ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Εβαλε μια σκελίδα σκόρδου στο στόμα της για 30 λεπτά – Το αποτέλεσμα; Δεν θα το πιστεύετε!

Δημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2017, 11:34 πμ

Το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για να προλάβει ή να θεραπεύσει ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και παθήσεων.
Οι φρέσκες σκελίδες ή συμπληρώματα που παρασκευάζονται από σκόρδο χρησιμοποιούνται στην ιατρική. Το σκόρδο λαμβάνεται για πολλές παθήσεις που σχετίζονται με την καρδιά και το αίμα του κυκλοφορικού συστήματος.
Οι παθήσεις αυτές περιλαμβάνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση, την υψηλή χοληστερόλη, τη στεφανιαία νόσο, την καρδιακή προσβολή, και την αθηροσκλήρωση. Η επιστήμη υποστηρίζει τη χρήση του σκόρδου σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις.

«Βόμβα» με τα αναδρομικά των συνταξιούχων – Οι παράνομες περικοπές των τελευταίων 18 μηνών

Δημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2017, 10:32 πμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 17, 2017 στις 10:49 πμ

Νέα βόμβα επιστροφής αναδρομικών στους συνταξιούχους που φτάνουν έως και τα 1.650 ευρώ για τους τελευταίους 18 μήνες αποκαλύπτεται μέσα από τις λάθος ή ακόμη και παράνομες κρατήσεις που συνεχίζει να επιβάλλει η κυβέρνηση επί των κύριων συντάξεων που μαζί με επικουρικές ή μερίσματα υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ, όπως αναφέρει το eleftherostypos.gr.

Άστεγος βρήκε αφύλακτη πόρτα στο αεροδρόμιο και το έσκασε με 300.000 ευρώ


Άστεγος βρήκε αφύλακτη πόρτα στο αεροδρόμιο και το έσκασε με 300.000 ευρώ
    Η Αστυνομία του Παρισιού έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν άστεγο άντρα που βρήκε ανοιχτή μια πόρτα στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκολ», βούτηξε δυο σάκους με μετρητό και το έσκασε ανενόχλητος, απολαμβάνοντας λεία 300.000 ευρώ.

Μέλη του Συνδέσμου Αποστ.Σωμ. Ασφαλείας Παραβρέθηκαν στο Ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους Ευεργέτες του Ναυπλίου (βίντεο).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. |  |  


Ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους Ευεργέτες του Ναυπλίου (βίντεο)
Το ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Μεγάλων Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017,στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου ,μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου .