ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΣΕΕ: Πτώση 9 στον τζίρο των εμπορικών καταστημάτων στις εκπτώσεις

ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

01/09/2016
Δεν επαληθεύτηκαν οι προσδοκίες του εμπορικού κόσμου για ουσιαστικότερη ανάκαμψη στην περίοδο των θερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ. Συνολικά καταγράφηκε πτώση του τζίρου κατά 9,7% σε σύγκριση με πέρυσι.

ΠΣΕ: ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ 6ΜΗΝΟ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

01/09/2016
Επικράτηση αρνητικών προσήμων για το εξωτερικό εμπόριο στο πρώτο 6μηνο του 2016, δείχνει η ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Καφές: Κανονικός VS ντεκαφεϊνέ – Τι ισχύει για το κάθε είδος

29
Likes
Facebook28Google+1TwitterPinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου. Πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν ως ρόφημα, αλλά θέλουν να...
kafes (2)
Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου. Πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν ως ρόφημα, αλλά θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη καφεΐνης για κάποιο λόγο.

Αντέχεις να δεις το ταλέντο αυτού του τύπου μέχρι το τέλος; Οι κριτές δεν άντεξαν… (Βίντεο) Alexandr Magala risks his life on the BGT stage | Week 1 Auditions | Bri...


48
Likes
Facebook48TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
O Alexandr Magala πραγματοποίησε κάτι με κίνδυνο την ζωή του στο διάσημο παιχνίδι Britain’s Got Talent. Οι κριτές και οι...
maxairi-stoma
O Alexandr Magala πραγματοποίησε κάτι με κίνδυνο την ζωή του στο διάσημο παιχνίδι Britain’s Got Talent. Οι κριτές και οι θεατές δεν άντεξαν το θέαμα και γύρισαν πλάτη… 

Δείτε 6 τοξίνες μέσα στο σπίτι που σας παχαίνουν χωρίς να το καταλαβαίνετε


5
Likes
Facebook5TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Εάν ακολουθείτε σωστή διατροφή και ασκείστε τακτικά, αλλά εξακολουθεί να παίρνετε κιλά ή να μην χάνετε όσα υπολογίζετε, μπορεί να...
30088toksines-666x399

Εάν ακολουθείτε σωστή διατροφή και ασκείστε τακτικά, αλλά εξακολουθεί να παίρνετε κιλά ή να μην χάνετε όσα υπολογίζετε, μπορεί να φταίει μια ομάδα χημικών ουσιών που ονομάζονται παχυγενή (obesogens από την obese=παχύσαρκος), τα οποία υπάρχουν σε κάθε σπίτι και ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή μαζί τους.

Μετά την επίθεση στον διοικητή της Τροχαίας παίρνουν 700 αστυνομικούς από τους δήθεν... «VIΡ» και τους ρίχνουν στην κανονική αστυνόμευση!


Μετά την επίθεση στον διοικητή της Τροχαίας παίρνουν 700 αστυνομικούς από τους δήθεν... «VIΡ» και τους ρίχνουν στην κανονική αστυνόμευση!


ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
της Χριστίνας Φλάσκου
    Μετά το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνώναπό κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας και την έντονη ανάγκη για ύπαρξη προσωπικού σε καίριες θέσεις αστυνόμευσης και όχι σε "φύλαξη υψηλών προσώπων" το υπουργείο Προστασίας Πολίτη προχωρά σε αποδέσμευση από καθήκοντα "συνοδού VIP700 αστυνομικών και 80 μηχανοκίνητων μέσων.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκα, σχετικά με την αποδέσμευση αστυνομικών που έχουν διατεθεί στη φύλαξη επισήμων προσώπων:
    "Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας επανεκτίμησης των αντικειμενικών αναγκών στη διάθεση αστυνομικού προσωπικού για φύλαξη προσώπων και εγκαταστάσεων, θα αρχίσει άμεσα η σταδιακή υλοποίηση των σχετικών αποδεσμεύσεων.

Προσκλητήριο Αγώνα - Σεβαστείτε Τους Ένστολους


omospondies logo
Αθήνα, 26 Αυγούστου 2016
Αρ. Πρωτ.: 201/1/37γ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/09/2016
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Διαρκής και Ατέρμονη συνέχεια του συνδικαλιστικού μας κινήματος, σηματοδοτεί μια πορεία δίχως τέλος έως την οριστική Επικράτηση και Δικαίωση του σκοπού του. Αυτή η προσπάθεια, θα ευοδωθεί μέσα από την σκληρή και επίμοχθη διαδικασία ενάντια σε κάθε τι που επιβουλεύεται τον Ιερό μας Αγώνα και την μεγάλη Εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για την Ανόρθωση της Χώρας και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων Πολιτών.
deth 2016
Η ανακολουθία λόγων και έργων της Κυβέρνησης, μας οδηγεί όλους στην κοινή συστράτευση για την ανατροπή των πιο αντιλαϊκών μέτρων που επεβλήθησαν στην Κοινωνία και μάλιστα από μια συγκυβέρνηση που ενστερνίζεται τις αξίες και τη φιλοσοφία της Αριστεράς.