ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗ 21-10-2015 ΕΩΣ 31-10-2015 Α. Ανάρτηση






 Στο αεροδρόμιο κατά την διαδρομή

Μετά με ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου επεξεργάστηκαν   πάνω από χίλιες  ( 1000 ) φωτογραφίες αλλά και διάφορα κείμενα του Συνοδού Παντελή ΚΑΡΑΚΑΣΗ του Γραφείου Τουρισμού Versustravel γίνεται η παρούσα ανάρτηση και  με τα αναγραφόμενα αποσπάσματα από το πρόγραμμα του ταξιδίου.

Στην ανάρτηση αυτή θα διαβάσετε το πρόγραμμα θα βλέπετε τις φωτογραφίες του προγράμματος αλλά και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την παρέα που συμμετείχε στο αναφερόμενο ταξίδι. Το πρόγραμμα που είναι συγκεντρωτικό κατά ημερών θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε στο περίπου σε ποια ημέρα αντιστοιχεί η κάθε φωτογραφία.
Ένα ταξίδι μεγάλο αλλά που άφησε πάρα πολλές αναμνήσεις όπως αφήνει κάθε ταξίδι.




Από εδώ εμείς διαβάζοντας και βλέποντας τις φωτογραφίες ας ταξιδέψουμε νοερώς σε αυτά που βλέπουμε. ΄Οσοι δε δύνασθε να πραγματοποιήσετε ταξίδια ανεπιφύλακτα σας το συστήνουμε.








Η Ταϊλάνδη το «  Κόσμημα της Ασίας », είναι μία χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. 

Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα, οι λευκές αμμουδιές της και τα καταπράσινα βουνά της, την καθιστούν τον πιο ελκυστικό τουριστικό προορισμό της Ασίας. Ζωντάνια, φως, ορχιδέες, ρουμπίνια, πληρωμένοι έρωτες και πάθος για τη θρησκεία, τα κύρια χαρακτηριστικά της. Οι κάτοικοί της συνδιάζουν με θαυμαστή αρμονία τον πολιτισμό τους με τις σύγχρονες δυτικές επιρροές. Είναι εξαιρετικά φιλικοί και ευγενικοί. Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό των Ταϊλανδών.

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

΄Ισως σας προβληματίσουν οι φωτογραφίες με τις σκέψεις σας για το τι είναι αλλά ότι σκέπτεστε ότι είναι δεν έχετε πέσει έξω. 



Η ΜΠΑΝΓΚΟΚ η « Βενετία της Ανατολής », είναι μία κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και σαγηνευτική, κτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ ( Μενάν ). Είναι η 4η κατά σειρά πρωτεύουσα της χώρας μετά το Σουκστάι, την Αγιουτάγια και το Θανμπουρι.






















Δείτε τι μαθαίνει  κάνει ο Ελέφαντας 
































Το μεγάλο αυτό ταξίδι  θα ολοκληρωθεί με άλλη μία ανάρτηση με φωτογραφίες. -