ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΕΝΟΧΟ μυστικό της κανέλας

kanela-cassia-min


Όλο και περισσότερο ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανέλας. Πράγματι η κανέλα είναι ένα μπαχαρικό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά...

Σνακ που αδυνατίζουν; Και όμως υπάρχουν!

Ο χρυσός κανόνας για μια επιτυχημένη δίαιτα είναι τα συχνά και μικρά γεύματα. Τι μπορεί να παρεμβάλλει όμως κάποιος στα...

bf6972c754ac4f803781222733b233ae_L-780x358
ια επιτυχημένη δίαιτα είναι τα συχνά και μικρά γεύματα. Τι μπορεί να παρεμβάλλει όμως κάποιος στα κύρια γεύματα που και γευστικό να είναι και να μην έχει πολλές θερμίδες;

Χρησιμοποιείτε ακουστικά; Δείτε από τι κινδυνεύετε

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ακουστικά στην καθημερινότητά τους, για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχαγωγία. Σύμφωνα με μια αμερικανίδα ειδικό ωστόσο, πρόκειται...

58cb7ec5157c5b2be3a15a8cf37da753_L-1
λλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ακουστικά στην καθημερινότητά τους, για επαγγελματικούς λόγους ή για ψυχαγωγία.

Πήρε άδεια από την φυλακή, έκλεψε μηχανή από τη Σταυρούπολη και άρπαζε τσάντες - Συνελήφθη στην Άνω Πόλη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Πήρε άδεια από την φυλακή, έκλεψε μηχανή από τη Σταυρούπολη και άρπαζε τσάντες - Συνελήφθη στην Άνω Πόλη
    Η άμεση κινητοποίηση δικυκλιστών αστυνομικών ομάδαςΔΙ.ΑΣ. και η επισταμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης και Αγίου Παύλου, οδήγησε στην αυτόφωρη σύλληψη 35χρονου, κρατούμενου σε κατάστημα κράτησης της Χώρας, στον οποίο είχε χορηγηθεί τακτική άδεια απουσίας και στην εξιχνίαση περιπτώσεων ληστειών και κλοπών.
    Ειδικότερα, τις μεσημβρινές ώρες  (08-04-2016), στην περιοχή της Άνω Πόλης, ο συλληφθείς, επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο αφαίρεσε την προηγούμενη ημέρα, από τη Σταυρούπολη, απόσπασε με τη χρήση σωματικής βίας, από 61χρονο, μία τσάντα που περιείχε κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Μάθε κι εκμεταλλεύσου το έμφυτο χάρισμα του ζωδίου σου.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Μάθε κι εκμεταλλεύσου το έμφυτο χάρισμα του ζωδίου σου.
    Ανήκεις σε συγκεκριμένο ζώδιο κι οφείλεις να γνωρίζεις τα έμφυτα χαρίσματά σου και να τα εκμεταλλευτείς πλήρως για να μπορέσεις να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και να είσαι ευτυχισμένος/η.
    Ας δούμε λοιπόν το ταλέντο που σου δόθηκε και με ποιο τρόπο οφείλεις να το χρησιμοποιήσεις.
Κριός
Κινητήρια δύναμη
    Πρέπει πάντα να δικαιώνεις το ζώδιό σου που είναι το Πρώτο αλλά και τον κυβερνήτη σου Άρη, ώστε να μη σταματάς να αγωνίζεσαι. Να επιχειρείς καινούργια πράγματα, να έχεις θάρρος, αποφασιστικότητα, να ξεσηκώνεις τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου να δώσουν τη μάχη και να μην τα παρατούν μπροστά στην όποια δυσκολία. Έτσι, κάθε επιτυχία θα σε γεμίζει και θα είναι για σένα μια προσωπική νίκη.
Ταύρος
Επιμονή
    Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σου και σου χαρίζει έμφυτη γοητεία και αγάπη στις απολαύσεις της ζωής. Πρέπει να εκτιμάς όσα έχεις αλλά να μην επαναπαύεσαι. Να επικεντρώνεσαι σε όσα υλικά ή ηθικά σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και σου προσφέρουν ψυχική ευφορία και γαλήνη και με πείσμα να προσπαθείς να τα κατακτήσεις. Η επιμονή θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα που επιδιώκεις.
Δίδυμοι
Επικοινωνία
    Η ευστροφία, το να κοινωνικοποιείσαι και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικούς είναι ένα ταλέντο που σου προσφέρει ο κυβερνήτης σου, Ερμής. Χρησιμοποιώντας απλή και κατανοητή γλώσσα, μπορείς να συναναστρέφεσαι με νέους και γέρους, φτωχούς και πλούσιους, μορφωμένους και αμόρφωτους και να τους κερδίσεις. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να δίνεις αλλά κυρίως να παίρνεις εμπειρίες, γνώσεις και πληροφορίες που θα σε εξελίξουν κι όχι να ικανοποιούν την περιέργειά σου.

Το ΜΤΣ σταμάτησε την καταβολή μερίσματος


Ο συνάδελφος απόστρατος αξιωματικός Δημήτρης Παλαιολόγος μας ενημερώνει ότι το Μετοχικό Ταμείο Στρατού χωρίς καμία ειδοποίηση (απαράδεκτο) σταμάτησε να του καταθέτει το μέρισμα. Όταν επικοινώνησε με το ΜΤΣ τον ενημέρωσαν ότι μετά από λογιστικό έλεγχο στο σύστημα ανακάλυψαν..

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΦΕΣΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ

11/04/2016
Νέα αύξηση παρουσίασαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία της γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Ειδικότερα, τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη έφτασαν τα 2,755 δισ. ευρώ από την αρχή του έτους, έναντι 1,456 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο.

Φορολογική δήλωση και αναδρομικά (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Με αφορμή ερωτήσεις που δέχθηκε η Ομοσπονδία μας, αλλά και διαδικτυακά σχετικά δημοσιεύματα, που αφορούν στα αναδρομικά συντάξεων έτους 2014 και εμφανίσθηκαν στις πρόσφατες βεβαιώσεις έτους 2015, σας ενημερώνουμε ότι  στο άρθρο 1 της ΠΟΛ 1132/2015, που τροποποιεί την ΠΟΛ.1088/17.4.2015 (Β' 763) και αφορά στο θέμα των αναδρομικών, αναγράφεται σαφώς:

Ποιοι πληρώνουν το... μάρμαρο του νέου φορολογικού (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

Αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους που δηλώνουν ετήσια εισοδήματα από 10.000 έως 22.000 ευρώ, για όσους μισθωτούς δηλώνουν πάνω από 50.000 ευρώ και για όσους ελεύθερους επαγγελματίες εμφανίζουν ετήσια καθαρά κέρδη πάνω από 32.000 ευρώ φέρνει η επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για το φορολογικό.

Η μικρή Αννούλα

-Γιατί η μικρή Αννούλα σκότωσε τους γονείς της; 
-Για να πάει 7ήμερη με το ορφανοτροφείο.