ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

VIDEO 1 ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 26-4-2014 ΣΚΟΡ 4-1


Ζωντανές εικόνες και video από ερασιτέχνη μέσα από την κερκίδα στην θύρα ( 7 ), θα υπάρξουν και άλλες αναρτήσεις - φωτογραφίες  όπου έτυχε ο ερασιτέχνης να προβλέψει ότι στις φάσεις αυτές θα πετύχει να πιάσει τα 2  γκόλ. του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Α..ΡΕ.. .ΟΙ...ΚΙΝΕΖΟΙ...ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑΝΕ...ΠΑΛΙ...smountzouris@gmail.com

                 http://www.wimp.com/crazyengineering/


EIDES H GIAGIA? Η ΓΙΑΓΙΑ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Τώρα η σειρά σας,να σας ξετρελάνει  η (ξετρελαμένη) γιαγιά.
Πρώτον δεν είναι 79 χρονών που λέει,αυτή είναι καταζαρρωμένη,πρέπει να είναι κοντά στα  90 ετών.΄Όμως,είναι γυμνασμένη.

43 Grupo 2012. Τι βλέπει ένας πιλότος πυροσβεστικού αεροπλάνου την ώρα που επιχειρεί [Βίντεο]

ΠΗΓΗ : "  https://gr.celebrity.yahoo.com   " Οι πτήσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Canadair είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις πάνω από μαινόμενες
πυρκαγιές, προσγειώσεις ακριβείας σε κάθε απίθανο σημείο για υδροληψία, συμπεριλαμβανομένων λιμνών και ποταμών.
Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι τι πραγματικά βλέπει ένας πιλότος πυροσβεστικού αεροπλάνου την ώρα που επιχειρεί.

ΦΙΛΙΑ ΦΙΔΙΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

η εικόνα δεν εμφανίζεται

ΠΗΓΗ : "  Tommaso Nanna:
UN BUON GIORNO ALLE DONNE SERPENTI...
SOTTO IL SEGNO DEL TORO...KISS))))))...    "

Παρακράτηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης για όλα τα Φυσικά Πρόσωπα εντός του 2014.Μέσα στο έτος θα καταβάλλεται από τούδε και στο εξής η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης για το σύνολο των αποδοχών των φυσικών προσώπων. Σήμερα μόνο οι μισθωτοί πληρώνουν σε μηνιαία βάση την εισφορά αλληλεγγύης, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες και τα μπλοκάκια την καταβάλλουν με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης. 
Στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο γίνεται αναφορά για επανασχεδιασμό της Εισφοράς Αλληλεγγύης. Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών ερωτηθέν σχετικά με τον επανασχεδιασμό ανέφερε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στην πληρωμή της εισφοράς αλληλεγγύης εντός του έτους που γεννάται αυτή και όχι στο επόμενο με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης......>>

Συνταξιοδοτικά - Aσφαλιστικά θέματα στελεχών Σ.Α. και Ε.Δ.Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης μετά την 01-01-2015 συνταξιοδοτούνται με τη βασική και την αναλογική σύνταξη.
Ερώτημα: Ποιές περικοπές - μειώσεις έχουν γίνει στους συνταξιούχους στρατιωτικούς; 1). Η μηνιαία εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων (ΕΑΣ), που θεσπίστηκε με το άρθ. 11 Ν. 3865/2010, όπως ισχύει με την παρ. 13 του αρθ. 2 του Ν. 4002/2011. Το ποσό της παρακράτησης προσδιορίζεται ποσοστιαία στη διαφορά των μεικτών αποδοχών της μηνιαίας σύνταξης από... το ποσό των 1.400 ευρώ και άνω. Το τελικό ποσό μετά την παρακράτηση δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.400 ευρώ.