ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Σχέση ατόμων που εργάζονται σε εφοπλιστικά γραφεία με τον Σύνδεσμο Αποστ. Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας


Τι σχέση μπορεί να αναρωτηθεί κανείς μπορεί να έχουν αυτές οι εικόνες με τις οικογένειες των Αστυνομικών ; 

Και όμως έχουν !!! 


Από τις οικογένειες των Αστυνομικών έχουν βγει παιδιά δραστήρια σε πάρα πολλές θέσεις, η  ΜΑΡΙΑ κόρη του αποβιώσαντος Βασιλείου ΜΠΕΛΛΟΥ  ΔΩΡΗΣΕ την Στολή του πατέρα της, του σώματος της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής  όπου και  κοσμεί το γραφείο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας,  μετά από προσωπική γνωριμία που έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ. Η κ Μαρία ΜΠΕΛΛΟΥ  εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος σε εφοπλιστική εταιρεία. 


Το blogger επαινεί και βάζει μόνιμα  κάρτες με τα ονοματεπώνυμα  των παιδιών των συναδέλφων προκειμένου γίνουν γνωστοί ως ελεύθεροι επαγγελματίες και  να  προτιμηθούν.  

Οι φωτογραφίες είναι από το κότερο του ιδιοκτήτη του γραφείου που εργάζεται η κ. Μαρία ΜΠΕΛΛΟΥ.


Η ανάρτηση αυτή έγινε με την αφορμή   της ΄Εκθεσης Τουριστικών σκαφών στο Λιμάνι του Ναυπλίου. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας εύχεται σε όλα τα παιδιά των συναδέλφων να έχουν καλή επαγγελματική αποκατάσταση.-

Σε ψυχομετρικά τεστ θα υποβληθούν 1000 άνδρες των ΜΑΤ-ΥΜΕΤ

Στη δοκιμασία των ψυχομετρικών τεστ θα υποβληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα το σύνολο των ανδρών των ΜΑΤ και ΥΜΕΤ, συμπεριλαμβανομένου των διοικητών των υπηρεσιών, σε μία προσπάθεια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα στην ψυχολογία των ενστόλων που υπηρετούν σε υπηρεσίες αιχμής.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ELA ΚΑΤΑ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

28/04/2017

Σε μείωση του ανώτατου ορίου του μηχανισμού Έκτακτης Ενίσχυσης σε Ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες, κατά 100 εκατ. ευρώ, προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.