ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Εννέα ημέρες χωρίς ζάχαρη : Δείτε τι παθαίνει το σώμα μας. ΕΚΠΛHKTIKO!

Οι άνθρωποι που σταματούν να τρώνε τρόφιμα με ζάχαρη μπορεί να δουν εντυπωσιακές βελτιώσεις στην υγεία τους μέσα σε μόλις...

ζάχαρη-ή-φρουκτόζη


Οι άνθρωποι που σταματούν να τρώνε τρόφιμα με ζάχαρη μπορεί να δουν εντυπωσιακές βελτιώσεις στην υγεία τους μέσα σε μόλις εννέα ημέρες, ακόμα κι αν δεν μειώσουν τις θερμίδες τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Η Γερμανία πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από 10 σπάνιες έγχρωμες φωτογραφίες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " Η Γερμανία πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από 10 σπάνιες έγχρωμες φωτογραφίες
TΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ!
    «Η Γερμανία το 1900» (Germany Around 1900) είναι ο τίτλος του βιβλίου-λευκώματος που αποκαλύπτει πως ήταν η χώρα πριν γνωρίσει τον τρόμο και την καταστροφή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε ποιές περιοχές θα χιονίσει την Πρωτοχρονιά

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " Σε ποιές περιοχές θα χιονίσει την Πρωτοχρονιά
    Με τσουχτερό κρύο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους θα μας αποχαιρετήσει το 2015.
    Σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία, η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Τετάρτης.
    Το κύμα ψύχους έρχεται από τα βόρεια και θα επηρεάσει αρχικά τις περιοχές της Μακεδονίας και σχεδόν σε όλα τα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Τα 3 σενάρια για τις συντάξεις

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " Τα 3 σενάρια για τις συντάξεις
Το είπαμε, το ξαναείπαμε, και θα το ξαναπούμε.
Στόχος οι συντάξεις να πάνε στα 350 – 400 ευρώ ΟΛΕΣ!
Τι δεν καταλάβατε ??????
    Το Ασφαλιστικό αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο «αγκάθι» στη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους δανειστές.
    Με το καλωσόρισμα του 2016, το υπουργείο Εργασίας θα πρέπει να καταθέσει αναλυτικά και κοστολογημένα γύρω από τις συντάξεις.

Ηλικιωμένη έκλεψε καραμέλες - Τις πλήρωσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να τη συλλάβουν

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " Ηλικιωμένη έκλεψε καραμέλες - Τις πλήρωσαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να τη συλλάβουν
http://thessbomb.blogspot.gr
    «Μας αγκάλιασε κλαίγοντας», δήλωσαν συγκινημένοι οι ένστολοι με την ιστορία της 75χρονης που δεν είχε χρήματα για δώρο στα εγγόνια της
    Δεν είχε χρήματα για να αγοράσει δώρο για τα εγγόνια της μία 75χρονη από την Μπρέσια της Ιταλίας, με αποτέλεσμα να πάρει τη δύσκολη απόφαση και να… κλέψει καραμέλες από ένα σουπερμάρκετ.

ΣΕΤΕ: 22,5 ΕΚΑΤ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

29/12/2015
Αύξηση 7,9% παρουσίασε ο αριθμός των τουριστών στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, καθώς σύμφωνα με το μηνιαίο στατιστικό δελτίο του ΣΕΤΕ, ανήλθε στους 22,5 εκατ. ταξιδιώτες.