτύχουμε γρηγορότερα τη θεραπεία. Το κλειδί για την αντιστροφή κάθε ασθένειας είναι ένα δυνατό ανοσοποιητικό. Ένα δυνατό ανοσοποιητικό θα πετύχει την αυτοίαση σε μια ασθένεια και θα κρατήσει το σώμα ελεύθερο από παθογόνους οργανισμούς. Στις μέρες το ανοσοποιητικό είναι ακόμα περισσότερο επιβαρυμένο γιατί πρέπει να αποβάλει και τις τόσες τοξίνες που φορτωνόμαστε καθημερινά.Τα τρία πιο ισχυρά φυσικά μας όπλα είναι πολύ εύκολο να βρεθούν στην εξοχή και να τα καλλιεργήσουμε μόνοι μας, αν έχουμε το χώρο.

Τα λόγια περιττεύουν.Διαβάστε και ξεναγηθείτε στον χώρο με τις ωραίες φωτό

Τα λόγια πολύ φτωχά για να περιγράψουν το μεγαλείο που ζει η εκκλησία της Αλβανίας έχοντας στο πηδάλιο της τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο!

Οικονομική κατάσταση ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.




Η οικονομική κατάσταση του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και των Ειδικών λογαριασμών ΕΛΟΑΣ και ΕΚΟΕΜΣ φαίνεται στον κατωτέρω.....>>

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 110 υπαξιωματικών στο Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών).



Aναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ προκήρυξη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την κατάταξη (110) Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. 

Εύκολα γλυκά με φρούτα Ανανάς, Φράουλα, Μπανάνα

Εύκολα γλυκά με φρούτα: Ανανάς, Φράουλα, Μπανάνα

ΠΗΓΗ : "  http://makelife.gr   " 


Δεν είναι γλυκά υψηλών απαιτήσεων ή προδιαγραφών. Δεν είναι γλυκά που κάποιος σεφ ή ζαχαροπλάστης θα συμπεριλάβει στο μενού του. Είναι γλυκά εύκολα που τρώγονται ακόμη πιο εύκολα. Είναι γλυκά που θυμίζουν μαμά και μάλιστα πολυάσχολη, που θέλει να ετοιμάσει ένα επιδόρπιο γρήγορο, οικονομικό, αλλά πάντα απολαυστικό. Δείτε πώς θα φτιάξετε κι εσείς μπανάνες τηγανιτές, μους φράουλας και γλυκό γιαούρτι με ανανάΤρία φρούτα και τρεις συνταγές που θα λατρέψετε.

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: May 27, 2014 at 9:12 pm
š©£¤‘¤™Ÿ¥ Ÿ›—Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έγινε και αυτό το καταπληκτικό! Ενώ εδώ στην χώρα μας το ζήτημα της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης και η επιδίωξη του νέου «σουλτάνου» της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, να ξανακάνει το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό σύμβολο της ελληνικής ορθοδοξίας, μουσουλμανικό τζαμί συναντά χαρακτηριστική αδιαφορία, στην ίδια την Τουρκία άρχισε εκστρατεία συλλογής υπογραφών να μην γίνει η Αγία Σοφία τζαμί και να παραμείνει έως έχει, δηλαδή σαν μουσείο και σαν προστατευόμενο πολιτιστικό μνημείο με μεγάλη διεθνή αξία.

Eμφύλιος στην ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ : "  http://tvkosmos.gr  "

  • 5/30/2014 4:50:00 PM
Eμφύλιος στην ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Την πόρτα του γραφείου του 15ου πταισματοδίκη πρόκειται να περάσουν σύντομα αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι κατά το παρελθόν υπηρέτησαν στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ), έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν τρεις συνάδελφοί τους για μη καταβολή συμπληρωματικού εφάπαξ.
ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ Ε9

ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

31/05/2014
Παράταση στην υποβολή του Ε9 δόθηκε τελικά, μετά και τις έντονες αντιδράσεις από τους λογιστές, αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο taxisnet.

KOINH ANAKOINΩΣΗ 3 ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ " ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι.  

Χαίρομαι ιδιαίτερα που το εγχείρημα μας έχει βρει τόσο θερμούς υποστηρικτές σε όλες τις Τ.Δ.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και ο προβληματισμός τους, το σκεπτικό που ξεδίπλωσαν προκειμένου να συμβάλουν στην επιτυχή έκβασης της  Διεθνούς Συνδιάσκεψης  που προετοιμάζουμε.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΑ