ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε με την Π.Ο.ΑΞΙ.Α...

Συνάντηση στα Γραφεία της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. είχε την 02-11-2015 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.), με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Υποστράτηγο ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο, τον Β΄Αντιπροεδρο Ταξίαρχο ε.α. ΜΠΕΤΤΑ Δημήτριο και τον Γ.Γ. Αντιστράτηγο ε.α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗ Οδυσσέα. Απο πλευράς της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. παρέστη ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Ιωάννης ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής και εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. στο ΤΕΑΠΑΣΑ κ. Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ. =====>>> Συζητήθηκαν: α). Το μέλλον του Ασφαλιστικού μας φορέα, τουΤ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. 

Το φυτό που φτάνεις μέχρι τα 100!

44
Likes
123


Γνωστό ως το «φυτό της αθανασίας», αν και υπάρχουν πάνω από 300 είδη, μόνο δύο από αυτά χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς...
aloh


Γνωστό ως το «φυτό της αθανασίας», αν και υπάρχουν πάνω από 300 είδη, μόνο δύο από αυτά χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο λόγος για το φυτό που έγινε γνωστό ως το «φυτό της αθανασίας»: η Aloe Vera και η σπάνια Aloe Ferox Miller. Αυτό μάλλον θα χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Ικαρίας και φθάνουν τα 100 έτη.
Aloe Ferox Miller
Το ζελέ της Aloe Vera είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κάτι που την κάνει αυτομάτως μέγα σύμμαχο του οργανισμού.Προτιμήστε την κατανάλωση του χυμού Aloe Vera, καθώς είναι ότι πιο κοντινό από το να κόβετε το φύλλο και γεύεστε κατευθείαν το ζελέ του φυτού.

Πως θα αποφύγουμε τις διατροφικές παγίδες!


Στο εστιατόριο Να αποφεύγουμε να πηγαίνουμε νηστικοί στο εστιατόριο, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε καλύτερα την όρεξή μας στο γεύμα. Αποφασίστε από πριν τι...
good_h_633_451


Στο εστιατόριο
  1. Να αποφεύγουμε να πηγαίνουμε νηστικοί στο εστιατόριο, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε καλύτερα την όρεξή μας στο γεύμα.
  2. Αποφασίστε από πριν τι θα φάτε και γεμίστε το πιάτο, καλύπτοντας τουλάχιστον το μισό  με λαχανικά.

Η καλύτερη δίαιτα του χειμώνα!

Πολύ καλό για να είναι αληθινό! Μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους να ξεχάσεις τα σουφλέ σοκολάτας και τα μακαρόνια με...

tromaktiko84

Πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους να ξεχάσεις τα σουφλέ σοκολάτας και τα μακαρόνια με κιμά και να αποφασίσεις να ξεφορτωθείς αυτά τα extra κιλάκια που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό;

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το Κουνουπίδι και το μπρόκολο Λόγω της ενέργειας, διατροφής και φαρμακευτικά αξίες, δρουν θετικά ενάντια σε πολλές ασθένειες που εμφανίζονται...

koynoypidi-1728x800_c



Το Κουνουπίδι και το μπρόκολο
Λόγω της ενέργειας, διατροφής και φαρμακευτικά αξίες, δρουν θετικά ενάντια σε πολλές ασθένειες που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ


2
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
plato-hellas
Ο θείος Πυθαγόρας δημιούργησε ένα δικό του φιλοσοφικό σύστημα το οποίο έχει ομοιότητες και διαφορές από τα άλλα της εποχής του, το οποίο εξετάζει την εκπόρευση της Φύσεως, την εκπόρευση του Πνεύματος ως και την περαιτέρω εξέλιξη και πορεία του πνεύματος.

1. ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

Η κοσμογονία αναφέρεται στην εκπόρευση της Φύσεως εξ ενός Αυθύπαρκτου Αρχικού Αιτίου το οποίο για τους Πυθαγορείους είναι το Χάος και αυτό έγινε όταν υπήρξε μια Πρώτη Κίνηση στην ουσία του Χάους με αποτέλεσμα η ουσία του Χάους να αρχίσει γίνεται ουσία της Φύσεως και η ουσία της Φύσεως να ακολουθήσει μια ατελεύτητη εξελικτική πορεία.

- Συγκλονιστικά τροχαία ατυχήματα

ΠΗΓΗ : "  Votegreece.gr   "


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. VIDEO

τροχαια ατυχηματα
Πολλές φορές η απροσεξία μας στην οδήγηση μπορεί να μας οδηγήσει σε τραγικές καταστάσεις.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

Γέροντας
Ένας διορατικός Γέροντας είχε το χάρισμα να βλέπει όχι μόνο αγγέλους αλλά και δαίμονες.
Μια μέρα, λοιπόν, βλέπει ένα δαίμονα και τον ρωτά:
-Τι είναι αυτό που σας φοβίζει περισσότερο απ’ όλα και σας κάνει να τρέμετε;
Κατά παραχώρηση Θεού, ο δαίμονας του απάντησε:

Οι 27 πιο ανθυγιεινές δουλειές -Δεν θα πιστεύετε ποια είναι οι πιο ανθυγιεινή

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Οι 27 πιο ανθυγιεινές δουλειές -Δεν θα πιστεύετε ποια είναι οι πιο ανθυγιεινή
    Κάθε δουλειά έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά σίγουρα ένας λογιστής δεν αντιμετωπίζει τους ίδιους κινδύνους με έναν πιλότο.
    Επικίνδυνες συνθήκες, ή και υλικά με τα οποία μπορεί να έρχεται σε επαφή ο εργαζόμενος, διαφοροποιούν κατά πολύ το βαθμό επικινδυνότητας.

Νεα ευρωπαϊκη οδηγια για την αγορα οργανωμενων ταξιδιων μεσω διαδικτυου

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Νεα ευρωπαϊκη οδηγια για την αγορα οργανωμενων ταξιδιων μεσω διαδικτυου
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
    Tα πακέτα διακοπών που αποτελούνται από πτήσεις, ξενοδοχεία ή/και ενοικίαση αυτοκινήτων και αγοράζονται διαδικτυακά σε μία συνολική τιμή ή μέσω συνδεδεμένων ιστοσελίδων, θα έχουν την ίδια προστασία με αυτά που αγοράζονται μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων σύμφωνα με την οδηγία που υπερψήφισε το ΕΚ την Τρίτη. Οι ευρωβουλευτές διασφάλισαν ότι οι ταξιδιώτες θα έχουν περισσότερες δυνατότητες να ακυρώσουν μία σύμβαση και να λαμβάνουν εκ των προτέρων σαφείς πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα έχει την τελική ευθύνη εάν κάτι δεν πάει καλά.

Θεσσαλονίκη: 12 ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που αξίζει να δοκιμάσετε

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Θεσσαλονίκη: 12 ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που αξίζει να δοκιμάσετε
    Ιστορικά στέκια, ατμοσφαιρικά μεζεδοπωλεία αλλά και νέες ταβέρνες που προσεγγίζουν τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με πιο δημιουργική ματιά. Από την Άνω Πόλη μέχρι την παραλία, συγκεντρώσαμε 12 δοκιμασμένες διευθύνσεις για τίμιο και νόστιμο φαγητό.
Τσινάρι     Η ιστορία του ξεκινά το 1885 όταν ο Κιοσές, ένας τούρκος, προσέφερε ναργιλέδες και κερνούσε μεζέδες και ούζο. Όταν οι πρόσφυγες ήρθαν στη Θεσσαλονίκη το μαγαζί συνέχισε την παράδοση και το ουζερί διατήρησε τη χαρακτηριστική τζαμωτή γωνία, τα κεραμίδια, τα παραδοσιακά πλακάκια, την αρχαία βρύση απέναντι του και την ξυλόσομπα. Παραγγείλτε σμυρναίικα σουτζουκάκια και μαγειρευτούςτζιγεροσαρμάδες που συνοδεύονται άψογα από ουζάκι ή χύμα κρασάκι. 
Αλ. Παπαδοπούλου 72, Άνω Πόλη, τηλ.: 2310 284028,
από €12 το άτομο.

Alpha Bank: Στα 871,6 εκατ. ευρώ τα προ προβλέψεων κέρδη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ

05/11/2015
Στα 871,6 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα προ προβλέψεων κέρδη εννεαμήνου του 2015 για την Alpha Bank, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, ενώ μετά από φόρους καταγράφονται ζημιές 838,4 εκατ. ευρώ για το ίδιο διάστημα.

ΕΚΤ: ΣΤΑ 393,6 ΔΙΣ. ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

05/11/2015
Στα 393,637 δισ. ευρώ ανήλθε το συνολικό ύψος του προγράμματος αγοράς κρατικών ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

«Έρχεται» νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των αδήλωτων χρημάτων

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



«Έρχεται» νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των αδήλωτων χρημάτων
Για σταθείτε, ρε παιδιά…
Κάποιος έχει μετρητα 1.000 ή 5.000 ή 40.000 και πρέπει να τα δηλώσει ?
Γιατί ???
Για να έρθει η Εφορία και να του πεί ‘’Δώσε το 25% (πχ) για να είναι νόμιμα’’?
Γιατί, τώρα είναι παράνομα????
Και άντε και τα έδωσε. Τι θα τα κάνουν?
Θα ‘’σώσουν’’ , ως συνήθως την Ελλάδα με αυτά ή θα τα κάνουν ό τι και τα υπόλοιπα ? Θα τα χλαπακιάσουν ως συνήθως?
Πόσο καλαμάκες ψάχνουν ??????
Newsroom Naftemporiki.gr
REUTERS/LEONHARD FOEGER
    Νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των αδήλωτων χρημάτων θα καταθέσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκου Νικολόπουλου.

Στοκατζίδικα 2015: 11 διευθύνσεις για φθηνές αγορές

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Στοκατζίδικα 2015: 11 διευθύνσεις για φθηνές αγορές
    Ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια, παιδικά είδη και ένα σωρό ακόμα αγορές σε σούπερ προσφορές μέσα από 11 online και μη διευθύνσεις στοκ στην Αθήνα.
    Η αγορά ρούχων και πάσης φύσεως αξεσουάρ εν μέσω περιόδους οικονομικής στενότητας είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε και ξανασκεφτόμαστε κάθε φορά που (δεν) έχουμε κάποια χρήματα στην άκρη. Πόσο θα μας κοστίσει; Πού μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες προσφορές ώστε να μην φύγουν πολλά;

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 5-11-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Η ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ BARBIE

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα κατάστημα με παιχνίδια να πάρει δώρο στη μικρή του
κόρη. Κοριτσάκι είναι βλέπεις, τι ποιο απλό δώρο από μία κούκλα. Πάει λοιπόν
στον πωλητή : 

Όταν ο Θεος δημιούργησε τους Έλληνες

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς καου μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής. 

Αν πραγματικά πιστεύεις, τότε όλα διορθώνονται


Posted: 04 Nov 2015 03:54 AM PST

 Πριν από μερικές δεκαετίες ο μετέπειτα διάσημος γαλλορουμάνος θεατρικός συγγραφέας Ευγένιος Ιονέσκο επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Άγιον Όρος.

Εκεί συνέβη το εξής περιστατικό, όπως ο ίδιος το διηγήθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Paris match πριν από αρκετά χρόνια:

ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ*

Το ξαναπροωθώ για εκείνους που ευκόλως παρασύρονται σε προπαγάνδες του τύπου…»…τα μοναστήρια και οι μοναχοί κατέστρεψαν την γλώσσα,τις αρχαιότητες και τους Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς…»

Δείτε τις πηγές που  αναφέρει και είναι αδιαμφισβήτητες και τα ιστορικά ντοκουμέντα.
Τα χιλιάδες-διασωθέντα από τους Ορθοδόξους μάλιστα ΜΟΝΑΧΟΥΣ-είναι επισκέψιμα στις βιβλιοθήκες του Αγίου΄Ορους των Πατριαρχείων (του Σινά),αλλά και του Βατικανού.

Απλώς για ενημέρωση να μην παρασυρόμεθα,να μην είμαστε ευκολόπιστοι και να μη θεωρούμαστε «Νεοέλληνες….» με τάση να δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν… διότι άλλως δεν ακολουθούμε  την πρόοδο,τον εκσυγχρονισμό  κλπ,αλλά κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε αναχρονιστικοί.
Διαβάστε και το κείμενο της Δάφνης Βαρβιτσιώτη της συγγραφέως,που λίγο ενωρίτερα προώθησα.Ευχαριστώ
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, 

ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ*

Αναρτήθηκε: 18/10/2015
Θεώνης Μαρίνου Μπούρα,
 θεολόγου-κπαιδευτικο, Master στν Πατερικ θεολογία
«Χάρη στος μοναχος κα τ ντιγραφικό τους ργο πάρχουν ο φιλόλογοι.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 4-11-2015

ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;


ΠΗΓΗ : "  http://asteiakia.gr  " ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,