ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

H νυχτερινή Προσευχή καθαρίζει τη σκουριά των αμαρτιών μας


Άναψε τη ψυχή με τη προσευχή. Πίστεψέ με, δεν έχει τόσο την ικανότητα να καθαρίζει τη σκουριά η φωτιά, όσο...
3ded42819aece8d223f4c3a98d86c5f8_M
Άναψε τη ψυχή με τη προσευχή.
Πίστεψέ με, δεν έχει τόσο την ικανότητα να καθαρίζει τη σκουριά η φωτιά, όσο η νυχτερινή προσευχή τη σκουριά των αμαρτιών μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ! ! Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Και λεφτά να μην έχουμε, θα βάλουμε από την τσέπη μας για να πετάνε τα αεροπλάνα ! !


Σε ομιλία που έδωσε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τίτλο… «Στρατηγική και Διαπραγματεύσεις: Η θέση της Ελλάδαας στους Διεθνείς Οργανισμούς»...
5507_51

Σε ομιλία που έδωσε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τίτλο…
«Στρατηγική και Διαπραγματεύσεις: Η θέση της Ελλάδαας στους Διεθνείς Οργανισμούς», ο αρχηγός του Γ.Ε.Ε.Θ.Α., τόνισε ότι οι τουρκικές αμφισβητήσεις εις βάρος της Ελλάδας είναι καθημερινές.

Ετοιμάζουν αποσυμφόρηση κρατουμένων αλλοδαπών ενώ αυτοί σκοτώνουν και εντός των φυλακών


ΕΚΤΑΚΤΟ: Γενική σύρραξη στις φυλακές Κορυδαλλού: 2 νεκροί και 21 τραυματίες! Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα...
korydallos_7

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γενική σύρραξη στις φυλακές Κορυδαλλού: 2 νεκροί και 21 τραυματίες!
Μεγάλη συμπλοκή έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα στην Γ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!! Δείτε γιατί τρέμουν τα Μιράζ οι Τούρκοι στις ..Εμπλοκές του Αιγαίου!


Το οτι είμαστε τυχεροί που η Πολεμική μας Αεροπορία έχει τα ευέλικτα και πανίσχυρα  Μιράζ 2000-5 ,είναι γνωστό τοις πάση...
10670069_932266576813156_3452045010981497553_n_zpsagr9gw33

Το οτι είμαστε τυχεροί που η Πολεμική μας Αεροπορία έχει τα ευέλικτα και πανίσχυρα  Μιράζ 2000-5 ,είναι γνωστό τοις πάση !

Φωτογραφικό ταξίδι στην Ελλάδα του ‘60


«Δεν στήνω το θέμα μου. Κρατώ τα μάτια μου ανοιχτά, παρατηρώ, βρίσκω  την καλύτερή οπτική γωνία, για μια εικόνα ελκυστική...
mpenaki2


«Δεν στήνω το θέμα μου. Κρατώ τα μάτια μου ανοιχτά, παρατηρώ, βρίσκω  την καλύτερή οπτική γωνία, για μια εικόνα ελκυστική ή μία που να αποτυπώνει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χρειάζεται να ζουν μερικοί άνθρωποι».  – Ο Wolf Suschitzky

Πώς καθαρίζουμε σωστά τα χαλιά


Ήρθε η εποχή του χρόνου για να αρχίσουμε να μαζεύουμε τα χαλιά και τις μοκέτες μας… Αρκετοί δίνουν έξω τα...
tromaktiko17



Ήρθε η εποχή του χρόνου για να αρχίσουμε να μαζεύουμε τα χαλιά και τις μοκέτες μας…

Αρκετοί δίνουν έξω τα χαλιά για καθαρισμό και φύλαξη, ενώ κάποιοι άλλοι τα καθαρίζουν σπίτι.

Κολπάκια για καθαρότερα ρούχα!


Δείτε μερικά από αυτά τα έξυπνα κολπάκια, για τον καθαρισμό των ρούχων και την επόμενη φορά που θα βάλετε πλυντήριο...
kolpakia-gia-katharotera-rouxa




Δείτε μερικά από αυτά τα έξυπνα κολπάκια, για τον καθαρισμό των ρούχων και την επόμενη φορά που θα βάλετε πλυντήριο ακολουθήστε τα!

Χρησιμοποιήστε τον καφέ αλλιώς!


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πίνει κάποιος καφέ και ακόμα περισσότεροι τρόποι για… να τον απολαύσετε: Lattes, Frappuccinos, καπουτσίνο, εσπρέσο …...
tromaktiko23



Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πίνει κάποιος καφέ και ακόμα περισσότεροι τρόποι για… να τον απολαύσετε: Lattes, Frappuccinos, καπουτσίνο, εσπρέσο … η λίστα είναι ατελείωτη. Αλλά υπάρχουν πολλές άλλες χρήσεις για τον καφέ που θα σας λύσουν τα χέρια…

Συνταγή για φερέρο ροσέ με 4 υλικά!


Τα φερέρο ροσέ είναι από τα σοκολατάκια που αν βρεθούν μπροστά μας δε θα μείνει τίποτα στο κουτάκι! Εμείς λοιπόν...
syntagi
Τα φερέρο ροσέ είναι από τα σοκολατάκια που αν βρεθούν μπροστά μας δε θα μείνει τίποτα στο κουτάκι! Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε να τα φτιάξετε στο σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο 4 υλικά!

Φτιάξτε τον δικό σας οικολογικό ψυγείο χωρίς ηλεκτρισμό


Ο Mohammed Bah Abba εφεύρε τη συσκευή το 1995 και βραβεύτηκε με Rolex Laureate (Rolex Awards for Enterprise) το 2000...
oikologiko-psigio-xoris-ilektrismo


Ο Mohammed Bah Abba εφεύρε τη συσκευή το 1995 και βραβεύτηκε με Rolex Laureate (Rolex Awards for Enterprise) το 2000 για την ανάπτυξη του συστήματος συντήρησης/ψύξης «δοχείου-σε-δοχείου». (Βέβαια τέτοια πήλινα δοχεία χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες το καλοκαίρι).
Το ψυγείο «δοχείο σε δοχείο», είναι μια συσκευή ψύξης που κρατά τα τρόφιμα δροσερά χωρίς ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας την ψύξη που δημιουργεί η εξάτμιση του νερού.

Πόσα χρόνια ζωής μας κόβουν οι καταχρήσεις; Θα μπορούσαμε να ζήσουμε 130 χρόνια, αλλά…


Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα χρόνια ζωής «χάνουμε» από τις καταχρήσεις; Περίπου 120 με 130 χρόνια. Έτσι είναι φτιαγμένο το ανθρώπινο σώμα...
n-DRINKING-POOL-large570


Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα χρόνια ζωής «χάνουμε» από τις καταχρήσεις; Περίπου 120 με 130 χρόνια. Έτσι είναι φτιαγμένο το ανθρώπινο σώμα. Όμως πεθαίνει πολύ νωρίτερα λόγω καταχρήσεων, ανάμεσα στις οποίες είναι και η έκθεση στον ήλιο.

5 «θησαυροί» στο φαρμακείο του σπιτιού σας!


Αν νομίζατε ότι το φαρμακείο του σπιτιού σας είναι εξοπλισμένο μόνο με τα βασικά, κάνετε λάθος. Αυτά τα 5 σκευάσματα...
farmakevtiki-apati





Αν νομίζατε ότι το φαρμακείο του σπιτιού σας είναι εξοπλισμένο μόνο με τα βασικά, κάνετε λάθος. Αυτά τα 5 σκευάσματα σας βοηθούν να θεραπεύσετε παραπάνω από μία «πληγές»…

Υπόψη Ιεροψαλτών,αναγνωστών,Ιερέων,Ιεροδιακόνων κλπ.Υπόψη ΄ΟΛΩΝ μας

Καλόν είναι να γνωρίζουν την εκκλησιαστική παράδοση οι Ιεροψάλτες και ΌΛΟΙ οι διακονούντες στο ιερό βήμα και νεωκόροι και να συμμορφώνονται με αυτή ,με μέριμνα και φροντίδα των Κλήρικών.Η  συνήθης φράση δεν πειράζει αυτό,δεν είναι τίποτε το άλλο κλπ,οδηγούν στην εκκοσμίκευση του εκκλησιαστικού φρονήματος και της παράδοσής μας.
Υπόψη Ιεροψαλτών,αναγνωστών,Ιερέων,Ιεροδιακόνων κλπ.Υπόψη ΄ΟΛΩΝ μας


Οι φραγκοχωροδίες (ή καλύτερα οι κοροϊδίες) αλλοιώνουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ μας


Η πρόσφατη επίσκεψη του Προηγούμενου Ιερας Μονής Μεγίστης Λαυρας ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ π. Βασίλειου στην Αστορια:

...όλοι οι ψάλτες πάντοτε να φέρουν το ράσο τους, οι γυναίκες να μην πλησιάζουν ποτέ το αναλόγιο, ο νεωκόρος και όσοι υπηρετούν στο Ιερό Βήμα να έχουν απαραίτητα ράσο, οι ιερόπαιδες να φέρουν τα παπαδικά τους και όλα να τελούνται με ιεροπρέπεια...

Οποια πρόσωπα είναι ακατάλληλα για διακονία στο ναό -από οποιανδήποτε θέση και αν διακονούν- θεάρεστο είναι να απομακρυνθούν. 

...τους είπε -ευθέως και χωρίς περιστροφές- ότι αλλοιώνουν την πίστη της Εκκλησίας με τις φραγκοχορωδίες τους...

Η μέχρι τώρα πείρα μας, όμως, είναι ότι τα μέλη της φραγκοχορωδίας είναι κεφάλια αγύριστα και επιμένουν να συνεχίζουν να τραγουδούν άριες την ώρα της Θείας Λειτουργίας!

Ο ΑΡΧΙΜ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ), Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό φάρμακο για τον πονόδοντο! Εσείς το γνωρίζατε;


Είναι βράδυ και ξαφνικά έρχεται και σου χτυπά την πόρτα ένας πονόδοντος και συ δεν ξέρεις τι να κάνεις… Μην...
ponodontos




Είναι βράδυ και ξαφνικά έρχεται και σου χτυπά την πόρτα ένας πονόδοντος και συ δεν ξέρεις τι να κάνεις…

ΙΟΒΕ: ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ 16 ΜΗΝΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

05/05/2015
Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 16 μηνών έπεσε το οικονομικό κλίμα στη χώρα, σύμφωνα με το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), γεγονός που οφείλεται κυρίως στη ραγδαία επιδείνωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης.

79 χρόνια Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου - Ιδρύθηκε σαν σήμερα στις 5 Μαίου 1936


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5.5.15 |  |  | 
 O Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου, δημιουργήθηκε το 1934 από ένα και πoλύ μικρό αριθμό εμπόρων της Πόλης, με πρωτεργάτη τον συνάδελφο – έμπορο υφασμάτων Nίκο Αναγνωστόπουλο ο οποίος ανέλαβε και Πρόεδρος του Σωματείου παραμένοντας στη θέση αυτή για αρκετά χρόνια.

Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αργολίδος η Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης στην Ν.Κίο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5.5.15 |  | 
Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης πανηγύρισε όλος ιδιαίτερος ο Ιερός Ναός Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου. 

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ.Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ


                                                      Αθήνα 5 Μαΐου 2015

                              ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Διπλάσιες πιθανότητες να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο, έχουν  οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν  με ρομποτική χειρουργική την ενδομητρίωση!
Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι γυναικολόγοι μετά την καθιέρωση τα τελευταία χρόνια της ρομποτικής χειρουργικής στην γυναικολογία.
«Οι πιθανότητες  διπλασιάζονται στις περιπτώσεις που  οι γυναίκες πάσχουν από ελάχιστη ή ήπια ενδομητρίωση»διευκρινίζει  ο    Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς και προσθέτει
«Είναι αποδεδειγμένο όμως  ότι η αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης με ρομποτική χειρουργική  βελτιώνει  σημαντικά τα ποσοστά γονιμότητας».


Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 4χρονης υπηκόου Βουλγαρίας για την οποία είχε δ...



ΠΗΓΗ : "  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ " 

Το Tυφλό λαγουδάκι

Eνα τυφλό λαγουδάκι και ένα τυφλό φίδι γεννήθηκαν σε αυτόν τον κόσμο. Ηταν η μοίρα τους να συναντηθούν κάποτε μέσα σε έναν λαχανόκηπο.- Ξέρεις κάτι, λέει το φίδι. Είμαι τυφλός και σε όλη μου την ζωή αναρωτιόμουν τι ακριβώς είμαι.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ


Τυχαία  εικόνα από google


 ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ

> Αν χρειάζεται να ξεπαγώνετε τον καταψύκτη σας συχνά, σημειώστε έναν τρόπο, που θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Όταν τον ξεπαγώσετε, αλείψτε ή ψεκάστε τον με λίγο φυτικό λάδι. Ο πάγος θα βγαίνει σχεδόν μόνο του μετά.

      ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
>
> Αν βάλετε ένα αλουμινόχαρτο κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας σας, το σιδέρωμά σας θα γίνεται πιο γρήγορα, αφού το σίδερο θα καίει περισσότερο και η θερμοκρασία θα διατηρείται περισσότερο.
>
> * ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑ
>
> Αν έχετε συρόμενες πόρτες στο μπάνιο σας και βαρεθήκατε να τις καθαρίζετε από τα άλατα του νερού ή υπολείμματα σαπουνιού, δοκιμάστε έναν άλλο τρόπο. Περάστε τις με ένα μαλακό πανί, νοτισμένο με baby oil. Θα γλιτώσετε από τους λεκέδες τουλάχιστον επί αρκετούς μήνες. Νερό, σαπούνι και όλα τα υπόλοιπα θα στραγγίζουν στη μπανιέρα σας, αφήνοντας τη τζαμαρία της πόρτας καθαρή.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 5-5-2015

-----Original Message-----
From: Charalambos V. Sioufas [mailto:cvs@sioufas.com]
Sent: Tuesday, May 05, 2015 8:30 AM
Subject: FW: 5/5/2015



-----Original Message-----
From: apoyevmatini@googlegroups.com [mailto:apoyevmatini@googlegroups.com]
On Behalf Of Απογευματινή Κωνσταντινούπολη
Sent: Tuesday, May 05, 2015 1:38 AM
To: apoyevmatini@googlegroups.com
Subject: 5/5/2015
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...



Εορτασθηκε πανηγυρικά η Μεγαλομάρτυς ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, Προστάτιδα των Αποστράτων Αστυνομικών,με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία,που τελέσθηκε σήμερα (05-05-2015) το πρωί, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λάρισας [πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς-Νεράϊδα]========>> 

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΠΗΓΗ : "  Votegreece.gr " 

αγιο ορος μοναχοι
«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ»
«ΤΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ»
«Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

Δείτε τι κακό θα πάθουμε - Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης V I D E O

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: «Δείτε τι κακό θα πάθουμε»

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: «ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ» Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως...
gerontas-nektarios-moulatsiotis






Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα:


«ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ»
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την Κυριακή 19 Απριλίου 2015.
video.

Το πρώτο τηλεφώνημα από κινητό ήταν το απόλυτο «σπάσιμο»


Αν οι άνθρωποι μπορούν πλέον να κυκλοφορούν παντού επικοινωνώντας με… κάθε σημείο του πλανήτη, μέσω ενός κινητού τηλεφώνου, το οφείλουν...
tromaktiko534


Αν οι άνθρωποι μπορούν πλέον να κυκλοφορούν παντού επικοινωνώντας με… κάθε σημείο του πλανήτη, μέσω ενός κινητού τηλεφώνου, το οφείλουν στην έμπνευση του Μάρτιν Κούπερ.