ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Θαυμάστε ​Ελλάδα


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
Χιλή, Σαντιάγο, σταθμός μετρό Grecia
ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΚΟΜΗ  ΛΑΟΙ  ΠΟΥ  ΤΙΜΟΥΝ  ΤΟΝ       ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .

ΑΠΟΘΕΩΣΗ  για  τη  χώρα μας !
Ποιά πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής γέμισε το Μετρό της με έργα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού ;;; (PHOTOS)
«Ο σταθμός του μετρό "Ελλάδα" στο Σαντιάγο είναι ο μοναδικός που φέρει το όνομα μιας χώρας σε όλο το δίκτυο της χιλιανής πρωτεύουσας. 
Βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Ελλάδας, που είναι μία από τις πιο σημαντικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Επίσης σε μικρή απόσταση βρίσκεται η στρογγυλή πλατεία (ροτόντα) Αθήνα, κι έτσι ο σταθμός είναι τοποθετημένος σε τοπωνυμικό σύνολο που σχετίζεται με την Ελλάδα. Επιπλέον, αυτός ο σταθμός βρίσκεται κοντά στην ορθόδοξη εκκλησία των Αγίων Πέτρου και Παύλου».

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ! Παπάς καβάλησε πιστό για να του βγάλει το… δαιμόνιο VIDEO! meanwhile in Приднестровье

Εικόνες βγαλμένες από τα βάθη του Μεσαίωνα εξελίχθηκαν στην Υπερδνειστερία, κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού σε μια μικρή ενορία. Όπως...

papas-kavalaei-daimonismeno


Εικόνες βγαλμένες από τα βάθη του Μεσαίωνα εξελίχθηκαν στην Υπερδνειστερία, κατά τη διάρκεια ενός εξορκισμού σε μια μικρή ενορία.

To θαύμα που έγινε στην πυρκαγιά του Αγίου Όρους – Δείτε το βίντεο! [video]


tromaktiko503-Jun.-03-13.31



Εικόνες και τα βίντεο είναι από τις 10 και 11 Αυγούστου 2012. Το βράδυ της 11ης Αυγούστου και περίπου στις 22:45 μ.μ. η πυρκαγιά εισήλθε σε χαράδρα και κατευθυνόταν Βόρεια με πολύ μεγάλο μέτωπο και ανεξέλεγκτη.

Το κομποσχοινάκι είναι θαυματουργό!

Εφραιμ Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης: Λόγοι διδαχής Η καλυτέρα προσευχή είναι ό,τι εσύ επινοείς εκείνην την ώρα. Δεν είναι μόνον...

thumb


Εφραιμ
Γέροντας Εφραίμ Κατουνακιώτης: Λόγοι διδαχής
Η καλυτέρα προσευχή είναι ό,τι εσύ επινοείς εκείνην την ώρα. Δεν είναι μόνον, θέλω να διαβάσουμε Μετάληψη να μεταλάβουμε, τρόπον τινά, αύριο. Α, «από ρυπαρών χειλέων, από βδελυράς καρδίας…»· διαβάζουμε, ούτε καταλαμβάνουμε τι λέμε. Εσύ ο ίδιος να βρεις προσευχή, εσύ ο ίδιος· οπότε καταλαμβάνεις τι λες εις τον Θεό. Αυτό έχει μεγάλη δύναμη, να πούμε, μεγάλη δύναμη!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν πρόκειται να γίνει σεισμός… τα ζώα μας προειδοποιούν! Αυτά είναι τα σημάδια που μας δείχνουν

Για μια εβδομάδα ο σκύλος μου έκλαιγε δίχως λόγο και αιτία. Ώσπου πριν λίγα 24ωρα… ταρακουνηθήκαμε όλοι για τα καλά...

ZWASEISMOS


Για μια εβδομάδα ο σκύλος μου έκλαιγε δίχως λόγο και αιτία.
Ώσπου πριν λίγα 24ωρα… ταρακουνηθήκαμε όλοι για τα καλά. Οι αλλαγές τις συμπεριφοράς των ζώων όταν έρχεται σεισμός, παρατηρούνται λίγα λεπτά πριν από τον σεισμό (από 2 έως και 5 λεπτά νωρίτερα) με εξαίρεση τα κουνούπια και τα έντομα που μπορεί να παρατηρηθεί η αλλαγή πολλές ώρες νωρίτερα

Βοσνία! Στο «φώς» στοές 20.000 ετών δίπλα στη «Πυραμίδα του Ηλίου» (Εικόνες)


Η επίμονη εργασία του Δρ Οσμανάγκιτς και της ομάδας του, απέδειξαν την ύπαρξη ενός συμπλέγματος στοών που οδηγεί προς την...
Ravne-1



Η επίμονη εργασία του Δρ Οσμανάγκιτς και της ομάδας του, απέδειξαν την ύπαρξη ενός συμπλέγματος στοών που οδηγεί προς την λεγομένη «Μεγάλη Πυραμίδα του Ήλιου» στη Βοσνία.

Πήγαν να σβήσουν φωτιά από καυτό λάδι με νερό! – Δείτε τι έγινε (vid) Explosive Oil Fire at 2500fps - The Slow Mo Guys


Πριν δείτε το παρακάτω βίντεο ελπίζω να γνωρίζεται ήδη ότι δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να σβήσετε την φωτιά από...
fotia-nero



Πριν δείτε το παρακάτω βίντεο ελπίζω να γνωρίζεται ήδη ότι δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να σβήσετε την φωτιά από ένα τηγάνι με καυτό λάδι με νερό.

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ…


Από την ηρωική του πράξη, στη φύλαξη του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί. Ο λόγος για τον Αστυνομικό Νίκο Γαλάρη ο...
ImageHandler.ashx_56

Από την ηρωική του πράξη, στη φύλαξη του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί. Ο λόγος για τον Αστυνομικό Νίκο Γαλάρη ο οποίος αμέσως μετά τη σύλληψη…
του ληστή που έσπειρε σήμερα το πρωί τον τρόμο στο Χαλάνδρι, μετέβη στη υπηρεσία του, πήρε το όπλο του και φύλαξε σκοπιά.

ΤΟ ΤΟΣΤ…

Ήταν ένας Ινδός και περνούσε με την νταλίκα του το τελωνείο.
Τελωνειακός: "Έχετε τίποτα να δηλώσετε κύριε;"
Ινδός: "Όχι" 

Τεστ για ξανθιές...

Παει μια ξανθιά στο γυναικολόγο της για να κάνει το τεστ παπ. Περιμένοντας λοιπόν στο σαλόνι της αναμονής συναντάει κάποια που μόλις είχε βγει απ' το γιατρό και της λέει:

Πως γίνεται η εκχώρηση στην εφορία ανείσπρακτων ενοικίων

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΓΔΕ

04/06/2015
Απόφαση με την οποία καθορίζεται η διαδικασία εκχώρησης μη εισπραχθέντων μισθωμάτων ακίνητης περιουσίας στο Δημόσιο, χωρίς αντάλλαγμα εξέδωσε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.