ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14-6-2015
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
1.-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   (  64  )    6ος
2.-ΖΟΥΓΡΗ ΜΑΡΙΑ  (  45 )
3.-ΚΑΡΑΛΗ ΘΕΩΝΗ                                (  86  )   3η        
4.-ΚΟΚΟΡΟΣ ΗΛΙΑΣ  (48    )
5.-ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                     ( 73 )   4ος
6.-ΛΙΤΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ         (  72  )   5η
7.-ΜΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                                (  112  )   1ος
8.-ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         (  38 )
9.-ΠΙΠΕΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ( 20 )
10.-ΠΡΑΣΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                               ( 62 )     7ος
11.-ΣΙΑΧΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                             ( 88 )    2ος 
12.-ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                    ( 32 )

Τα ζυμαρικά όπως τα ξέρουμε σήμερα ξεκίνησαν το 1824 από το Ναύπλιο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 14.6.15 | 
 Η ιστορία των Ελληνικών Ζυμαρικών ξεκινά από το πρώτο μισό του 19ου αιώνα στην πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο.

Δελφικά Παραγγέλματα


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
222
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Δελφικά Παραγγέλματα
Δελφικά Παραγγέλματα: Οι «εντολές» του Ελληνικού Πολιτισμού: Το Μαντείο των Δελφών ήταν γνωστό όχι μόνο για τους χρησμούς του, αλλά και για το μεγάλο αριθμό παραγγελμάτων που ήταν λιτά αποφθέγματα 2 έως 5 λέξεων, μεστά σοφίας.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Ναυαγούν σ'ένα ξερονήσι ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Πόντιος. Ως εκ φύσεως πιο οργανωτικός, Ο Γερμανός αναλαμβάνει να καταστρώσει ένα σχέδιο για να σωθούν. Προσπαθεί λοιπόν με σπαστά αγγλικά να συνεννοηθεί με τους άλλους.
- First we gather things. I bring water. You, λέει του Γάλλου, food. Ok?
- Ok.

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην Αγία Σοφία Λευκωσίας (ΦΩΤΟ)


0koron-13

Στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λευκωσίας, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, χοροστάτησε στον Ορθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο παρεπιδημών Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων, πλαισιωμένος από Ιερείς του Ναού.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ


Αναρτήθηκε: 13/06/2015
Ιωάννης Ελ. Σιδηράς
Θεολόγος – Εκκλησιαστικός Ιστορικός – Νομικός
Η ιστορική γραφή του Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρυσάνθου περί του Ιερού Ναού της Του Θεού Σοφίας – Επετειακή γραφή για τα 562 έτη από της Αλώσεως της του Κωνσταντίνου Πόλεως

κατάλογος

Ο ευγενής και υψιπέτης γόνος της Κομοτηνής, Μητροπολίτης Τραπεζούντος Χρύσανθος (Φιλιππίδης), ο μετέπειτα Αρχιεπίσκοπος Αθηνών,

Αποστολικό Ανάγνωσμα Β' Κυριακής Ματθαίου - Ου γαρ οι ακροαταί... αλλ' οι ποιηταί του νόμου δικαιωθήσονταιΑποστολικό Ανάγνωσμα  Β' Κυριακής Ματθαίου - Ου γαρ οι ακροαταί... αλλ' οι ποιηταί του νόμου δικαιωθήσονται

ΟΥ  ΓΑΡ  ΟΙ  ΑΚΡΟΑΤΑΙ...ΑΛΛ΄ ΟΙ  ΠΟΙΗΤΑΙ  ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ  ΔΙΚΑΙΩΘΗΣΟΝΤΑΙ 
Αποστολικό Ανάγνωσμα 
Β' Κυριακής Ματθαίου
(Ρωμ. β' 10-16)
Δεν είναι ολίγοι εκείνοι οι πιστοί που ενώ ξεκινούν την πνευματική ζωή με ιερό ενθουσιασμό και με συνέπεια, προϊόντος τού χρόνου αφήνουν την καρδιά τους να ψυχρανθεί και η πίστις να καταστεί απλώς κάτι σαν ιδέα και θεωρία. Οι συνέπειες όμως αυτής τής καταστάσεως είναι άκρως αρνητικές, αφού τελικώς όχι αυτοί που έχουν κάποια γνώση, αλλά εκείνοι που την εφαρμόζουν θα δικαιωθούν εν ημέρα κρίσεως. Αυτήν ακριβώς την αλήθεια μάς επισημαίνει στο Αποστολικό ανάγνωσμα ο Απ. Παύλος. 

Άγιος Πορφύριος: Μοναστήρι είναι και το σπίτι σου, αν θες

Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης
 

Για αρκετό καιρό με βασάνιζαν λογισμοί, γιατί να μη γίνω κι εγώ μοναχός να αφιερωθώ τελείως στον Θεό, αλλά παντρεύτηκα και με τα παιδιά που έκανα δεσμεύτηκα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλό για τον Θεό.

85.000 αμβλώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Τουλάχιστον 80.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μία στις τέσσερις γυναίκες που κάνουν άμβλωση είναι έφηβη, ενώ η...
test-egkimosinis

Δημοσίευση
11 Ιουνίου 2015, 4:05 μμ
Τουλάχιστον 80.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μία στις τέσσερις γυναίκες που κάνουν άμβλωση είναι έφηβη, ενώ η οικονομική κρίση οδηγεί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια να βάζουν τέλος στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αναφέρουν οι διοργανωτές του 1ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Ψυχοσωματικής στην Μαιευτική Γυναικολογία με θέμα «Προσεγγίζοντας την ψυχική διάσταση της γυναίκας», που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι τέλος Ιουνίου η οριστική απόφαση του ΣτΕ για τους μισθούς - συντάξεις στελεχών ΕΔ-ΣΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. 

Όλοι τώρα ελπίζουν στο ΣτΕ

Μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να έχει εκδοθεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας που αφορά στην εισήγηση του υπουργείου Οικονομικών να εφαρμοστεί κατά το ήμισυ η αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Εισήγηση που«πατούσε» σε δημοσιονομικούς λόγους, και σε βάρος της οποίας προσέφυγαν στο ΣτΕ όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις των στελεχών ΕΔ-ΣΑ.