ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Οι αναρτήσεις του Συνδέσμου Αποστρ. Σωμ.Ασφαλ.Ν.Αργολίδας με την μεγαλύτερη επισκεψημότητα





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις 14-6-2016 σας παρουσιάσαμε την δραστηριότητα με τα παρακάτω στοιχεία. 

Σήμερα 17-8-2016 μετά από επισταμένη εργασία σας παρουσιάζουμε παρακάτω  ολοκληρωμένα και αναλυτικότερα το έργο του Διοικητικού Συμβούλιο. 

Την  14-6-2015 πραγματοποιήθηκαν οι Εκλογές του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Νομού Αργολίδας όπου βγήκε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Από τότε μέχρι σήμερα (14-6-2016 ) κλείνει ένα χρόνο όπου παρουσίασε ένα μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων.
Το σύνολο των δραστηριοτήτων – συμμετοχών στις περισσότερες τοπικές εκδηλώσεις είναι  εβδομήκοντα ένα ( 71 ).
Στο Blogger  « ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ » όπου αναρτήθηκαν οι εβδομήκοντα ένα (71 ) δραστηριότητες τις επισκέφθηκαν των 3.236 ατόμων καθ΄ ότι ο αριθμός συνεχώς μεταβάλλετε αυξητικά.
Από αυτές οι παρακάτω συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όπου διαβάστηκαν από περισσότερα άτομα.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε την επισκεψημότητα που είχαν οι εκδηλώσεις - συμμετοχές που δραστηριοποιήθηκε ο Σύνδεσμος από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2016. 

Ποια είναι τα ζώδια που αν τα πειράξεις…την έχεις πατήσει;


 ΠΗΓΗ :  "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 
Ποια είναι τα ζώδια που αν τα πειράξεις…την έχεις πατήσει;
    Ζώδια και εκδίκηση. Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς…
    Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Άλλοι ανταποδίδουν στα ίσα ή και με τόκο, έστω και μετά από πολύ καιρό.   Άλλοι θα ήθελαν να εκδικηθούν, αλλά δεν το κάνουν και καταλήγουν απλώς να… βράζουν στο ζουμί τους.     Και άλλοι απλώς το αφήνουν να περάσει.

Σουηδέζα υπουργός παραιτείται επειδή ήταν στο όριο σε αλκοτέστ.


ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr     " 

Σουηδέζα υπουργός παραιτείται επειδή ήταν στο όριο σε αλκοτέστ.
    Την παραίτησή της από τη θέση της υπουργού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε η Σουηδέζα Αϊντα Χαντζιάλιτς, η οποία συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.
    Πρόκειται για το νεαρότερο μέλος που είχε ποτέ υπουργικό συμβούλιο στη χώρα. Η Χαντζιάλιτς ανακοίνωσε το Σάββατο ότι μετά δείπνο τη σταμάτησε η αστυνομία στη γέφυρα που συνδέει τη Δανία με τη Σουηδία και στο αλκοτέστ που διενεργήθηκε το αλκοόλ στο αίμα της ήταν 0,2 γρ. ανά λίτρο αίματος.

O Έλληνας Ολυμπιονίκης με το ρεκόρ 120 χρόνων (που δεν πρόκειται να καταρριφθεί)!


 ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

    Έχετε αναρωτηθεί, μέρες που είναι, αν υπάρχει όριο ηλικίας για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Όσο και να σας φαίνεται παράξενο η απάντηση είναι: όχι. Οι ολυμπιακές αρχές δεν μπορούν να αποκλείσουν κανέναν λόγω ηλικίας όμως αυτές που βάζουν τα όρια είναι οι ομοσπονδίες των αθλημάτων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χρειάζονται αναδιοργάνωση οι θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών;


 
Χρειάζονται αναδιοργάνωση οι θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών;
Αντιστράτηγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας
ΓΕΝΙΚΑ
    Το παρόν καταγράφει προσωπικές απόψεις. Γίνεται με αφορμή τη διαδικασία αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου των ΕΑΑ που άρχισε με πρωτοβουλία του Συντονιστικού των 3ων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών – ΝΠΔΔ. Προσπάθειά μου είναι η δημοσιοποίηση σκέψεων που έχω την άποψη ότι μπορούν να συνεισφέρουν στη βελτίωση της λειτουργίας τωνΕΑΑ. Tο ρητορικό ερώτημα του τίτλου σκοπεί στον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των Ενώσεων και εν τέλει στην εθελοντική/θεσμική εμπλοκή των μελών των Ενώσεων προς ουσιαστική αναβάθμιση του θεσμού.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Παναθήναια


AddThis Sharing Buttons
1
838
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Panathinaia
Η μεγαλύτερη και λαμπρότερη γιορτή της πόλης των Αθηνών, με την πιο μεγαλοπρεπή πομπή, που έχει απαθανατιστεί στη ζωοφόρο του Παρθενώνα. Γιορταζόταν κάθε τέσσερα χρόνια στο τέλος του μηνός Εκατομβαιώνος (μέσα Αυγούστου) προς τιμήν της θεάς Αθηνάς, της προστάτιδας της πόλης. Αρχικά ήταν ετήσια γιορτή και είχε τοπικό χαρακτήρα, από την εποχή όμως του Πεισιστράτου αναδιοργανώθηκε και γινόταν κάθε τέσσερα χρόνια, κατά τα πρότυπα των πανελληνίων αγώνων, με την ονομασία Παναθήναια τα μεγάλα (Μεγάλα Παναθήναια).