ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Στρατιωτικά νοσοκομεία: Οι ασθενείς λένε μπράβο


Στρατιωτικά νοσοκομεία: Οι ασθενείς λένε μπράβο
http://www.armynow.net
    Τα στρατιωτικά νοσοκομεία γίνονται θέμα σπάνια, συνήθως με αφορμή κάποιο ατυχές περιστατικό. Η άγνωστη πραγματικότητα είναι διαφορετική. Τα συγχαρητήρια πέφτουν βροχή.

Τα υπόγεια… περίπτερα της Σόφιας!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ    Η αδυναμία να καταβάλουν υψηλό ενοίκιο αλλά και η μη διαθεσιμότητα φτηνών εμπορικών χώρων, 
ώθησαν τους εμπόρους στα… υπόγεια, δημιουργώντας μαγαζιά αρκετά μέτρα κάτω από το έδαφος της
 Σόφιας. Γνωστά ως Klek (σ.σ. γόνατο), είναι το μοναδικά στη βουλγαρική πρωτεύουσα. Διαθέτουν ένα 
μικρό παράθυρο που ανοίγει στο πεζοδρόμιο, συνήθως κάτω από το επίπεδο του γόνατος.

Ο γιος σου δεν είναι ο Μέσι! Το γράμμα του 16χρονου που πρέπει να διαβάσουν οι γονείς .


Ο γιος σου δεν είναι ο Μέσι! Το γράμμα του 16χρονου που πρέπει να διαβάσουν οι γονείς .
Τα έχω δεί «από πρώτο χέρι» τόσα χρόνια στα γήπεδα. Ισχύει για όλα τα ομαδικά ( κυρίως) σπόρΌπου «Μέσι», βάλτε «Μάτζικ Τζόνσον», «Κράβαρικ», ή όποιον άλλο θεωρείτε καλύτερο.
    Ο γιος σου δεν είναι ο Μέσι. Δεν είναι, γιατί εάν ήταν ο Μέσι, θα ήταν τώρα στην Μπαρτσελόνα και δεν είναι. Είναι στην ομάδα του σχολείου του ή της γειτονιάς του. 

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

01/04/2017

Βελτίωση παρουσίασε τον Μάρτιο του 2017 το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Πώς θα υπολογίζονται οι συντάξεις στο Δημόσιο και στα ειδικά μισθολόγια (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

Αρχική » , , , , , , » Πώς θα υπολογίζονται οι συντάξεις στο Δημόσιο και στα ειδικά μισθολόγια (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)Ερμηνευτική εγκύκλιο εξέδωσε στις 31/03/2017 το ΥΠΟΙΚ με θέμα: «Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 2α του άρθρου 8 του ν. 4387/2016 (A 85). Προσδιορισμός συντάξιμων αποδοχών και σχετικών κρατήσεων δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων»

Τη διάκριση των δημοσίων υπαλλήλων σε δυο κατηγορίες -παλαιούς πριν από το 1993 και ασφαλισμένους μετά το 1993- σε ό,τι αφορά τον προσδιορισμό των συντάξιμων αποδοχών τους προβλέπει η νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ, που αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων και των μετακλητών, τους αμειβόμενους με τα ειδικά μισθολόγια, τους κληρικούς, καθώς και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ α’ και β' βαθμού.