ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Κάντζα: Ανησυχία από πύθωνα που χάθηκε και κυκλοφορεί ελεύθερος


Κάντζα: Ανησυχία από πύθωνα που χάθηκε και κυκλοφορεί ελεύθερος

Το φίδι εντοπίστηκε σε χωματόδρομο που πάει προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/5/2020 | 21:51

Σε επιφυλακή είναι οι δημοτικές αρχές αλλά και οι κάτοικοι στην Κάντζα, καθώς την Τρίτη το απόγευμα εντοπίστηκε ένας πύθωνας στην περιοχή.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που έχουν γίνει στο facebook, ο πύθωνας βρίσκεται στον χωματόδρομο που πάει προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Δημήτρης Χατζηκωνσταντής ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με το φίδι.

Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους. Φωτογραφίες


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ
Η Μονή του Προφήτου Ελισαίου, ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία των Αγίων Τόπων. (Φωτογραφία: Shutterstock)
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Άγιοι Τόποι
Ιερουσαλήμ, Βηθλεέμ, Ιεριχώ και Γαλιλαία διεκδικούν το ενδιαφέρον των περιηγητών τις ημέρες του Πάσχα, και όχι μόνο, καθώς αφηγούνται τη συναρπαστική ιστορία τους...
Ιερουσαλήμ
Με επίκεντρο τον Πανάγιο Τάφο
 
Απέχει 69 χλμ. από το Τελ Αβίβ (μία ώρα οδικώς), ενώ βρίσκεται σχετικά κοντά και στην -τουριστικά ακμαία- περιοχή της Νεκράς Θάλασσας (50 χλμ., 45 λεπτά). Διαθέτει εντονότατο θρησκευτικό φορτίο και φυσικά πολλά μνημεία που συνδέονται με τον ιουδαϊσμό, τον χριστιανισμό ή το Ισλάμ, όπως είναι το Ορος του Ναού, το τέμενος Al-Aqsa, το Δυτικό Τείχος και ο Ναός της Αναστάσεως (ή Παναγίου Τάφου), o οποίος έχει μεγάλη σημασία για τους ελληνορθόδοξους, καθώς εκεί βρίσκεται και το Πατριαρχείο. Από τα παλαιότερα αστικά κέντρα του κόσμου, η «Πόλη της Ειρήνης» (σ.σ. αυτό σημαίνει στα εβραϊκά Ιερουσαλήμ) φημίζεται για τα οθωμανικά τείχη με τις εννέα πύλες -όπως είναι η Πύλη των Λεόντων ή η πολυσύχναστη Πύλη της Δαμασκού, δίπλα στην αραβική αγορά, που κάποτε οδηγούσε στην πρωτεύουσα της Συρίας-, τις τέσσερις συνοικίες της παλιάς πόλης -αρμενική, χριστιανική, εβραϊκή, μουσουλμανική-, τα στενά δρομάκια με τα ενθουσιώδη πλήθη πιστών που περιφέρονται φωτογραφίζοντας ή ψέλνοντας ύμνους, τα ροδόχρωμα ή κιτρινωπά ηλιοβασιλέματα - αλλά δυστυχώς και για την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ: η Ανατολική Ιερουσαλήμ ήταν ένα από τα λάφυρα του Ισραήλ μετά τον Πόλεμο των Εξι Ημερών το 1967, κάτι που οι Παλαιστίνιοι αρνούνται, θεωρώντας την πρωτεύουσα του κράτους τους. Εξω από τα τείχη που οριοθετούν την παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ βρίσκονται οι πιο μοντέρνες γειτονιές αλλά και αγαπημένοι προορισμοί των περιηγητών, όπως το Ορος των Ελαιών και το Μουσείο του Ισραήλ.

Ισραήλ: Ινστιτούτο ανακάλυψε αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορονοϊό

Ισραήλ: Ινστιτούτο ανακάλυψε αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορονοϊό

Το Ινστιτούτο Βιολογικής Έρευνας του Ισραήλ (IIBR) ολοκλήρωσε μια πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα, εντοπίζοντας ένα αντίσωμα που εξουδετερώνει τον κορoνοϊό, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ : ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σ. Α. Ν. Αργολίδας



Με αφορμή διαφόρων Δημοσιεύσεων στο διαδίκτυο ο Σύνδεσμος μας ενημερώνει τα μέλη του ότι  : 

1.-΄Οτι έχει σχέση με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ο Σύνδεσμος από το 2015 όπου έχει αναλάβει το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο μέσω του Νομικού Συμβούλου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας " Π.Ο.Α.Σ.Α " κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα έχει προβεί στην Ενημέρωση των μελών για όλα τα θέματα που έπρεπε να προβούν σε διάφορες ενέργειες και οι  Ε Π Ι Θ Υ Μ Ο Υ Ν Τ Ε Σ  έχουν ενεργήσει  κατά περίπτωση είτε με ΑΙΤΗΣΕΙΣ  είτε με ΑΓΩΓΕΣ. 

Το Γραφείο του Συνδέσμου για όλες τις περιπτώσεις έχει  προβεί στις διαδικασίες που απαιτούντο και έχουν κρατηθεί  αντίγραφα.